Три техники за лечение с психична енергия, които оказват ефект дори при начинаещите.

Искам да споделя с вас три медитативни техники, с които можете реално да се лекувате.

Разбира се, ако искате техниките да работят, трябва да ги упражнявате всекидневно и със старание. Но затова пък, тренировките ще ви се отблагодарят хилядократно и няма да имате нужда от лекарства, медикаменти, илачи. Ще се лекувате чрез силата на психичните си сили и вътрешната си енергия. Техниките работят безотказно в реални ситуации, не са само думи. Вече повече от 35 години практиките ме съпътстват, и когато имам някакъв здравословен проблем те се намесват много адекватно и бързо поставят нещата в идеалния здравословен ред!

1. Първата техника е с думата ОМ:

Поемаме си въздух и издишвайки много бавно произнасяме ОМ. Оооооммммм…., като едновременно с това си представяме, Великия Безкрай и ние трептим чрез ОМММ в единен синхрон с Него. Отиваме до болното място, примерно, ако имаме хрема, и произнасяйки ОМмммммм правим всяка частица от болното място да вибрира в единен ритъм с Ооооомммммм………, когато ни свърши въздуха, поемаме отново и отново караме всяка частица от болното място да произнася ОООММММММ….., отново и отново… Не е необходимо да се вика силно, може да я произнасяте съвсем тихичко, може дори само наум да я казвате, важна е психическата вибрация, а не само звукът! Когато всяка частица от вас, всяка клетка затрепти с тази вибрация ОООММММ…. и продължава така достатъчно дълго, считайте, че вирусите ще са мъртви. Разбира се, след като вирусите са мъртви, ще е необходимо около седмица тялото да възстанови нарушената функция на лигавицата и последиците от “войната”, от разрушенията от вихрилите се вируси или бактерии. Ако тренирате всекидневно, двайсетина минути ще са достатъчни, за да ликвидирате вирусите в болната лигавица на гърлото, носа, синусите и другите части. на тялото.

2. Втората техника е следната:

Поемаме въздух и едновременно с това, се насочваме в пъпа. Започваме бавно да издишваме, като естествено въздухът излиза през носа, но енергията, която сме внесли в областа на пъпа си, бавно я насочваме от пъпа към всяка точка от периферията на тялото. Вдишваме и мислено отиваме в пъпа, и издишваме бавно, като насочваме поетата енергия от пъпа към периферията или проблемната област. Това е общо казано, но ако примерно, имате хреме или грип, тогава поетата енергия в пъпа насочваме по посока на болното място (при хрема, към носа и гърлото, а ако е грип- в посока на болките в тялото и крайниците, като се стремим енергията да мине през болното място, да проникне през него и да го изчисти по посока на съответните нервни окончания и навън от тялото. По принцип можете и директно от дробовете си да насочвате енергията към болното място, но когато отивате в пъпя, вие зареждате най-големият резервоар на тялото си. А той се намира именно в областта на пъпа. Ако директно от дробовете насочвате към болното място, пак не е погрешно, но така само ще поразявате вирусите, бактериите, но няма да се зареждате с допълнително енергия. Тези, които имат нужда от енергия, могат да насочват дишането си в областта на пъпа и така да напълнят “морето на енергията” . Много мощна е тази техника и ви гарантирам, че ако я тренирате ефективно, може да смачка всеки вид грип, а и много други заболявания. Лекарството е вътре в нас, просто е трябва да го прилагаме.

3. Третата техника е най-мощната, но тя изисква специално внимание всеки ден. Но пък почти няма заболяване, което да може да и устои! Основата пак произтича от медитацията. Така, както съм ви обяснил медитацията, наблюдаваме ума, дотогава, докато той утихне, това става с времето – с практиката, разбира се! И когато от ума почти не възникват мисли… Тогава ние разбираме това Пусто състояние, което всъщност сме ние самите. Насочваме болката или там страданието и ги въвеждаме в Пустотата, насочваме го мислено и го държим чрез вниманието си в Пустотата, докато се разтвори, докато се стопи в Нея. Разбира се това не става толкова бързо, но стопи ли се веднъж, тогава край на проблема. Но за третия метод се изисква повече практика, по-дълго време докато постигнем спокойствието на ума и нужната концентрация, за да можем да държим болката в Нищото, докато се разтвори! Изключително мощна техника! Само този, които я е тренирал може да ви каже, какви са резулататите от нея! Тренирайте ги и като ги прилагате ще виждате резултатите от тях.

Колкото по-дълго тренирате тези техники, толкова възможностите и разбиранията ви за тях ще се разширяват. Знанията ви ще се увеличават и ще ги правите все по-добре. Но дори да сте начинаещи, опитайте ги и ще видите ефекта от тях.

Естествено е, ако по-дълго и по-усърдно ги практикувате, силата им на въздействие да се увеличава. Започнете сега от тук, а за в бъдеще пак ще говорим по обширно за това. Силата, потенциалът на психичната енергия са много големи и ще е жалко, ако не я използвате в тези тежки времена на болести и разстройства. Редовната медитативна практика ще разширява знанията и способностите ви.

Пожелавам ви успех!

218 thoughts on “Три техники за лечение с психична енергия, които оказват ефект дори при начинаещите.”

 1. Както винаги чудесно, доброжелателно, истинно и изключително полезно! Успех на всички! 💓

 2. Здравей Нед дъщеря ми има отворено трето око повече отколкото е необходимо /с тета хелинг се установи/ от мед.гледна точка психоза. Какво мога да направя аз като майка!

  1. Да започне да си прави правилно медитация. Може да е с наблюдение върху дишането или класическата. Не бива да се бърза, необходимо е по-дълго време да практикува.

 3. Аниола Димова

  Добро утро!
  Как трябва да насоча енергията от пъпа, ако имам двустранен бронхит?
  Опитвах една техника, която Вие давахте: вдишване, задържане в гърлото и силно издишване през белите дробове с мисълта, че “издухвам” проблема…🤔
  Благодаря!

  1. Насочвате енергията си да мине през проблемните места. В случая през белите дробове и навън. Може през устата и носа, ушите. Стремите се да изчистите патогенната енергия

  2. Освен енергийната техника, е добре да внимавате да не замърсявате организма си с токсини. А енергийнита техника е енергията да минава през болното място и да го прочиства.

 4. Гергана Иванова

  Възможно ли е тези техники да бъдат насочени към главата, по-точно към мозъка, като източник на депресивни мисли? В смисъл като към физически орган, на който биохимията му се е бъгнала?

  1. Бъгнала, не бъгнала, ако се заемете сериозно с медитативната си практика, с времето всичко ще си дойде на място.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *