Техника за бързо зареждане с енергия

Разбира се, има много и различни техники за зареждане, но тази е характерна с това, че като я научите и я практикувате, тя може да ви зареди почти на мига.На всеки му се е случвало да се почувства отпаднал, изтощен, сринат психически поради някакви преживявания, събития. Също техниката може да се прилага и при физическа отпадналост. Много е мощна и същевременно ефектът от зареждането се получава почти на момента – за няколко секунди.

За целта е нужно да се научите да се концентрирате добре, и да овладеете дихателната техника и насочването на енергията. С тази техника черпим енергия от простора – от пространството, затова ако сме на открито се получава най-добре.

Добре би било, ако пред вас има пространство, открито небе, или просто да има видимост. Не е добре да се прави в затворено помещение, защото ефектът от техниката ще е по-слаб. Техниката е следната: 

Можете да сте прави, седнали – няма голямо значение позата. Кръстоствате кутрето и безименния пръст, допирате ръба на дланите си – както е горе на снимката. Ръцете образуват нещо като чаша. Само кутрето и безименните са преплетени.

Всички други пръсти са насочени в пространството.

Вдишвате, като мисълта е да изтеглите енергия през пръстите и през дланите, и при издишването да насочите потока от енергия надолу в областта около и малко под пъпа си.

И така: вдишвате през носа и въздухът влиза в белите ви дробове. Паралелно с това, чрез мисълта си поемате енергия чрез пръстите и дланите си така, че тя да стигне до пъпа. Областта около пъпа е резервоарът с енергията ви. Издишвате въздуха през носа, и едновременно с това чрез мисълта си “издишвате” в областта на пъпа си. 

Когато почувствате, че областа на пъпа е заредена, можете да насочите с мисълта си енергията към участъците, които имате нужда да подкрепите – може да са крака, глава, сърце, глава и т.н.

Когато направите това, няколко пъти ще почувствате прилив на енергия и готовност за действие. Готовност за да преминете и дори през стена. Такъв е ефектът от тази техника. Лично аз съм я използвал безброй пъти, тя винаги работи безотказно!.

Ако я научите ще ви бъде от голяма полза в моментите на обезсърчение, отчаяние, униние, или когато имате чисто физическа слабост или немощ.

2 thoughts on “Техника за бързо зареждане с енергия”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *