Психическата мощ

Психическата мощ, която Майката Природа ни е дала е далеч по-силна и с много по-големи възможности от това, с което съвременният човек разполага. Ние имаме реални способности на психиката си да комуникираме от разстояние и то без да използваме никакви съвременни технологии. 

Всеки сам за себе си не веднъж се е убеждавал във възможностите си да улавя сигналите идващи от външния свят. Примерно, не сте виждали някой от години и изведнъж се сещате за него и скоро след това го срещате. Или мислите или говорите за някой и той в същия момент ви се обажда.

Майките имат много силна връзка с децата си и почти винаги усещат по необясним начин, когато те се намират в беда или в трудна ситуация. 

Също, сънувате нещо, което няма как да предположите, че ще се случи, но сънят ви се сбъдва или виждате, че нещата от него съвпадат…

Много чувствителен приемник е човешката психика, а също е мощен излъчвател. Всеки, който има дарбата да си служи с хипноза или внушение, знае на какво е способен човек, когато реши да излъчва подобни психични вълни. Има хора, които много успешно управляват света благодарение на точно такива техники и умения.

За да сме в състояние да си служим с тези възможности, които Майката Природа е вложила във всеки от нас обаче, трябва умът ни да е чист и настроен за това. Не може да мислиш хиляда неща, не може да си притеснен или да си блокирал психиката си от преумора и да си в състояние да улавяш вълните и информацията идваща отвън. Да не говорим, че заради дългото време, в което хората не са използвали тези си способности те са отслабнали и закърнели.

Хората отдавна са престанали да си служат с тези безценни свои умения, заради това, че са потънали в тъма, неведение. Някои неща те са успели да заместят с науката и техниката, но някой те никога няма да успеят, докато не се завърнат в Истинската си Природа. По пътя на практическия опит, на пробата и грешката и на задълбочените научни изследвания нашата цивилизация и достигнала големи висоти. Точно те – големите висоти са едни много ниски низини в човешкото познание. 

Какво имам предвид ли? Имам предвид, че науката няма как (поне засега) да осъществи контакт, връзка с Твореца – Създателя, Вседържителя и Унищожителя на световете. Няма как да знае към кое е добре да се насочи и до кое да не се докосва дотогава, докато не го познава из основи. 

Съвременните хора сме се отделили от Изначалната си Природа, желаят и се стремят да си създадат своя си, нова нравственост, нови правила и закони, които да са удобни на тях, без да се интересува дали това ще е в унисон със Законите на Сътворението!

Ние имаме реалната способност чрез психиката и вълните, които се излъчват от нея, да променяме материята. Имаме дарбата (макар и вече закърняла, но не и безвъзвратно загубена), да лекуваме болестите само чрез насочване на психични вълни. 

Няма сила и няма болест, която да може да устои на този вид въздействие, стига да възобновим тези свои способности. Можем чрез психичните си сили да открием причината за едно заболяване, можем директно (а не чрез проба-грешка) да изследваме – да проникваме в различните материи – билки, растения, минерали, вещества, да ги сравняваме и да извличаме полезната информация от тях и да ги прилагаме като лечение. 

И най-после чрез психичните си сили можем да генерираме материя, но това е вече висш пилотаж и се изисква специални дългогодишни тренировки и умения. Не случайно е казано “че ние сме по образ и подобие Божие” – много неща можем, които са присъщи само на боговете, но ние хората сме си избрали пътя на тъмата и невежеството.

Този свят не е без Господар и няма как да продължим да го унищожаваме, да извращаваме всичко, да замърсяваме и да безчинстваме. Със сигурност няма да се получи това в бъдеще. Ето, колко много неща ни е дала Майката Природа, а ние с нашето невежество, с гордостта, с леността, със страстите и преследването на сетивните удоволствия сме се отказали от тях и сме се отдали изцяло и разчитаме само на маймунския си ум, който не ни води никъде другаде освен към още по-голям мрак, тъма. Така ние се превръщаме в роби и ставаме изцяло подвластни на извращенията, на мързела, на гордостта, безчестието и невежеството!

За да се върнем към Изначалната Пустота, т.е. Вечната ни Природа и за да можем започнем да възстановяваме тези си способности, първото нещо, което следва да направим, е да се превърнем в Себе си – да направим ума си тих, спокоен, умиротворен, за да можем да се ръководим от Вътрешния си пилот. Имайки него, няма препятствия, които да не можем да преодолеем и няма цел, която да не можем да постигнем. 

Медитацията е техниката за завръщане в Себе си:

Когато медитираме, ние само наблюдаваме ума си, но без да тръгваме след мислите, които ще се появяват. Оставяме мислите да възникват, не ги спираме и не ги блокираме. Умът следва да се успокои от само себе си, и не бива да бъде насилван или заставян. Той трябва да се завърне в Истинските си корени, а не да бъде унищожен, осакатен или да бъде възбраняван, по какъвто и да е начин. 

Наблюдавайки мислите и като не се въвличаме в тях, те постепенно ще отслабват, ще намалеят и ще утихнат от само себе си. Тогава, когато мислите утихнат и умът стане спокоен, ще навлезете в пустото, изначалното състояние на ума. Така ще имате един тих, умиротворен, добронамерен и добросърдечен ум, който ще отразява всичко такова, каквото е от Истинската си Същност. 

Така ще следвате Себе си във всяко ваше действие, постъпки или в осъществяване на намеренията си. Този, който следва Себе си, той е в единен Ритъм с Изначалното Състояние на Вселената – той не може да сгреши и да се създава карма!

Пожелавам ви упорита, всекидневна медитативна практика и умело да прилагате дихателните и енергийни техники, за да сте Себе си и да можете да постигате набелязаните си цели!

3 thoughts on “Психическата мощ”

  1. Неди,как мога да разбера,че комуникирам
    чрез телепатия,а не говоря със себе си?🌹

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *