Медитативна и Енергийна Техника за Лечение чрез Съединяване с Центъра и Изчистване с Вътрешна Енергия

Да тренираш волята си, означава да тренираш успеха си. Нищо не можем да постигнем на този свят без да сме решени да отстояваме нещата, към които сме поели.

Щом човек е стигнал до някакъв извод, правилно е да не се отклонява от пътя, по който се е отправил. Същото е и с медитативната практика, ако сте стигнали до някакъв извод и сте тръгнали по някакъв път е редно да го извървите докрай.

Ако вземем за пример една болест, която по една или друга причина сме допуснали да ни разболее. И след като сме започнали да се лекуваме, не можем да спрем някъде в началото или по средата на терапията. Би следвало да продължаваме с лечението дотогава, докато се излекуваме напълно – иначе какво ще се получи?! 

Тръгнал е да ме атакува един грип и аз съм пристъпил към лечение чрез изчистване с Вътрешната си енергия. Има няколко етапа от лечението: 

Първо би следвало да установя, кои зони на тялото ми са поразени, за да мога да атакувам тях приоритетно. Примерно, разбирам, че е поразена лигавицата на носа, гърлото, сливиците, всички мускули и тялото ми ме болят. 

Насочвам вниманието си към тези поразени участъци, локализирам ги точно. След това започвам от най-силно поразените, примерно, болки в мускулите на гърба и краката. Насочвам вниманието си към тези места и мислено ги съединявам с Вътрешната си Същност – с Центъра си. И имайки натренираната си концентрация, задържам тази връзка. Поддържам мислено свързани болните места и Центъра. 

Отначало може и да не усетите подобрение, даже в първите моменти може да си помислите, че нещата се влошават. Ето тук е мястото да приложите силата на волята си и несломимостта си и да продължите да държите мислено сляти съответния орган и Центъра ви. 

Ако продължите да поддържате тази връзка стабилна, скоро ще забележите, че към някои от окончанията на нервите или от отворите на тялото ви започва да изтича енергия. Най-често това са ушните миди, носа, устата, темето… Всичко зависи коя част на тялото ви е била поразена. Сега не си представяйте, че това изтичане е подобно на вода от пожарникарски шланг – не, то е съвсем леко фино усещане. 

При положение, че сте се решили да се излекувате докрай, а не само временно да облекчите положението си, би било правилно да продължите с концентрацията на свързването на болните участъци с Центъра си. 

Следва друг етап и той е когато сте били достатъчно упорити, за да изхвърлите патологичните, болестотворни енергии, които са причинили болестта. Тогава настъпва възстановяването на тялото от пораженията от тази болестотворна енергия. 

В наши дни науката разглежда болестите преди всичко като вируси или като други материални причинители. 

В духовната практика обаче нещата стоят по друг начин. В първопричината за едно заболяване стои патологична енергия, която впоследствие създава или отприщва размножаването и атаката на тези материални болестотворни микроорганизми. Изхвърлите ли, унищожите ли енергията, то болестта няма как да продължи да се развива. Тя угасва, защото тези микроорганизми остават без храна – без сили и няма как да устоят или разширят съществуването си. 

По този начин, чрез Вътрешната си енергия и чрез лишаването на вирусите и бактериите причинители от сили, болестта умира. 

Сега нека заклетите миротворци да ме извинят, но понякога, за да имаш мир, трябва да можеш и да убиваш. Няма как да оставиш паразитите и патологичните сили в теб да се развиват и да процъфтяват. Може да ги оставиш и да си ги отглеждаш, но така бързо ще изгубиш живота си или живота на болните, които искаш да спасиш. 

Да, знам, че за някои хора това изглежда като фикция, но в живота си имам много опит във войната на енергийно ниво – лечението. И винаги мога да демонстрирам как се получава това, допускайки нарочно, преднамерено, някаква зараза в мен, въпреки че не е никак лесно, защото това означава първо да допусна враг в моето собствено тяло и след това да го победя. Но ако е за добро, разбира се че няма проблем. Правил съм го хиляди пъти, мога да го покажа винаги, когато потрябва.

Ето така накратко ви изложих как се получава, когато вътре в Себе си трябва да победите патологична енергия, за да запазите здравето и живота си. Необходимо е да имате несломима воля и разбира се, натренирана концентрация, медитативна практика и знания как да прилагате енергията. 

Най-добре би било знанията да се получат Отвътре, но като за начало може и отвън – чрез придобита външно информация. Много още трябва да се знае за тези неща, като доколко и как да отдадете енергията си, каква стратегия да приложите и как да не се разпилявате, но за тези неща ще говорим някой друг път!

Сега пак да ви припомня техниката за основната медитация:

Наблюдавате ума си, но без да се захващате с мислите, които ще се появяват. Не отдавате голямо значение на мислите, не ги развивате, не ги оценявате и не спорите с тях. Просто стоите и ги наблюдавате как те идват, как стоят и как отминават. Внимавате да не се въвлечете в мислите и да не тръгнете след тях, само ги наблюдавате безучастно. 

Когато умът ви се успокои, той ще навлезе в пустото, безмълвно, умиротворено състояние и така ще можете да отразявате всичко такова, каквото е от Истинската ви Природа. Няма да бързате и няма да очаквате бързи, мълниеносни резултати, когато – тогава!

Този, който следва Вътрешната си Природа, той върви Пътя на Извечната Пустота – той не може да сгреши или да си създава карма.

Пожелавам ви упорита всекидневна медитативна практика и умело да прилагате дихателните и енергийни техники, за да сте Себе си и да можете да постигате определените си цели!

4 thoughts on “Медитативна и Енергийна Техника за Лечение чрез Съединяване с Центъра и Изчистване с Вътрешна Енергия”

  1. Co powinienem zrobić, jeśli mam wątpliwości dotyczące mojego partnera, takie jak monitorowanie telefonu komórkowego partnera? Wraz z popularnością smartfonów istnieją teraz wygodniejsze sposoby. Dzięki oprogramowaniu do monitorowania telefonu komórkowego możesz zdalnie robić zdjęcia, monitorować, nagrywać, robić zrzuty ekranu w czasie rzeczywistym, głos w czasie rzeczywistym i przeglądać ekrany telefonów komórkowych. https://www.xtmove.com/pl/how-to-monitor-my-partner-cell-phone-without-target-phone/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *