Невидимият свят на Безкрайната Вселена

Вълнува ви дали има призраци, скитащи души, демонични сили, егрегори и други подобни. Има, разбира се, има всякакви същества в световете на Безкрайната Вселена.

Също като когато вървите по улицата ще срещнете най-различни хора. Едни ще са дружелюбни, други равнодушни, трети може да са в лошо настроение или да са враждебни. Всъщност, Оня свят е прототип на нашия свят. 

Има много и най-различни светове. И по-чувствителните хора често се случва да улавят различни негови страни, енергии или същества. Това е подобно на смартфон, който постоянно обменя информация, но ние хората, тъй като нямаме сетива да доловят вълните му, можем да ги регистрираме само, ако нещо се появи на дисплея.

Така има и различни същества в нашия или в паралелни светове, които ние не можем да усетим. Един чувствителен човек може да е в състояние да улови – да “види” някои от тях. 

И също както в нашия свят може да срещне най-различни характери. Обаче, за нечувствителните хора, това ще е прилича на лудост или халюцинация. 

Естествено, че не всяка халюцинация е свързана с реална среща, но това не означава, че трябва да ги игнорираме. Тези, които имат фини сетива, ще срещнат най-различни същности, но най-натрапчиви са тези, които са по-агресивни или напористи.

Да, да, знам сега какво ще кажат духовно задръстените хора: “Това са фантасмагории, плод на болен ум, които нямат нищо общо с реалността!”

Може да са фантасмагории, а може и да не са. Я сега си представете, че сте на някакъв спектакъл или концерт и наблюдавате сцената. Ако седите на първия ред, вие ще виждате всичко, което се играе пред вас, но ако не чувате, ако не се обърнете и не видите публиката зад вас, тя няма да съществува. И макар хиляди – безброй очи, да ви виждат, вие няма да имате и идея за това, нали така?

Същото е и в живота – има безброй погледи, които са насочени към вас, но вие няма как да знаете за тях.Безброй космически вълни – лъчи минават през сцената на Живота, но ние не ги улавяме. Понякога, косвено хващаме някое действие, идващо от невидимия свят, но пак не можем да си дадем сметка за случващото се и го приемаме за съвпадение или случайност.

Бродейки в невидимите за нас хората светове, ще се сблъскваме с различни субекти. След такава среща може да се почувствате заредени, но най-често сте с изчерпена енергия. Може да срещнете коректни същности, но най-често ще се сблъскате с агресивни, гневни, измамни характери… Тяхното измамно приятелство може да ви захвърли в разни опасни състояния, от които, ако не сте опитни, ще изгубите и психичното си, а и физическото си здраве.

То това е и кармично, защото ако нямате силна и стабилна връзка с Вътрешната си Природа, ще се поддадете и оттам нататък ще сте в тяхно владение.

Типичен случай са т.нар. шизофренни състояния, при които болните се отъждествяват или приемат този илюзорен или паралелен свят за свой, за реален в нашата действителност. Така, вместо да присъстват в настоящето и в този си ни свят, и да принадлежат на човешката реалност, те се изгубват и така последват “благодетелите си” от други светове.

Да, разбирам, че това са интересни и екзотични теми, които са и много привлекателни, особено за един отегчен, отчаян или объркан от нашия свят човек, но трябва да знаете, че ако влезете в “гората” на невидимия свят, ще срещнете всякакви твари. Някои от тях ще ви обещават блага, състояния, кариера. Други ще ви прелъстяват любовно или сексуално. Трети ще ви плашат и ще ви докарват до лудост чрез страховития си вид.Четвърти ще ви примамват да ги последвате, заради “духовно извисяване”. Пети.., шести, милионният и т.н. ще ви предлагат според техните си интереси.

Затова, приятели, не ви съветвам да общувате по никакъв начин с тях. Защото не знаете какви са те и какви са техните намерения.

Пиша ви това, защото смятам, че е правилно да ви информирам и да ви предпазя от подобни набези.Веднъж като влезете и започнете да комуникирате със същества от Невидимия свят, те могат да ви обвържат и пленят, така че да не желаете да се освободите от тяхното влияние. Подобно на наркоман, който си мисли, че е свободен от дрогата, така са и тези, които са станали пленници на тези духове или енергийни същества.

Може да си мислите, че принадлежите на Себе си, но впоследствие ще установите, че сте се обвързали с тях и не можете да живеете комфортно сами и не можете да се освободите. И дори да се намери някой като мен, който да ви говори и разубеждава да не ги слушате, да не им служите и да не влизате в техния покварен свят, вие няма да можете се освободите от него, защото ще сте им подвластни – ще вярвате на тях, а не на мен.

Още много можем да говорим на тази тема, но то ще е все в този дух, което казах дотук. Затова, приятели, най-доброто нещо, което можете да направите е, никога да не влизате в комуникация, общуване и обвързване с такива същества от Невидимия свят.

По тази причина не са добри спиритическите сеанси. В Свещените писания се казва, че не е добре да слушате “запитвачи на духове”, “магьосници”, “духове на мъртъвци” и други подобни.

Пазете се настрани от такъв вид занимания, пазете се като от болест и дори по-тежки страдания, защото една болест може най-много да ви накара да страдате или да ви убие. А връзката с такива духове и същности може така да ви обремени кармично така, че за много дълъг период от време да им станете подвластни и да сте техен роб!

А ако усетите такова влияние, макар да не сте се занимавали и да не сте ги търсили, то тогава, приятели, влезте в медитацията си! Ако усетите, че някой същество, дух, характер от Невидимия свят ви атакува или се опитва да ви занимава, тогава трябва да пристъпите към медитативната си техника. Дори ако това е чиста халюцинация, пак влизането в Същността ви ще ви освободи от нея.

Ще третирате атаките като мисли. Тъй както наблюдавате мислите възникващи в ума ви и не се въвличате, не участвате, не ги оценявате и развивате, по същия начин ще се отнасяте и към набезите на такъв вид същества, енергии или духове.

Събирате волята си и не им давате по никакъв начин участието си. Само ги наблюдавайте дотогава, докато те изчезнат. Щом не влизате в комуникация, щом не им реагирате и щом не се въвличате в техните набези, заплахи, изкушения или молби, те ще останат без енергията, с която да могат да ви управляват.

И обратно, ако се въвличате, ако им отговаряте, ако вземате отношение, независимо, дали е позитивно или негативно, вие ще им давате от енергията си, с която те да продължават да ви тормозят и ще им давате шанс да се опитват да ви завладеят.

Вече знаете, приятели, че щом не се поддавате на ума си, и щом навлезете в Пустотата – вашата Изначална Същност, вие ще сте в абсолютна безопасност. Там, в Първоизточника, никой не може да ви завладее, да ви вземе от енергията, да ви заплашва и въздейства.

Там – във вашата Изначална Природа, няма демони, дяволи, зли или добри духове, няма вампири, върколаци, няма гневни, алчни или страховити същности, защото там сте под абсолютната закрила на Първоизточника ви. 

Няма сатани, нито противници. Там е Изначалното вечно, неунищожимо, ненакърнимо, ненарушимо, недосегаемо състояние!

Пожелавам ви упорита и акуратна медитативна практика!

www.neddimov.com

3 thoughts on “Невидимият свят на Безкрайната Вселена”

  1. Monitoruj telefon z dowolnego miejsca i zobacz, co dzieje się na telefonie docelowym. Będziesz mógł monitorować i przechowywać dzienniki połączeń, wiadomości, działania społecznościowe, obrazy, filmy, WhatsApp i więcej. Monitorowanie w czasie rzeczywistym telefonów, nie jest wymagana wiedza techniczna, nie jest wymagane rootowanie. https://www.mycellspy.com/pl/tutorials/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *