Медитативна Техника за Възстановяване на Здравето

Когато човек редовно се грижи за здравето си, то също винаги ще се грижи за него. Обаче хората се втурват в различни дейности – важни или маловажни, и така забравят за здравето си или си представят, че то е някаква даденост, която е почти невероятно да бъде изгубена. 

Може някой да се е разболял или умрял, но то това не се отнася за нас… Така посвещавайки времето, усилията и здравето си на определени цели, те много често губят живота си преждевременно.

Има неща, които не подлежат на преразглеждане и едно от тях е здравето. От хиляди болести се оплакват днес хората и почти всички те са заради това, че са били немарливи към живота си. По-лесно им е да вземат някакви таблетки, отколкото наистина да се грижат за себе си. Таблетки против високо или ниско артериално налягане, за сърцето, за съдовете, за ендокринната система и още за каквото се сетите.

Да не говорим, че от такива здравни проблеми страдат все повече млади хора, че и юноши, а и в съвсем детска възраст.

Защо, бе хора, защо?! Да не си мислите, че Майката Природа ни е направила по начало дефектни? Не, не ни е направила дефектни Майката Природа, а ние с нашето мислене, разбирания, действия и начин на живот сме се докарали до там да сме дефектни и болни.

Храненето е от изключителна важност. Добре, заблудил си се и си качил по тялото си излишни килограми. На всеки може да се случи – това не е смъртен грях, но като видиш, че излизаш извън нормите, защо не се коригираш?

Много от децата също са станали като сумо борци. Как няма да страдат от болести на затлъстяването.

Освен излишните килограми, много от детските и не само детските храни са пълни и с “Е”-та – разни вредни химически вещества. Крайно време е всеки да постави храненето си под контрол и ще видите как много от болестите ще си отидат сами и без лекарства.

Крайно време е да обърнете внимание на движението. Добре е да се движи човек – минимум 1-2 часа на ден и то сред чиста природа (не да чисти боклуците в някое мазе, например).

Крайно време е да обърнете внимание на Истинското вътре във вас – да започнете да медитирате, защото така ще изясните и ще засилите интуицията си. И имайки силна връзка със Себе си – Вътрешната ви Същност, вие ще намерите точните отговори на въпросите, на които не сте можели да си отговорите. А и отговори на въпросите, които дори не сте си задавали.

Сега ще ви кажа пак една техника, с която да възстановите здравето си, при положение, че вече сте го загубили:

Когато започнете да медитирате, умът ви ще ви предлага най-различни мисли – от обичайните спомени и комбинации до най-невероятните тъпотии.

Всичко това е продукт не само на вашия ум, а и на биополетата, които преминават през вас. Щом не се захващате за нито една от мислите, за нито едно от бионергийните полета, постепенно мислите, а и бионенергийните полета, ще се уравновесят и хармонизират. Така постепенно ще навлезете в Пустото, Безмълвно, Невъзмутимо състояние на вашата Истинска Природа.

Когато умът ви се поуспокои – не е задължително да е абсолютно спокоен, защото това може да отнеме много време, тогава мислено се насочете към въпросния здравен проблем – болка, орган, функция или друго.

Пак мислено потопете конкретния проблем в тази Пустота на Съзнанието ви и го дръжте там, колкото е възможно по-дълго. Можете също да усилите степента на вниманието – на концентрацията на ума, т.е. внимавате по-усилено в това да държите и да разтворите дадения проблем – болест, орган, функция в тази Изначална Пустота на Съзнанието ви.

Ако успеете да задържите така концентрацията си, ще видите, че постепенно болката или проблемът отслабват, а в последствие изчезват. Това е така, защото енергията, която го обладава, ще започне да се хармонизира – да става балансирана и такава, каквато Майката Природа го е създала.

От вас зависи – от вашия тренинг, дали това ще се случи на секундата или ще ви отнеме повече време, но така или иначе, щом съзнанието ви държи нещо в Изначалната Хармония, то не може да не се разтвори и да не се слее с Нея.

Полезната енергия ще бъде задържана и използвана от съзнанието ви, а излишната ще се отправи навън през съответните окончания или отвори на тялото – нос, уши, език, очи, кожа и т.н.

Това е един много ефективен метод, чрез който всеки може да си помогне сам, защото там където достига енергията на Съзнанието, никой хирург безопасно не може да достигне. Как ще оперира дълбоките слоеве на мозъка – много рисково и без гарантиран ефект, докато Вътрешните ви сили, без да разрязват тъканите, могат да хармонизират всяка енергийна матрица в тялото ви. А щом енергията се коригира, тогава тъканите от само себе си ще заемат своето естествено положение.

Забравени са тези знания от древността, защото, освен че са безвредни, те са и безплатни, тъй като всеки може да ги приложи сам на себе си.

Е, ако не се получи, можете да си помагате един на друг. Само че вместо да визирате проблемния орган вътре в собственото си тяло, ще можете да се насочите към човека, който искате да помогнете.

Съгласен съм, че нетренираният човек трудно ще се справи с някакви драстични заболявания, но в едно съм сигурен, тъй като съм давал съвети на приятели и винаги съм виждал ефекта – че ако настоявате, без проблем ще можете да преодолеете този така “прославен” корона вирус.

Хайде, опитвайте го и знайте, че увереността е много важен фактор, тъй като от нея завися психичните ви сили. Ако сте нахъсани и убедени в това, което правите, със сигурност ще го постигнете. А ако сте хърби и се съмнявате в себе си и в собствените си сили, няма да можете да направите дори най-обикновена дейност или работа, която сте правили много пъти.

Бъдете силни, уверени и непоколебими, когато прилагате енергийните техники! Пожелавам ви успешна и качествена медитативна практика и умело прилагане на дихателните и енергийните техники.

www.neddimov.com

4 thoughts on “Медитативна Техника за Възстановяване на Здравето”

  1. Le logiciel de surveillance à distance du téléphone mobile peut obtenir les données en temps réel du téléphone mobile cible sans être découvert, et il peut aider à surveiller le contenu de la conversation.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *