Не позволявайте енергиен дефицит в тялото

По хиляди пътеки може да тръгне човек, но важното е да е истински. Щом не е забравил Себе си, каквото и да започне, все ще ми върви. И обратно, колкото и вещ да е в един занаят, ако е забравил да вложи Себе си в започнатото, със сигурност след това ще дойде моментът на съжалението.

Ето сега ще ви говоря за работата с жизнена енергия, но каквото и да предприемете и към каквато и техника за пристъпите, пак е важно да не забравяте Същността си – Духа си.

Няма нещо, за което да говоря и да не съм се убедил практически в действието и верността му. Когато ви казвам, че е добре да съблюдавате природосъобразен живот – чисти околна среда, храни, течности, въздух, отношения с хората, това е проверено безброй пъти и то работи безотказно. Имате ли живот близък до Майката Природа – болестите ще бягат от вас.

Когато ви казвам да не позволявате енергията ви в тялото да изпада в дефицит, защото така няма да отваряте вратите на психичните неразположения и телесна слабост, това е самата истина. 

Когато говорим за единството със Себе си, това значи, че не бива да приемате чуждите неща за свои. Ето например, някой подхванал някаква работа – забогатял, купил си нещо или преуспявал. Чудесно, на него това явно му е необходимо, но това съвсем не означава, че ние или всеки непременно трябва да има това, което този човек има или е постигнал.

Здравето е богатство, приятели, но най-често го оценяваме чак когато го загубим.

Работата с Вътрешната енергия, придържането към медитативните техники и природосъобразния живот със сигурност ще ви продължат живота и ще възстановят здравето ви.

Работата с Жизнената енергия може да ви даде успехи по много начини – може отвори вратите ви в живота, може да ви покаже как да излезете от безизходицата, може и да ви даде най-голямото богатство – здравето.

Работете върху себе си – чрез медитацията, чрез дишането, чрез енергийните техники и няма да останете разочаровани никога. Няма да ви са неободими скафандри, ако контактуваете с болни.

Примерно, в живота ми не са били приоритет парите, но така или иначе щом сте в синхрон с Вътрешната си Природа, Тя неминуемо ще ви доведе до тях и до достатъчното материално благоденствие.

Или пак така, в живота си не съм бил болен, но пък винаги съм работил върху прилагането на Вътрешна енергия и сега мога съвсем трезво да заявя, че каквито и да са болести във вид на зарази, възпаления, изстинки, грипове, паразити, проблеми със стреса, нервите, кръвното и прочие, са безпомощни да ми навредят и да ме изведат от хармонията в тялото ми.

В никакъв случай не искам да се хваля с това, просто желая колкото се може повече хора да осъзнаят въпиющата нужда от медитативни практики, дихателни и енергийните техники. Ако искате да останете независими и свободни от съвременните стресове и здравословни вмешателства в живота ви, практикувайте.

Казвам ви, а и моите пациенти знаят, че нямам страх нито от COVID, нито от някакви други паразитни заболявания, тъй като енергетиката в тялото ми е на нужното ниво за да убие всякакви паразитни набези. Естествено, че съм се сблъсквал с тази коварна болест хиляди пъти – било то пасивно, като съм бил подложен на контакти със заразени хора, било то активно като съм помагал директно чрез енергията съм лекувал хора, които са били отписани от живота.

Искам най-отговорно да заявя, че ако Вътрешните ви Сили са на ниво, никаква концентрация на вируса не може да вземе превес над вас и да ви разболее лошо. Много пъти съм го доказвал на практика, имайки преднамерен контакт със силно заразени от COVID хора. И продължавам да си върша работата, щом някой поиска помощ. Не става въпрос само за дадената зараза, а за всички болести.

Само не си мислете, че аз съм някакво изключение или феномен. Мога да науча всеки да използва Вътрешната си енергия, за да може да ликвидира паразитите, заразата, възпалителен процес или там каквото е необходимо, за да възстанови здравето си.

Често ми се е налагало да работя със заразени хора в тежко състояние и никога не съм избягвал контакта и лечението им. Ако някой специалист е заинтересован, мога да му покажа в действителност, въпреки че се съмнявам, че някой от тях го е еня, освен за паричките които взема от здравните пътеки.

Та така, каквото и да предприемете и по който от хилядите пътища да тръгнете, не забравяйте да вземете Себе си със себе си. В багажа си сложете и дихателните и енергийните техники и ще бъдете богати. Ще бъдете несметно богати с вашето здраве и със способността си да помагате на хората в беда!

А маловерците и духовно ослепелите хора ги оставете. Не е нужно да обяснявате на някой какво можете, защото духовно задръстените хора вярват само на това, което ограниченият им ум може да си обясни или да допусне. Такива хора са слепи за Божествената си Природа и за възможностите И!

Практикувайте редовно медитацията си, за имате спокоен, невъзмутим, безмълвен и умиротворен ум, който пък е основа за дихателните и енергийните техники.

Медитирайте редовно в ежедневието си, защото от медитацията идват истинските знания и възможности.

Пожелавам ви упорита медитативна практика и успешно изпълнение да дихателните и енергийните техники!

www.neddimov.com

2 thoughts on “Не позволявайте енергиен дефицит в тялото”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *