Обсебени от илюзии

С напредъка на науката и развитието на технологиите, хората все повече се изолират. Изгубили са контакта със Земята. Почти са забравили, че всичко, с което би било добре да се хранят е продължение на Майката Природа. Вторачени в компютрите и различните видове джаджи, те пропускат същественото.

В наши дни са важни парите, придобивките, материалното благосъстояние. И всички те са в името на подобряване качеството на живота и щастието.

И какво като имат много пари, а са болни? Човек не може да изяде повече от храна за един, хайде нека да е малко повече. Също, човек не може да спи в две къщи едновременно и за какво са ви толкова много хотели, вили, имоти? За какво? Заради илюзията, че ще печелят повече и така ще имат по-щастлив живот, нали?

Забравили са хората, какво е да си в непосредствена близост до Майката Природа. Забравили са, какво е да се качиш на едно дърво и да се наядеш до насита с череши. Забравили са, какво е да отидеш в гората и там да намериш ягоди, малини, къпини, шипки и погледът ти да се рее върху поляните от горски цветя и билки.

Големи заблуди са това да отидеш до един зеленчуков магазин и да си купиш, примерно, един килограм ягоди. Бъкани с нитрати и разни други химии и като ги изядеш да усетиш симптомите на тридесетина различни щама на корона вирус едновременно. И оттам директно в аптеката за още боклуци, с които пък да си въобразяваш, че лекуват.

Ето такива неща ми дойдоха в ума сега, слизайки от черешовото дърво в градината. Ако хората скоро не се завърнат към природата, постепенно и не чак толкова дълго напред във времето, ще се самоунищожат.

Ами погледнете, ако искате в телевизора, но не гледайте това, което ви нареждат да гледате, а погледнете всичко отвъд внушавания и натрапвания смисъл.

Ще видите едни пребогати оядени, разплути и много болни хора, които не могат да живеят без лекарства и които се държат като удавници за сламка за парите си. Те на практика няма да могат да използват тези присвоени пари, но и няма как да ги раздадат на хората.

Малко или много всички хора сме обсебени от някакви илюзии, след които вървим и губим ценното време на живота си. В действителност, ние хората, имаме нужда от доста неща, но не и такива, в които сега сме се втурнали и пилеем времето си.

Като първа стъпка, за да знаем какво е необходимо, всеки от нас би следвало да изчисти ума си. Да се освободи от паразитните мисли на вечно препускащия суетен ум.

Щом умът остане пуст, отвътре – от интуицията си, ще сме наясно от какво и до каква степен имаме нужда от нещата, които заемат времето в ежедневието ни.

Когато човек следва своята Вътрешна Природа, цялата Вселена е с него и му помага. Съгласете се обаче, че няма как премъдрата Вселена да ни помага, като ни отваря вратите към още по-големи заблуди и илюзии.

Нека най-напред умът да бъде чист, спокоен, умиротворен, за да може да се води от Първоизточника във вас. След това неминуемо ще дойде и помощта от Безграничното за реализирането на целите ви.

Приятели, ако искате да сте щастливи, не забравяйте Себе си и не се отдалечавайте от Майката Природа! В противен случай нито големите пари, нито придобивките, нито материалното благосъстояние ще са в състояние да осмислят и да подсигурят живота ви.

Практикувайте си медитативните техники, така умът ви ще е не обременен, пуст, обхватен, проницателен, интуитивен и така лесно ще можете да постигате целта си.

4 thoughts on “Обсебени от илюзии”

  1. Suivre le téléphone portable – Application de suivi cachée qui enregistre l’emplacement, les SMS, l’audio des appels, WhatsApp, Facebook, photo, caméra, activité Internet. Idéal pour le contrôle parental et la surveillance des employés. Suivre le Téléphone Gratuitement – Logiciel de Surveillance en Ligne. https://www.xtmove.com/fr/

  2. Alguns softwares detectarão as informações de gravação da tela e não poderão fazer uma captura de tela do celular. Nesse caso, você pode usar o método de monitoramento remoto para visualizar o conteúdo da tela de outro celular.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *