Духовността.(част 3) Формиране, поддържане и активиране на егото – на ума. Зли биополета.

Човек може да бъде докаран до състояние на лудост, защото знае, че мислите, които се появяват в ума му не са негови.

Ако общуваш с някой и този някой ако се държи неуважително или просташки, ти просто можеш да станеш и да си заминеш от него. Обаче, ако това е твоят собствен ум, не можеш нито да го изгониш, нито да се отстраниш или да избягаш от него.

Най-често причината за странното мислене може да се корени в психологията на човека, но също това може да бъде и заради това, че сме попаднали в някакво нехармонично биоенергийно поле.

И в далекоизточните религиозни практики, и в близкоизточните или в западните, разбиранията относно злите енергийни същности са едни и същи.

И Христос, а и самият Гаутама Буда, дори когато е бил близо до просветлението, също е бил посещаван и нападан от такива зли сили – Изкусителят Мара и дъщерите му.

Все пак, ако изхождаме от съвременните схващания, нека да наричаме тези набези на зли духове – среща със зли биоенергийни полета.

В ефира има всякакви подобни същности. И ако човек е невеж в това отношение, той няма и да заподозре, за какво става въпрос.

Примерно, отивате на някое нечисто място. Неусетно настроението ви се променя. В зависимост от това, в какво биоенергийно поле попадате, ще се промени и състоянието ви. Може да ви обхване страх, да станете раздразнителни, съзнанието ви да е предразположени към даден вид изкушения или да сте настроени по определен негативен начин. Това е, заради енергийното въздействие, на което сте подложени в този момент.

Ние сме и физически, но и енергийни същества. Представете си един телевизор или радиоапарат, които приемат вълни от ефира. Нали това, което им влияе и достига до антените им, ще се проектира и върху екрана или в говорителя.

По същият начин, когато човек е попаднал сред такива вълни, в съзнанието му да изплува това, което му влияе. Още повече, че биоенергийните полета, когато успеят да проникнат през защитната енергийна обвивка – аурата, те навлизат и директно в енергетиката на хората.

Тогава човек все по-трудно може да им се противопоставя, защото те директно достигат до пулта на управление на организма. – ума.

И тези „нашепвания на демони“ могат така да разстроят човек, че той да си помисли, че полудява, а и наистина да се окаже, че е безпомощен срещу тях.

Така те влияят на мисленето, чувствата или оказват давление на подтиците на човек.

Примерно, някой до такава може да бъде манипулиран от такива зли сили, че да го е страх да хване нож. В мислите му е проектирано, че с този нож, може да направи какви ли не нелепости – да посегне на другите около него или на самия себе си, дори и да няма абсолютно никаква мотивация или причина да стори това.

Същевременно, човекът може да стои стабилно в психиката си и в действията си и да няма никакъв шанс да извърши тези неадекватни действия, но той ще се страхува да не направи подобна беля. При здрав човек, вероятността да извърши такива действия е нулева, т.е. абсурдна, но имайки тези подтици в себе си, той се травматизира психически.

Можеш да станеш подвластен а тези зли сили само, ако успеят да се развият в теб до такава степен, че те овладеят психиката ти изцяло. Това се случва при напредналите и тежки случаи на шизофрения.

Или когато тези зли биоенергийни полета намерят пролука в аурата и навлязат в човешкото биополе, те се пристъпват към манипулации и пълен контрол. Те могат да подтикват към най-абсурдни неща и да изискват от хората пълно подчинение.

Обаче, в началото на въздействието, те изобщо не са толкова силни и властни. По-скоро тяхната цел е да ви изплашат. Да, могат да се опитват и да ви завладеят, но това далеч не е толкова достъпно и лесно, защото Майката Природа е дала на хората сили и механизми в организма им, да се предпазват, защитават и очистват. Така, че тези демонични същества, далеч не винаги успяват да овладеят психиката на хората.

 Примерно възможно е, една всеотдайна майка да има мисли, че може да нарани детето си. Ей така, за нищо. Просто внушението е, че може да направи някакви нелепости и да нарани любимото си същество или да му направи нещо лошо, което тези нечисти духове я подтикват. И най-различни подобни внушение и идеи могат да проектират те в съзнанието на хората – да се държат непристойно или да извършат чудовищни неща, въпреки да няма никаква причина за подобно мислене и да е без никакъв мотив.

Ето такива са въздействията идващи от злите биоенергийни полета – нечистите или злите духове, които търсят изява чрез психиката на хората.

Тези нечестиви сили могат да проникнат в аурата на човек в момент на шок, в момент на психическа слабост, когато имат някакви драматични преживявания, трудни емоционални периоди, при спиритически сеанси – призоваване на духове на умрели, при насочено силно енергийно въздействие, по време на употреба на наркотични вещества или други поводи, когато енергийната защита се оголва и аурата става рехава и слаба.

Веднъж като тези сили , у човека, те започват да работят като изграждат и увеличават  депата си на сила и формират техни стереотипи на поведение и живот. Така с времето те все повече обсаждат организма и го завладяват.

После, дори да изгоните тези зли биополета от организма си, в тялото ви ще останат техните стереотипи на мислене, чувства и поведение, както и лошите навици, които тепърва ще трябва да отстраните.

Ето как дори вън от владенията на организма ви, те ще продължат да ви тормозят, разбира се, не директно, а заради създадените лоши навици.    

Това е подобно на едно общество, което е било приучено на лоши порядки. После дори да отстраните злите влияние, ще остане заученото – формирания начин на мислене, който ще се наложи да бъде превъзпитан.

Ако един човек е научен на лоши навици – да се гневи, да има робско мислене – да се подчинява безпрекословно на всеки и всичко, да се храни неправилно, да мисли депресивно, да е отчаян, или да има някакви лоши навици – да употребява наркотици, например, те трябва да бъдат отстранени и заличени завинаги.

Независимо от кой и откъде се е формирало такова мислене, то може да е от пример или подражание в детството и живота му, ще се наложи да приложи усилия и постоянство, докато пречупи тези лоши навици и стереотипи на мислене и поведение.

Същото е с формираното мислене вследствие на такива лоши и дисхармонични биополета.

Влиянието от такива биополета може да става и без те да са проникнали през аурата, директно през ефира, но тогава влиянието им не е толкова натрапливо и силно, въпреки че може да разстройва временно човешката психика и да причини смут.

Затова, приятели, тъй като ефирът е много замърсен, наситен, сгъстен от подобни зли енергийни същности, е добре, човек да се очиства редовно.

Но ако веднъж е преживял тяхното биоенергийно вмешателство, той ще е непримирим в борбата си срещу тях.

Може да се очистваме сутрин – с медитативна практика и вечер също.

Най-добре е обаче, когато сме постоянно будни и внимателни. Щом винаги имаме връзка с Духа си, тогава ще можем да се очистваме своевременно, т.е. очистването ще започне веднага щом усетим такова негативно влияние.

Постоянната Будност ще ни даде възможност още със започването на вмешателството, да го усетим и да го знаем, и да му противодействаме ефективно.

Така можем да пристъпим мигновено към енергийната си техника, за да уловим и да преобразуваме тази зла енергийна същност.

В смисъл, че когато хванем този енергиен облак и чрез някоя от техниките си – може да е медитативна, дихателна или енергийна, да го трансформираме в синхрона на Вътрешната си Природа. Така, тези демонични същности не само, че няма да могат да ни навредят, но и ще бъдат разтворени в Изначалната Пустота и те ще престанат да съществуват като зли биоенергийни сили.

Имайки силната си медитативна практика, вие не само, че няма да бягате от такива зли сили, не само че няма да ви е страх от тях, и не само, че те няма да могат да ви въздействат и навреждат, но и ще сте в състояние да ги направите да изчезнат в Небитието.

В такъв случай, не вас ще ви е страх от злите биоенергийни полета, а те ще са ужас да не би да ги потопите и да ги заключите в Нищото. Така те повече няма да имат връзка с този наш органичен свят, а ще отидат в Пустотата да изстрадат собственото си очистване.

Може да ви звучи доста абстрактно всичко това, но то е заради съвременния и лошо моделиран ум, който познава само грубия материален свят и ограничените му знания.

Колкото повече практикувате медитативните, дихателните и енергийни техники, толкова по-силни и способни ще ставате, за да можете да овладявате и да покорявате подобни биоенергийни полета, т.е. дяволските и демонични зли духове. Така те не само, че няма да имат власт над вас, но и ще им се наложи да се завърнат в тяхното Чистилище.

Важното, в тези случаи е да се научите да прилагате правилно техниките и да сте будни, за да не позволите на никой да ви изненада и манипулира!

Самият Гаутама Буда съветва:

“Човек трябва да пази себе си, подобно на добре охранявана гранична крепост, защитена и отвън, и отвътре. Не трябва да му се изплъзва нищо. Тези, които пропуснат удобния момент, страдат в ада.”   

Следва продължение…

14 thoughts on “Духовността.(част 3) Формиране, поддържане и активиране на егото – на ума. Зли биополета.”

 1. When you forget the password to lock the screen, if you do not enter the correct password, it will be difficult to unlock and gain access. If you find that your boyfriend/girlfriend is suspicious, you may have thought about hacking his Samsung phone to get more evidence. Here, we will provide you with the best solution on how to crack Samsung mobile phone password.

 2. Миналата седмица бях нападана от
  такива енергии няколко пъти на ден.
  Усещах много тягостно чувство в слънчевия сплит.
  Слагах ги във вътрешното ми слънце и ги
  хармонизирах,досадно,но няма как.
  Благодаря,Наставнико,
  Бог с теб!🌹

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *