Духовността. (част 5) Очистване от чужди биоенергийни полета. Обработване на средата, пространството и обектите..

Естествено е, когато имате среща с разни биоенергийни същности – духове, егрегори или моделирани енергийни матрици, се налага своевременно да се очистите.

Обикновено, когато отидете в ареала – в местообитанието на някой дух, той и неговото въздействие да са само там – да мястото, но никак не е изключено енергийното влияние да продължи и след това – да ви преследва.

Още повече това е вероятно в случаите, когато целостта на аурата ви е била нарушена и ако оттам са проникнали в организма ви. Най-безпроблемно би било, ако скоро сами или с помощта на някой, го отстраните от тялото си. Иначе, ако дълго време стои в организма ви, той ще остави своите следи и после ще се наложи дълго време и с тях да се занимавате, за да ги заличите

Да не говорим, че ако някой желае да въздейства върху определен човек, той освен, че ще направлява биоенергийното въздействие към самия него, но желаейки успеха му да е по-сигурен и ефектът да е силен, ще въздейства и върху дома на набелязаната жертва и най-близките и хора. Ще обработи местата, където той пребивава или с които е свързан и ще се опита вмешателството и манипулацията да е максимална.

Какво се получава, когато се насочи биоенергийно въздействие към някой ?

В първия момент той може да не усеща нищо различно, но с времето и с наслагването на въздействието на енергията, в зависимост от това каква точно е целта, ще започнат промените. Бионергийното поле има свой собствен интелект. И когато бъде насочено, то според даденостите и спецификата на атакувания обект, то се настройва така, че да бъде максимално ефективно.

Ако имате някаква слабост, то въздействайки ви, ще увеличи тази слабост. Ако примерно, в нещо сте силни или горделиви, то ще направи така, че да повиши силата ви, за да усили горделивостта ви. Ако сте плашливи, ще усили страха ви. А ако сте ревниви, просто ще отключи и ще направи ревността ви да се разрасне. Или ако сте песимистични по природа, ще клони към внушение за отчаяние. Ако сте оптимистични, ще ви заслепи с още по-голям оптимизъм, за да ви поведе към падението.

Въобще, не може определено да се каже, какво ще е точното му въздействие. Това се настройва според собствената програма на биоенергийното поле, плюс целта, която преследва, плюс спецификата на атакувания обект, плюс другите дадености и условия. Интелектът на биоенергийното поле за приспособяване към условията е завиден и надвишава много пъти човешкия.

Може да станете гневни или без да искате във вас да се прояви арогантност или високо самочувствие. Възможно е, биоенергийното въздействие да ви внуши страх или несигурност. Не е изключено да формира задейства чувството ви за вина. Може да отключи и стари конфликти и рани в психиката ви, за да се опита чрез тях ви сломи. Всичко е възможно – доколко е силно въздействащо зависи от потенциала му.

От друга страна бионергийното поле може да се инсталира на работното ви място и да въздейства и върху колеги, началници или пък да действа чрез най-близките ви хора.

Действието му е и директно върху вас. И като обработи средата, пространството, предметите в близост с вас, така ще увеличи шансовете си за постигане на целта, тъй те поотделно и общата им енергия ще работят в синхрон с неговите действия. Също, е възможно да повлияе и активира някои стихии и така да ги насочи, че да работят в негова полза.

Един невеж, неук човек трудно може да се справи с такова биоенергийно въздействие, защото той може изобщо да не го различи от своите собствени мисли и решения. За него това ще са обичайните му мисли и действия.

Ето затова трябва да се знае как и да се може да се противодейства на такъв вид сили.

Да кажем, че имате близък контакт с някаква подобна енергия и не вземете навременни мерки, за да се очистите. Какво ще стане?

Ами ако този дух или биоенергийна същност успее да ви заблуди или да приспи съзнанието ви, той може да ви направи много бели.

Вие ще мислите, примерно, че сте си забравили ключа или сте изгубили нещо, но това няма да e виновна вашата психика, а ще е в резултат на въздействието на тази биоенергийна същност върху ума ви. Може от разсеяност да изпускате предмети или да направите катастрофа. Може непредизвикано да ви обземе гневно настроение, или там каквото и да е друго, с което да направите непоправими бели – да се скарате с близките си хора, да се отнесете незаслужено грубо или във вас да се инсталира някоя зла идея, която да ви води към пропаст. Хиляди, милиони неща във вас могат да бъдат манипулирани и управлявани от тази нехармонична енергия, включително и да бъде упражнено болестотворно въздействие върху тялото, психиката и организма ви.

По тези причини човек е добре да свикне да очиства тялото и психиката си сутрин и вечер. Това ще е много добре, защото няма да се оставя, тази патогенна биоенергия да работи дълго време в организма ви.

Както винаги съм казвал, обаче, най-добре е, ако човек има една постоянна будност. Едно непрекъснато наблюдение върху ума и психиката си. Тогава, не само, че няма да закъснее с очистването си, но и защитата на тялото ще започне мигновено и ще имате по-големи шансове патогенната енергия да бъде отстранена начаса.

Има различни начини за защита от подобни биоенергийни въздействия, които в миналото поради незнание са ги наричали „магии“.

Начините за отстраняването им са много и най-различни. Но е добре да се знае принципът им на работа. Това, че някой ви е направил защита, не означава, че тази защита е всесилна и че ще работи винаги и безотказно. Разбира се, една защита може да бъде много силна и ефективна, но всичко зависи от това до колко се поддържа биоенергийното въздействие. И всичко е въпрос на параметри, изработка и поддържането на силата и.

Носенето на червен конец понякога може да помогне, но понякога може да се окаже безполезно. Особено, ако срещу вас стои вещ майстор в изработката и прилагането на такива биоенергийни въздействия.

Има, които прибягват до мъртъвци, за да им осигуряват защитата. И това е под въпрос, защото тези някога живели души, също не са всемогъщи. Те притежават определен потенциал, който може да бъде заобиколен, пречупен или сломен.

Други, пък извикват различни енергийни същности, джинове, стихии, които те молят за помощ и в замяна им обещават разни услуги, служене, периодично или постоянно зареждане с енергия.

Изработват разни талисмани, които са свързани определен покровител и този покровител ги предпазва от лоши очи, недобри предпоставени събития или зли въздействия.

Въобще, безбройни са опитите за защита, но трябва да знаете, че всичко е относително и според това, каква е силата на пазителя е и гаранцията за успешната защита.

Сега ще ви кажа, какъв е моят начин за защита, отклоняване, прекрояване и трансформиране на такъв вид въздействия, независимо, дали те са изработени от някой вещер, магьосник, дух или каквато и да е било друга сила.

Моята защита се основава на практика ми и придобитите чрез нея способности.

 1. Постоянната будност стои в основата на защитата;
 2. Задължителните ежедневни сутрешни, следобедни или вечерни очиствания, осигуряват навременно освобождаване от подобни насочени биоенергийни въздействия;
 3. Непоколебимостта и постоянството в духовната практика обезпечават сигурността ви и така, дори и самия дявол или негов джин да са се е ангажирали с поръчката, няма да имат никакъв шанс;
 4. Изработката на биоенергийното въздействие може да е много сложна – смесване на различни материи, от които да се извличат необходимите за въздействието енергии, извикване на вещи помощници –живи хора или мъртъвци, духове, стихии, но ако имате сигурното убежище Духа си, всичките техни усилия ще се окажат безрезултатни;
 5. Все пак тренировките в духовните и енергийни практики са от изключително значение, за да можете да останете не повлияни и да сте устойчиви на силните биоенергийни патогенни енергии;
 6. Периодичните изпитания на възможностите ви, ще ви направят да можете да се справяте наистина – в действителност. А не само на теория, както повечето „учители“ в тази област. И не забравяйте максимата: „Вие можете да се биете само по начина, по-който тренирате“;
 7. Ако на практика можете да изработвате биоенергийно завихряне, ще сте в състояние да изтеглите всичко свързано с тези патогенни енергии „магии“ – поръчителите, енергията, и тези които са участвали в направата и прилагането и, да ги изпратите, и да ги затворите в света на Небитието и да ги изолирате от този свят. Така всеки ще си получи заслуженото и няма да последва никаква карма, защото ще го извършите чрез Духа си (а Той не може да греши);
 8. Не забравяйте, че дори да работите чрез Духа си, способностите ви ще се основават според вашата практика, затова тренирайте съвестно, отговорно, знаейки това;
 9. Помнете, че ако сте усърдни и отдадени на Безграничния Разум, дори и някъде да направите пропуск или да сгрешите, Той ще бъде вашата неизменна защита. Бъдете смели!;
 10.  Ако работейки с медитативните си техники, разберете, че все още не сте достигнали нивото, което може да разруши дадено биоенергийно поле, да се разправите с даден дух, джин, егрегор или друга енергийна същност, свържете се с някой ваш съмишленик, за да можете заедно да го победите. Просто знайте, че колкото по-рано го отстраните и надделеете над патогенната и болестотворна енергия, толкова пораженията и възможните щети ще са по-малко;

Няма нужда да споделяте вашите усещания и свръхсетивни знания с някой, който не е от тази сфера. Никакъв смисъл няма да казваш на слепеца, че съществува светлина. Ако той не може да те разбере, ще му изглеждаш странен и налудничав. Не си причинявайте излишни главоболия.

Екстрасензорните възприятия са приоритет само на някои хора, а за другите оставете обичайните сетива. Важен е само резултатът, не се обяснявайте излишно.

В следващите теми ще говорим за оперирането с бионергия и за свръх сетивността.

Следва продължение..

752 thoughts on “Духовността. (част 5) Очистване от чужди биоенергийни полета. Обработване на средата, пространството и обектите..”

 1. I urge you steer clear of this platform. My own encounter with it has been purely disappointment as well as doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or better yet, find an honest service to meet your needs.

 2. I highly advise to avoid this platform. My personal experience with it was only disappointment as well as concerns regarding deceptive behavior. Exercise extreme caution, or alternatively, find an honest site to fulfill your requirements.

 3. I urge you steer clear of this platform. My own encounter with it has been only disappointment along with concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, find an honest site to fulfill your requirements.

 4. I highly advise to avoid this site. My personal experience with it has been purely disappointment as well as concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, look for a trustworthy platform to meet your needs.

 5. I strongly recommend steer clear of this platform. My personal experience with it was nothing but dismay along with concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, seek out an honest site to meet your needs.

 6. I strongly recommend to avoid this platform. My personal experience with it has been only frustration and doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or even better, find a more reputable site to fulfill your requirements.

 7. PotentStream is designed to address prostate health by targeting the toxic, hard water minerals that can create a dangerous buildup inside your urinary system It’s the only dropper that contains nine powerful natural ingredients that work in perfect synergy to keep your prostate healthy and mineral-free well into old age. https://potentstream-web.com/

 8. I highly advise steer clear of this site. My own encounter with it has been only disappointment as well as concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or even better, look for a more reputable service for your needs.

 9. Keravita Pro™ is a dietary supplement created by Benjamin Jones that effectively addresses nail fungus and hair loss, promoting the growth of healthier and thicker nails and hair. The formula is designed to target the underlying causes of these health issues and provide comprehensive treatment. https://keravitapro-web.com

 10. Cerebrozen is an excellent liquid ear health supplement purported to relieve tinnitus and improve mental sharpness, among other benefits. The Cerebrozen supplement is made from a combination of natural ingredients, and customers say they have seen results in their hearing, focus, and memory after taking one or two droppers of the liquid solution daily for a week. https://cerebrozen-try.com/

 11. Unlock the incredible potential of Puravive! Supercharge your metabolism and incinerate calories like never before with our unique fusion of 8 exotic components. Bid farewell to those stubborn pounds and welcome a reinvigorated metabolism and boundless vitality. Grab your bottle today and seize this golden opportunity! https://puravive-web.com/

 12. I urge you to avoid this platform. My personal experience with it was only frustration along with suspicion of deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, look for an honest platform for your needs.

 13. So if a point spread is instead 3.5, the favorite has to win by more than 3.5 points (which in reality, means winning by four or more points, of course, since you can't score half a point). Again, the .5 is just there to prevent pushes. Remember, these goalscoring odds are valid only if the player starts the match from the beginning. If he is benched, the odds are voided. Everything starts with the concept of probability. Let’s say that the probability of success of some event is .8. Then the probability of failure is 1 – .8 = .2. The odds of success are defined as the ratio of the probability of success over the probability of failure. In our example, the odds of success are .8 .2 = 4. That is to say that the odds of success are 4 to 1. If the probability of success is .5, i.e., 50-50 percent chance, then the odds of success is 1 to 1.
  https://bbarlock.com/index.php/Betting_apps_legal_in_india
  The Babu88 platform has been in the Bangladesh market for over a decade and has long been adept at catering to a diverse audience with a wide range of sporting events, eSports, and casino games, ensuring there is something of interest for every type of player. Competitive odds combined with an easy-to-use interface and a robust mobile app enhance the overall betting experience. With these qualities in mind, our editorial team recommends Babu88 as one of the best choices for players looking for a comprehensive, safe, and enjoyable online betting experience in Bangladesh. Babu88 continues to evolve, providing its users with new features and updated content, maintaining high standards in the gambling industry. The Babu88 Bangladesh online sportsbook knows how important it is to bettors, to be able to place bets on live games, with the provision of a top-notch online live sports betting interface, where bettors can select from a handful of betting options. Remarkable is the live-streaming of live games feature added to provide an exquisite online sports betting experience.  

 14. BalMorex Pro is an exceptional solution for individuals who suffer from chronic joint pain and muscle aches. With its 27-in-1 formula comprised entirely of potent and natural ingredients, it provides unparalleled support for the health of your joints, back, and muscles. https://balmorex-try.com/

 15. I urge you steer clear of this site. My personal experience with it was only disappointment along with concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, find a trustworthy platform to meet your needs.I strongly recommend stay away from this platform. My own encounter with it has been nothing but dismay along with doubts about fraudulent activities. Be extremely cautious, or better yet, seek out a more reputable platform to fulfill your requirements.

 16. I strongly recommend to avoid this site. My personal experience with it was nothing but frustration along with concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, look for a more reputable service to fulfill your requirements.I strongly recommend to avoid this platform. My own encounter with it has been nothing but dismay as well as doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or even better, look for a more reputable platform for your needs.

 17. Once you know your ‘why’ for using social media or trying social media marketing, you’ll really start to see the benefits. Understanding how to measure and optimise performance is what’ll help you start to build success on social. If I’m working a local small business and helping them get started with social media (training) I charge $125 hr. If it is out of state that rate ranges from $125 – $200 – depending on the project, the client, and the ROI they will see by working with me. If we are managing a company’s social media we charge between $1000 – $4000 mo – totally dependant on the client, the workload, amount of networks, ancillary work, etc.  How social media managers charge for their services varies widely. Some social media managers charge by a retainer, some charge by the project, while some set an estimate for a predefined statement of work and charge hourly, weekly, or monthly. This decision all depends on how you want to structure your freelancing or consulting business.
  http://fgis.gov.minregion.ru/iz-mira-azarta/3451-faraonbet-sovremennoe-kazino-kotoroe-pridet-po-nravu-kak-novichkam-tak-i-professionalnym-igrokam.html
  Verizon Fios, currently the largest pay-TV platform still carrying OAN, announced on Thursday afternoon that it had been unable to come to terms with the network’s owners on a new agreement and would no longer carry the channel after this month. OAN host Dan Ball called the DirecTV nonrenewal “censorship at its best” and urged viewers to “call AT&T’s support line. Complain, raise hell, email, phone call daily, every hour, set the alarm on your phone, blow the phone lines up, demand they keep OAN.” In May, Trump tweeted his support for the network, calling it “Great News, not Fake News.” In May 2019, OANN published a report claiming that the White Helmets had admitted to staging fake chemical weapons attacks intended to put blame on the Assad regime. OANN referred to the humanitarian organization, which is partly funded by the US State Department, as “terrorist-linked”. The Daily Beast characterized this story as a “smear” that could be traced directly as Russian disinformation.

 18. I highly advise to avoid this site. My personal experience with it was nothing but frustration as well as concerns regarding scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy site to fulfill your requirements.

 19. I strongly recommend to avoid this platform. The experience I had with it has been purely disappointment along with concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or better yet, find a more reputable service for your needs.

 20. I strongly recommend steer clear of this site. My personal experience with it was nothing but frustration as well as concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, seek out a trustworthy platform to fulfill your requirements.

 21. I urge you steer clear of this site. The experience I had with it has been purely frustration and suspicion of fraudulent activities. Exercise extreme caution, or better yet, look for a more reputable platform to meet your needs.

 22. I strongly recommend to avoid this platform. My personal experience with it has been nothing but disappointment along with concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or better yet, seek out a trustworthy platform to fulfill your requirements.

 23. I highly advise stay away from this site. My own encounter with it has been only frustration along with concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, look for an honest service to fulfill your requirements.

 24. I strongly recommend to avoid this platform. The experience I had with it was nothing but frustration and suspicion of fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, find an honest site for your needs.

 25. I highly advise steer clear of this site. My own encounter with it was only dismay along with doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or better yet, seek out a trustworthy platform to meet your needs.

 26. I strongly recommend steer clear of this platform. My own encounter with it was only disappointment as well as concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, find an honest site for your needs.

 27. I strongly recommend steer clear of this platform. The experience I had with it has been only frustration along with doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, look for a more reputable platform to fulfill your requirements.

 28. Lorsque vous oubliez le mot de passe pour verrouiller l’écran, si vous n’entrez pas le mot de passe correct, il sera difficile de le déverrouiller et d’y accéder. Si vous trouvez que votre petit ami / petite amie est suspect, vous avez peut-être pensé à pirater son téléphone Samsung pour obtenir plus de preuves. Ici, nous vous fournirons la meilleure solution pour déchiffrer le mot de passe du téléphone mobile Samsung.

 29. William Hill Plus com boasts an impressive range of features that enhance the betting experience: To start betting on any of the available virtual sports at William Hill, no matter if you use the desktop site or any of the mobile platforms, you will have to create an account, and put some funds in it. Luckily, William Hill offers a long list of available payment methods that you can use. They can be used for withdrawals as well. Adapting to changing times, William Hill is today an online sportsbook with strong, competitive offers. With the changes to Canada’s expanded sports and casino betting law now in effect, William Hill is extending a welcome offer to new users of the sportsbook to the tune of an insured first bet up to $500 for new users! (This offer is unavailable for promotion in Ontario due to the betting laws in the province.)
  http://itswillturner.blogspot.com/2013/08/just-how-i-really-shall-be-savoring-all.html
  New York Yankees (50-45)—SELLING+125 to make playoffs, -150 to miss playoffs Odds as of August 09, 2023 So who wins Yankees vs. Guardians? And which side of the money line has all of the value? Visit SportsLine now to see which side you need to jump on, all from the model that has crushed its MLB picks, and find out. The Orioles are leading the AL East by one game. Who is trying to knock them out of playoff position? Bet on player props for Kyle Tucker, Alex Bregman or other Astros players with BetMGM. Gallo, who is under team control through next season, has become a good defender, too, as he won a Gold Glove in 2020 and leads the majors with 14 defensive runs saved this season. He likely will play left field most of the time but also can play right, center (in a pinch), first base and of course DH on days Giancarlo Stanton needs off.

 30. 💫 Wow, blog ini seperti petualangan fantastis meluncurkan ke galaksi dari kegembiraan! 💫 Konten yang mengagumkan di sini adalah perjalanan rollercoaster yang mendebarkan bagi imajinasi, memicu ketertarikan setiap saat. 🎢 Baik itu teknologi, blog ini adalah harta karun wawasan yang inspiratif! #KemungkinanTanpaBatas Berangkat ke dalam perjalanan kosmik ini dari imajinasi dan biarkan imajinasi Anda terbang! 🚀 Jangan hanya membaca, alami kegembiraan ini! #MelampauiBiasa Pikiran Anda akan bersyukur untuk perjalanan menyenangkan ini melalui dimensi keajaiban yang menakjubkan! 🌍

 31. Artikel ini luar biasa! Cara menerangkan hal-hal sungguh menarik dan sangat mudah untuk dipahami. Sudah terlihat bahwa telah banyak kerja keras dan penelitian yang dilakukan, yang sungguh mengesankan. Penulis berhasil membuat tema ini tidak hanya menarik tetapi juga menyenangkan untuk dibaca. Saya dengan antusias menantikan untuk menjelajahi konten seperti ini di masa depan. Terima kasih atas berbaginya, Anda melakukan pekerjaan yang hebat!

 32. Thoroughly enjoyed your article! The insights are valuable, and I’m curious if you plan to add more images in your upcoming pieces. It could make the content even more captivating for readers.