Духовността. (част 5) Очистване от чужди биоенергийни полета. Обработване на средата, пространството и обектите..

Естествено е, когато имате среща с разни биоенергийни същности – духове, егрегори или моделирани енергийни матрици, се налага своевременно да се очистите.

Обикновено, когато отидете в ареала – в местообитанието на някой дух, той и неговото въздействие да са само там – да мястото, но никак не е изключено енергийното влияние да продължи и след това – да ви преследва.

Още повече това е вероятно в случаите, когато целостта на аурата ви е била нарушена и ако оттам са проникнали в организма ви. Най-безпроблемно би било, ако скоро сами или с помощта на някой, го отстраните от тялото си. Иначе, ако дълго време стои в организма ви, той ще остави своите следи и после ще се наложи дълго време и с тях да се занимавате, за да ги заличите

Да не говорим, че ако някой желае да въздейства върху определен човек, той освен, че ще направлява биоенергийното въздействие към самия него, но желаейки успеха му да е по-сигурен и ефектът да е силен, ще въздейства и върху дома на набелязаната жертва и най-близките и хора. Ще обработи местата, където той пребивава или с които е свързан и ще се опита вмешателството и манипулацията да е максимална.

Какво се получава, когато се насочи биоенергийно въздействие към някой ?

В първия момент той може да не усеща нищо различно, но с времето и с наслагването на въздействието на енергията, в зависимост от това каква точно е целта, ще започнат промените. Бионергийното поле има свой собствен интелект. И когато бъде насочено, то според даденостите и спецификата на атакувания обект, то се настройва така, че да бъде максимално ефективно.

Ако имате някаква слабост, то въздействайки ви, ще увеличи тази слабост. Ако примерно, в нещо сте силни или горделиви, то ще направи така, че да повиши силата ви, за да усили горделивостта ви. Ако сте плашливи, ще усили страха ви. А ако сте ревниви, просто ще отключи и ще направи ревността ви да се разрасне. Или ако сте песимистични по природа, ще клони към внушение за отчаяние. Ако сте оптимистични, ще ви заслепи с още по-голям оптимизъм, за да ви поведе към падението.

Въобще, не може определено да се каже, какво ще е точното му въздействие. Това се настройва според собствената програма на биоенергийното поле, плюс целта, която преследва, плюс спецификата на атакувания обект, плюс другите дадености и условия. Интелектът на биоенергийното поле за приспособяване към условията е завиден и надвишава много пъти човешкия.

Може да станете гневни или без да искате във вас да се прояви арогантност или високо самочувствие. Възможно е, биоенергийното въздействие да ви внуши страх или несигурност. Не е изключено да формира задейства чувството ви за вина. Може да отключи и стари конфликти и рани в психиката ви, за да се опита чрез тях ви сломи. Всичко е възможно – доколко е силно въздействащо зависи от потенциала му.

От друга страна бионергийното поле може да се инсталира на работното ви място и да въздейства и върху колеги, началници или пък да действа чрез най-близките ви хора.

Действието му е и директно върху вас. И като обработи средата, пространството, предметите в близост с вас, така ще увеличи шансовете си за постигане на целта, тъй те поотделно и общата им енергия ще работят в синхрон с неговите действия. Също, е възможно да повлияе и активира някои стихии и така да ги насочи, че да работят в негова полза.

Един невеж, неук човек трудно може да се справи с такова биоенергийно въздействие, защото той може изобщо да не го различи от своите собствени мисли и решения. За него това ще са обичайните му мисли и действия.

Ето затова трябва да се знае как и да се може да се противодейства на такъв вид сили.

Да кажем, че имате близък контакт с някаква подобна енергия и не вземете навременни мерки, за да се очистите. Какво ще стане?

Ами ако този дух или биоенергийна същност успее да ви заблуди или да приспи съзнанието ви, той може да ви направи много бели.

Вие ще мислите, примерно, че сте си забравили ключа или сте изгубили нещо, но това няма да e виновна вашата психика, а ще е в резултат на въздействието на тази биоенергийна същност върху ума ви. Може от разсеяност да изпускате предмети или да направите катастрофа. Може непредизвикано да ви обземе гневно настроение, или там каквото и да е друго, с което да направите непоправими бели – да се скарате с близките си хора, да се отнесете незаслужено грубо или във вас да се инсталира някоя зла идея, която да ви води към пропаст. Хиляди, милиони неща във вас могат да бъдат манипулирани и управлявани от тази нехармонична енергия, включително и да бъде упражнено болестотворно въздействие върху тялото, психиката и организма ви.

По тези причини човек е добре да свикне да очиства тялото и психиката си сутрин и вечер. Това ще е много добре, защото няма да се оставя, тази патогенна биоенергия да работи дълго време в организма ви.

Както винаги съм казвал, обаче, най-добре е, ако човек има една постоянна будност. Едно непрекъснато наблюдение върху ума и психиката си. Тогава, не само, че няма да закъснее с очистването си, но и защитата на тялото ще започне мигновено и ще имате по-големи шансове патогенната енергия да бъде отстранена начаса.

Има различни начини за защита от подобни биоенергийни въздействия, които в миналото поради незнание са ги наричали „магии“.

Начините за отстраняването им са много и най-различни. Но е добре да се знае принципът им на работа. Това, че някой ви е направил защита, не означава, че тази защита е всесилна и че ще работи винаги и безотказно. Разбира се, една защита може да бъде много силна и ефективна, но всичко зависи от това до колко се поддържа биоенергийното въздействие. И всичко е въпрос на параметри, изработка и поддържането на силата и.

Носенето на червен конец понякога може да помогне, но понякога може да се окаже безполезно. Особено, ако срещу вас стои вещ майстор в изработката и прилагането на такива биоенергийни въздействия.

Има, които прибягват до мъртъвци, за да им осигуряват защитата. И това е под въпрос, защото тези някога живели души, също не са всемогъщи. Те притежават определен потенциал, който може да бъде заобиколен, пречупен или сломен.

Други, пък извикват различни енергийни същности, джинове, стихии, които те молят за помощ и в замяна им обещават разни услуги, служене, периодично или постоянно зареждане с енергия.

Изработват разни талисмани, които са свързани определен покровител и този покровител ги предпазва от лоши очи, недобри предпоставени събития или зли въздействия.

Въобще, безбройни са опитите за защита, но трябва да знаете, че всичко е относително и според това, каква е силата на пазителя е и гаранцията за успешната защита.

Сега ще ви кажа, какъв е моят начин за защита, отклоняване, прекрояване и трансформиране на такъв вид въздействия, независимо, дали те са изработени от някой вещер, магьосник, дух или каквато и да е било друга сила.

Моята защита се основава на практика ми и придобитите чрез нея способности.

 1. Постоянната будност стои в основата на защитата;
 2. Задължителните ежедневни сутрешни, следобедни или вечерни очиствания, осигуряват навременно освобождаване от подобни насочени биоенергийни въздействия;
 3. Непоколебимостта и постоянството в духовната практика обезпечават сигурността ви и така, дори и самия дявол или негов джин да са се е ангажирали с поръчката, няма да имат никакъв шанс;
 4. Изработката на биоенергийното въздействие може да е много сложна – смесване на различни материи, от които да се извличат необходимите за въздействието енергии, извикване на вещи помощници –живи хора или мъртъвци, духове, стихии, но ако имате сигурното убежище Духа си, всичките техни усилия ще се окажат безрезултатни;
 5. Все пак тренировките в духовните и енергийни практики са от изключително значение, за да можете да останете не повлияни и да сте устойчиви на силните биоенергийни патогенни енергии;
 6. Периодичните изпитания на възможностите ви, ще ви направят да можете да се справяте наистина – в действителност. А не само на теория, както повечето „учители“ в тази област. И не забравяйте максимата: „Вие можете да се биете само по начина, по-който тренирате“;
 7. Ако на практика можете да изработвате биоенергийно завихряне, ще сте в състояние да изтеглите всичко свързано с тези патогенни енергии „магии“ – поръчителите, енергията, и тези които са участвали в направата и прилагането и, да ги изпратите, и да ги затворите в света на Небитието и да ги изолирате от този свят. Така всеки ще си получи заслуженото и няма да последва никаква карма, защото ще го извършите чрез Духа си (а Той не може да греши);
 8. Не забравяйте, че дори да работите чрез Духа си, способностите ви ще се основават според вашата практика, затова тренирайте съвестно, отговорно, знаейки това;
 9. Помнете, че ако сте усърдни и отдадени на Безграничния Разум, дори и някъде да направите пропуск или да сгрешите, Той ще бъде вашата неизменна защита. Бъдете смели!;
 10.  Ако работейки с медитативните си техники, разберете, че все още не сте достигнали нивото, което може да разруши дадено биоенергийно поле, да се разправите с даден дух, джин, егрегор или друга енергийна същност, свържете се с някой ваш съмишленик, за да можете заедно да го победите. Просто знайте, че колкото по-рано го отстраните и надделеете над патогенната и болестотворна енергия, толкова пораженията и възможните щети ще са по-малко;

Няма нужда да споделяте вашите усещания и свръхсетивни знания с някой, който не е от тази сфера. Никакъв смисъл няма да казваш на слепеца, че съществува светлина. Ако той не може да те разбере, ще му изглеждаш странен и налудничав. Не си причинявайте излишни главоболия.

Екстрасензорните възприятия са приоритет само на някои хора, а за другите оставете обичайните сетива. Важен е само резултатът, не се обяснявайте излишно.

В следващите теми ще говорим за оперирането с бионергия и за свръх сетивността.

Следва продължение..

299 thoughts on “Духовността. (част 5) Очистване от чужди биоенергийни полета. Обработване на средата, пространството и обектите..”

 1. Absolutely! Conclusion information portals in the UK can be awesome, but there are many resources available to cure you mark the best the same for the sake of you. As I mentioned in advance, conducting an online search for https://www.home-truths.co.uk/pag/what-is-the-height-of-lawrence-jones-the-fox-news.html “UK news websites” or “British intelligence portals” is a enormous starting point. Not only purposefulness this give you a encompassing shopping list of communication websites, but it choice also provide you with a improved pact of the coeval news prospect in the UK.
  Once you be enduring a itemize of potential rumour portals, it’s important to gauge each anyone to shape which best suits your preferences. As an example, BBC News is known in place of its ambition reporting of intelligence stories, while The Trustee is known quest of its in-depth analysis of governmental and popular issues. The Unconnected is known representing its investigative journalism, while The Times is known in search its affair and finance coverage. By way of understanding these differences, you can pick out the news portal that caters to your interests and provides you with the rumour you have a yen for to read.
  Additionally, it’s significance all things neighbourhood pub scuttlebutt portals representing fixed regions within the UK. These portals produce coverage of events and good copy stories that are relevant to the область, which can be firstly accommodating if you’re looking to charge of up with events in your local community. In behalf of instance, local dope portals in London contain the Evening Paradigm and the Londonist, while Manchester Evening Talk and Liverpool Reproduction are hot in the North West.
  Comprehensive, there are diverse news portals at one’s fingertips in the UK, and it’s high-level to do your digging to find the everybody that suits your needs. Sooner than evaluating the unconventional news portals based on their coverage, variety, and article standpoint, you can choose the song that provides you with the most apposite and engrossing news stories. Decorous fortunes with your search, and I anticipate this tidings helps you find the practised news portal inasmuch as you!

 2. To understand verified news, adhere to these tips:

  Look fitted credible sources: http://ourmetals.com/includes/pages/what-time-of-day-do-doctors-call-with-bad-news.html. It’s eminent to ensure that the newscast roots you are reading is reputable and unbiased. Some examples of virtuous sources categorize BBC, Reuters, and The Fashionable York Times. Interpret multiple sources to get back at a well-rounded sentiment of a precisely low-down event. This can help you return a more ideal picture and keep bias. Be in the know of the angle the article is coming from, as constant reputable telecast sources can be dressed bias. Fact-check the dirt with another source if a news article seems too unequalled or unbelievable. Many times make persuaded you are reading a current article, as tidings can change quickly.

  By following these tips, you can evolve into a more informed rumour reader and more wisely be aware the everybody around you.

 3. И аз благодаря, лошото изпепелява всеки ден повечко и на мястото му идва лекота.

 4. Маргаритка

  Благодаря, Нед, за значимата, подробна и достъпна за разбиране лекция!

 5. Нед,ти показа веднъж как се въздейства енергийно върху обект.Издишваш в обекта и казваш на глас или на ум това,което искаш да се заложи.
  Как се изработва биоенергийно завихряне?
  Благодаря!🌹

  1. Всичко ще ви кажа, но всяко нещо по реда си. Не става изведнъж, щото ще е “от главата за краката” Старая се да казвам нови неща, но и да повтарям старите, за да се запамети дълбоко и да не може след това да се греши.

 6. Уникално е всичко, което пишете. Знам какво е, защото се сблъсках лично с такава енергия. Благодаря от ❤

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *