Духовността. Азът – единствено Съществуващият.

Още от детството си, когато играехме и се случеше да се ударим сами, не плачехме много.

Бабите казваха: „То като се удариш сам, не боли!“

И вярно беше това, не болеше много, защото и да бяхме направили грешка, то ние сами си бяхме виновни.

Виж, ако се случеше някой друг без да иска да направи така, че да ни заболи, викахме до небесата, че да ни чуят и умрелите .

Няма много разлика у хората, дали са малки или големи, защото това отношение към болката си остава едно и също. Нашите си грешки, гледаме много да не се набиват на очи, но чуждите…ах, чуждите грешки са непоносими. Тях трябва да ги качим на покрива, за да ги видят всички, за да се знае, колко са непростими и огромни.

Такава е разделящата човешка психика – лесно да прощаваме на себе си и трудно и никак да не ни се иска да забравим простъпките на другите.

Всъщност, няма някой, който никога да не е допускал грешки. Един за едно, друг за друго, това е един от начините да се учим, методът е проба – грешка.

Или защо сме нервни?

Това не е защото нещо не сме направили както трябва, а по-скоро е затова, че тъй като другите не са изпипали докрай нещата си и ние сме ощетени и затова сме раздразнителни и нервни.

Да, приятели, такъв е дуалистичният, двойственият модел на разсъждение. Ние и другите. Доброто и злото. Правилното и грешното. Вярното и невярното. Богът и сатаната. Дяволи и ангели. И така, този ред на мисли може да продължава до безкрайност.

В действителност, какво сме ние и кои са другите?

Ако погледнем в дълбочина, ще видим, че това което смятаме за наше е продължение от прародителите ни. И нашата заслуга не е само наша, а е в следствие на предадените ни гени. Така сме ние, така са и другите. Следвайки тази логика ще видим, че това, което сме ние, се размива и смесва с това, което са другите.

А ако влезем още по-надълбоко до корените на нашето съществуване и минем отвъд човешкото ни генетично наследство, ще видим, че произходът ни е един и същ.

“Ние изцяло се различаваме от другите според нивата си на усъвършенстване”. “Да кажем, че ние сме много възвишените, а другите там.. те са още недорасли.”

Смешно е, да се мисли така, още повече като се има предвид, че и най-добрият на земята човек е имал своите себични и не толкова благородни, и благовъзпитани периоди в живота си.

Всеки човек може да бъде и много добър и възвишен, но е имал и времена, в които не е бил толкова бял, добър и състрадателен, нито е бил силен и възвишен. Така е с всички нас – понякога сме светли като ангели, а понякога сме тъмни, черни като дявол.

И защо е нужно да се превъзнасяме като казваме:

„Аз това не бих го направил и така никога не бих постъпил.“ – може би да, не би го направил вече, но някога и ти си правил грешки, че вероятно и много по-жестоки или немислими.

Ако потънете по-дълбоко в медитативната си техника, със сигурност ще забележите, че идеята за „аз“ и „другите“ се размива и се обединява в Единното Цяло.

В дълбока медитация тази разлика между аз и останалия свят изчезва.

Истината прониква еднакво във всички същества. Осъзнавате, че няма някой друг освен „Аз-ът“.

Може да ви се стори много странно, но няма никой друг и нищо друго, освен теб самият.

Ти си небето, ти си земята.

Ти си пространството, ти си скалите.

Ти си успелият, ти си загубилият.

Ти си пращящият от здраве и сила, ти си съсипаният от болести и безсилие.

Ти си щастливеца, ти си нещастника.

Ти си богатият, ти си клошарът.

Ти си мъдрецът, ти си простакът.

Ти си жената, ти си мъжът.

Ти си обичаният, ти си мразеният.

Ти си всичко съществуващо и няма нищо различно от теб.

Сега тези, които не разбират казаното, може да подскочат, протестирайки:

„Ти как ще ме сравняваш с някой грешник, простак, жесток или насилник? Логиката ти май е много извратена, а..?“

За съжаление или за радост, логиката ми не е никак извратена, а е по-точна от Космоса и тази на въртенето на безбройните слънца и прилежащите им планети.

Всеки в безкрайното време е играл някоя от тези роли. Ако сега си успял човек – много добре. Но не си мисли, че в някога в миналото не си се превъплъщавал в някоя от тези игри. Също не си въобразявай, че ако следваш цикъла на раждането и смъртта, няма да попаднеш отново в такава роля.

Когато правиш благородни дела, ти генерираш добра карма. А когато имаш добра карма, постепенно се разглезваш генерираш лоша карма. И в единият случай и в другият, ти се проектираш в някой от тези участия.

Ето, няма отделно „Аз“ и няма отделни „други“, защото всичко е неразривно взаимосвързано в Едно Единно Цяло.

Илюзия е, че някой друг ти помага.

Илюзия е, че някой друг ти слага прът в колелата.

Няма друг, само и единствено Аз.

Никой друг няма нито да те спъне, нито да ти помогне. Всичко това си само „Ти“ – и „Аз“ е „Ти“, и „Ти“ е „Аз“, и всеки е другите, и другите са всеки.

Трудно е за обяснение това, но когато проникнеш в Същността на Нещата, разбираш най-голямата илюзия на този свят.

Осъзнаваш, че всичко на света – това е само едно нещо – Ти самият!

Каквото проектираш – това ще получиш.

Ако проектираш добро, то другите бидейки твое продължение, ще ти доставят добро.

Ако проектираш зло, то всички останали същества, които са твоята собствена принадлежност, ще осъществят, което точно ти си им предпоставил. И няма да има нищо – нито частица повече от предписаното от теб, нито пък ще има частица по-малко от това, което си си написал.

И сега ще се върна в началото на статията, когато ние се нараним сами или бъдем наранени от някой друг.

Така е, ние винаги, и абсолютно винаги се нараняваме сами. Само двойственият ум прави така, че да си мислим, че има някой друг освен нас.

Най-голямата илюзия е, че ние сме нещо различно от другите.

Някой се стреми да забогатее, така че да се издигне над другите и да има комфортен, приятен начин на живот. И това също е смешно, защото другите това си Ти самият. И това, което предпоставяш като богатство в един момент, означава, бедност в друг момент. Просто избираш сега да си в охолство, за сметка на друг период в бъдещето си.

Не забравяйте! Вие сте богаташите, но вие сте и мизерстващите бедняци. Това е неизбежно. Избираш си да измамиш някой – добре, но знай, че така проектираш собствения си капан.

Това е кръговратът на живота и смъртта. Определя го двойствеността или дуалността – аз и другите, добро и зло, радост и тъга, богoве и дяволи.

Искате ли да се измъкнете завинаги от тази привнесена или извратена двойственост, то следва да изоставите всички тези представи на ума.

Концепциите за добро и зло, за живот и смърт, за щастие и нещастие.

Щом се насочите в Първоизточника и пристъпите към духовната си практика и след като изоставите всички концепции и ментални конструкции – схващания, мнения, представи, навици, зависимости, разбирания и другите умствени модели, тогава ще навлизате все повече и повече в Духа и ще се уподобявате и уеднаквявате с Него.

Така, ще осъзнаете, че няма никой друг в целия свят, освен самите вас. – Вие ще сте учителят, вие ще сте ученикът. Вие ще сте дразнещият, вие ще сте дразненият. Вие сте извратеният, вие сте праведният. Това Аз сме всички ние в различните времена и превъплъщения.

Този вид осъзнаване ще изличи веднъж и завинаги осъждането и нетърпимостта към простъпките на другите.

Ето така завинаги ще изчезне нервността, раздразнението, възмущенията, отвращенията, тъй като ще разберете, че това си го причинявате самите вие!

А отделно, че ролите, в които сте се превъплъщавали в безкрайното си съществуване са също безкрайни. – „Царят ще се превърне в роб, а робът в цар.“

Ако поемете по Пътя на Истинската си Природа, ще изчезнат враговете ви. Ще изчезнат дори близките и приятелите ви, защото навлизайки в дълбоките нива на Същинската си Природа, ще осъзнаете, че всички те сте самите вие.

Може да ви прозвучи нереално, неразбираемо или парадоксално казаното дотук, но Истината е следната:

Неразривната ви Истинска Природа  обхваща всички, всичко – и хората и живата и не жива Природа. Тя прониква в безкрая на световете.

Истинската ви Същност присъства и в будността и в съня ви – и в неволи и в благоденствие. Никога не умира, никога не се променя, не може да бъде покварявана, съблазнявана, завладявана.

Неизменна, Неунищожима, Ненакърнима е Тя!

Променят се само превъплъщенията и ролите в живота, но Изначалната ви Неродена Същност е вечно съществуваща, благотворна и благоденстваща.

Утре ще говорим за страха.

Следва продължение…

459 thoughts on “Духовността. Азът – единствено Съществуващият.”

 1. This article is fantastic! The way it describes things is truly captivating and incredibly easy to follow. It’s obvious that a lot of work and research went into this, which is truly impressive. The author has managed to make the theme not only fascinating but also pleasurable to read. I’m eagerly excited about exploring more material like this in the future. Thanks for sharing, you’re doing an remarkable task!

 2. 🌌 Wow, blog ini seperti perjalanan kosmik meluncurkan ke alam semesta dari kegembiraan! 🎢 Konten yang menegangkan di sini adalah perjalanan rollercoaster yang mendebarkan bagi pikiran, memicu ketertarikan setiap saat. 🌟 Baik itu inspirasi, blog ini adalah harta karun wawasan yang menarik! #PetualanganMenanti Berangkat ke dalam pengalaman menegangkan ini dari penemuan dan biarkan pikiran Anda melayang! ✨ Jangan hanya menikmati, rasakan sensasi ini! #BahanBakarPikiran 🚀 akan bersyukur untuk perjalanan menyenangkan ini melalui alam keajaiban yang menakjubkan! 🚀

 3. Begitu luar biasa! Kehebatan konten ini sungguh luar biasa. Cara penyampaian informasinya sangat luar biasa. Dedikasi dan pengetahuan dalam karya ini benar-benar terpancar. Topi terbang untuk penulis yang menawarkan pengalaman yang begitu berharga. Saya sangat menantikan konten serupa di masa yang akan datang. 👏👏👏

 4. I enjoyed your article! The content is well-presented, and I’m wondering if you plan to add more images in your upcoming pieces. It could make the content even more captivating for readers.

 5. Πριν ξεκινήσεις, μπορείς να μάθεις όλα αυτά που χρειάζεσαι για το παιχνίδι εδώ. Γιατί εμάς? Σε περίπτωση που το φύλλο του dealer είναι χειρότερο από A high με Ρήγα kicker, τότε θεωρείται πως το χέρι του «δεν προκρίνεται» κι έτσι δεν παίζει στην raise φάση της παρτίδας. Οι παίκτες πληρώνονται μόνο τα ante τους με βάση τον πίνακα πληρωμών του παιχνιδιού για τον κάθε συνδυασμό και τους επιστρέφονται τα raise bets. Αναπτύχθηκε από τη Zynga, αυτό το παιχνίδι πόκερ είναι ένα από τα πιο γνωστά στην κοινότητα λόγω των πολλών χαρακτηριστικών του. Μπορείς συμμετέχετε σε γρήγορα παιχνίδια έως 5 άτομα και ανεβείτε επίπεδο στο πρόγραμμα VIP όπου θα λάβετε νέα προνόμια και πρόσθετες λειτουργίες. Είναι μια πραγματική εμπειρία παιχνιδιού μέσω του κινητού σας.
  http://www.noeunclinic.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=49609
  ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ | Το φρουτάκι 777 Gems είναι ένα φρουτάκι χωρίς χρήματα που μπορεί κανείς να δοκιμάσει. Είναι ιδανικό παιχνίδι για όσους έχουν μπερδεύονται λίγο από διάφορα παιχνίδια που συνοδεύονται από μια σειρά από διαφορετικά μπόνους, συσσωρευτές και άλλα διαφορά κομπλικέ και προτιμούν κάτι λίγο πιο παραδοσιακό. παιχνίδια πόκερ – Παίξτε δωρεάν με τα παιχνίδια του καζίνο

 6. Absolutely! Conclusion info portals in the UK can be awesome, but there are tons resources available to cure you think the perfect one because you. As I mentioned in advance, conducting an online search for https://astraseal.co.uk/wp-content/art/how-old-is-jesse-watters-from-fox-news.html “UK hot item websites” or “British story portals” is a pronounced starting point. Not only determination this give you a encompassing slate of news websites, but it will also provide you with a improved understanding of the common communication scene in the UK.
  In the good old days you have a liber veritatis of embryonic story portals, it’s critical to gauge each undivided to choose which upper-class suits your preferences. As an case, BBC Dispatch is known quest of its intention reporting of report stories, while The Keeper is known for its in-depth opinion of bureaucratic and popular issues. The Disinterested is known championing its investigative journalism, while The Times is known in search its affair and investment capital coverage. By way of entente these differences, you can decide the talk portal that caters to your interests and provides you with the newsflash you call for to read.
  Additionally, it’s quality looking at close by news portals for explicit regions within the UK. These portals provide coverage of events and news stories that are relevant to the область, which can be firstly accommodating if you’re looking to keep up with events in your town community. In search exemplar, shire news portals in London include the Evening Standard and the Londonist, while Manchester Evening Hearsay and Liverpool Reflection are hot in the North West.
  Blanket, there are numberless tidings portals accessible in the UK, and it’s important to do your experimentation to see the united that suits your needs. At near evaluating the contrasting low-down portals based on their coverage, style, and position statement viewpoint, you can choose the a person that provides you with the most fitting and engrossing news stories. Decorous destiny with your search, and I ambition this tidings helps you come up with the practised news broadcast portal since you!

 7. The dealer will always hit on a soft 17, which means they will take another card if their hand totals 17 or less. You should always hit on a hard 11 or less, and stand on a hard 18 or more. If the dealer has a blackjack, you will lose your entire bet. You should also take insurance if the dealer is showing an Ace. This side bet pays out at two to one odds if the dealer does indeed have a blackjack. Spanish blackjack online is a great way to practice your skills and learn the game without risking any money. Spanish 21 Blackjack, although having a longer list of rules to become familiar with, is definitely a preferred version of blackjack for those players looking to claim large payouts from card games. Possibly not a game to play if you’re new to blackjack, as trying to grasp the rules and use them to your own advantage is not something that’s so simple.
  http://xn--9i2bx7gf2d7uc54ejoas23c.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=360443
  That’s one of the largest no-deposit bonuses anywhere and certainly in the American online casino market. That’s a significant risk Planet 7 Casino is taking and shows confidence that new players will stick around beyond the freebies. 2. Free Bonus Cash Free Chip: This bonus offers more flexibility in terms of game selection and allows players to explore different options within the casino by offering a small amount of free cash as a bonus. PLANET7 casino gives 25 free spins for Lucha Libre 2 no deposit to all new players just for signing up a new account and use the bonus code LIBRE. You will also get a first deposit bonus of 400% bonus with your first deposit, Redeem the code CASINO400 The graphics and user interface are praiseworthy and showcase the clear picture of the hard-work poured in by the developers. The bond of trust and security is strengthened by Gaming Labs International certification. Cryptocurrency users can make use of their bitcoins here at Planet7Oz.

 8. To announce actual scoop, adhere to these tips:

  Look for credible sources: http://tools4f.com/library/pgs/what-happened-to-katie-walls-on-spectrum-news.html. It’s eminent to secure that the report outset you are reading is respected and unbiased. Some examples of reliable sources tabulate BBC, Reuters, and The Modish York Times. Read multiple sources to get a well-rounded view of a discriminating low-down event. This can better you carp a more complete display and escape bias. Be cognizant of the angle the article is coming from, as set good telecast sources can have bias. Fact-check the low-down with another source if a news article seems too sensational or unbelievable. Forever pass unshakeable you are reading a advised article, as expos‚ can substitute quickly.

  By following these tips, you can evolve into a more au fait rumour reader and better know the cosmos here you.

 9. The uncanny and slippery realm of the deep internet is point to a countless of appealing platforms, and one that has been attracting major attention not long ago is the kraken onion service. Famous by its perfect and unusual URL, kraken ссылка телеграф , this spiritual shop is an attractive residence for people involved in examining the depths of the web. Giving a various range of items and services, the kraken onion market is easily a fascinating place for anyone with an interest for the dark side of commerce.

 10. Άμεση πρόσβαση στο παιχνίδι από οποιοδήποτε σημείο, είτε από το σπίτι είτε σε κίνηση από το κινητό Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις. Οι κανονισμοί πόκερ είναι εξής: Πρωταρχικός στόχος των παικτών είναι να κερδίσουν το pot, δηλαδή το χρηματικό ποσό που έχει μαζευτεί στο κέντρο του τραπεζιού από τους συμμετέχοντες. Το χρηματικό έπαθλο το εξασφαλίζει ο παίκτης με το καλύτερο δυνατό χαρτί, ενώ μοιράζεται ανάλογα με τους νικητές, εφόσον βρεθούν δύο ή παραπάνω παίκτες με ίδια αξία φύλλου.
  https://sergiofebw073063.azzablog.com/20742239/εταιριεσ-ποκερ
  ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ CASINO ΠΑΡΝΗΘΑΣ Μαζί με τις Evolution, Playtech, Pragmatic αλλά και τους υπόλοιπος παρόχους, έχει δημιουργήσει μία πλατφόρμα αποκλειστικά για Έλληνες παίκτες. Περίπου ένα τέταρτο χρειάζεται για την ταυτοποίηση, λιγότερο από 3 ώρες για ανάληψη και μια στιγμή για να γίνεται ο τυχερός. Πόσο πρέπει να καταθέσετε, όπου 2 από αυτά συνήθως τοποθετούνται μαζί. Οι συναλλαγές υποβάλλονται σε επεξεργασία χρησιμοποιώντας λογισμικό κρυπτογράφησης και υπάρχουν όρια κατάθεσης που μπορούν να τοποθετηθούν από οποιοδήποτε μέλος, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό στολίδι. Ένα πρόγραμμα μπόνους μπορεί επίσης να παρέχει στους υπάρχοντες πελάτες δωρεάν περιστροφές, η πρώτη φορά που ανοίγει το καζίνο.

 11. Try your luck at the slot machine and earn free chips. Spin each day for even more chips! Pre-Flop: In Texas Holdem, the Pre-Flop is the first round in which the dealer passes out two cards to everyone and in which initial bets are made. Wanna learn how to play free poker texas holdem, but don’t want to embaress yourself in front of your friends on poker night? Poker’s most famous hand, a royal flush, cannot be beaten. It consists of the ace, king, queen, jack and ten of a single suit. Poker’s most famous hand, a royal flush, cannot be beaten. It consists of the ace, king, queen, jack and ten of a single suit. With Poker Face, you can play online poker with friends and enjoy the lively chats and comradery at the live poker table from the comfort of your own home! This is a great way to play poker for fun. You won’t see this poker app’s face-time twist anywhere else, and it will certainly spice up poker night.
  https://fun-wiki.win/index.php?title=888_tiger_casino_mobile_in_New_Zealand
  At Betsafe sportsbook, there is an option to earn cash refunds up to €20 if one selection from your multiple lets you down. his offer is available on all your favorite sports. Here is how it works: Subscribe to the PokerTube Weekly Newsletter Online betting and gaming company Betsafe has agreed a deal to become a principal partner and the official betting partner of English Premiership rugby union club Saracens. Date of experience: 23 June 2019 The payment system is secured with multiple payment and deposit options such as: Visa, Mastercard, Paysafecard,PayPal. You can view all payment options in Betsafe review in the corresponding section. Betsson is one of the most responsible online gaming bookmakers. This operator is owned by the Swedish Betsson AB, one of the largest gaming groups in the world, which has been offering entertainment for over 50 years.

 12. İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) 50. yıl kutlamaları kapsamında, dünyanın önde gelen bale topluluklarından Zürih Balesi’nin Anna Karenina gösterisini… Basically, as long as you’re in a state where online casino gaming is legal and there are casinos offering these types of bonus codes, you can create a new account and get spins credits. That’s a sweet deal and the main reason you should use our real online casino no deposit bonus codes. There are many online casinos offering a £10 No Deposit Bonus for Existing Customers including 888 casino and 777 casino. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi’nin ağustos ayı sonunda tamamlanacağını ve eylülün ilk haftası içinde yapılacak…
  https://conneryxvt418418.xzblogs.com/61479866/mandarin-palace-online-casino
  Ladbrokes offer free spins to encourage new casino players to join. When running a generous promotion of this type, there’s an influx of sign-ups. You have seven days to use your free spins from the moment you activate them. Once expired, you will lose all winnings yet to meet wagering and unused spins will no longer be valid. Ladbrokes casino is not all about deposit bonuses. Once you have Ladbrokes casino downloaded and your account is active you can collect Complementary Points on your game play and convert them into instant cash. The Ladbrokes Casino sign-up offer unlocks £30 in bonus funds and 30 free spins from a £10 deposit. You can sign up to Ladbrokes Casino using the link below. Customers who are new to Ladbrokes can take advantage of the Ladbrokes Casino sign up offer but there is no current Ladbrokes Casino bonus code. If and when a Ladbrokes Casino bonus code becomes available, we will be the first to provide it.

 13. With that said, there are some advantages and disadvantages to both methods. Some people want to play only one slot and hunt for the jackpot, while others want to try different slot games in one gambling session. Developers have said that the change could reduce the number of residences they can fit on a given lot — shrinking some developments from 12 units to 11 units. (In fact, the slot home was invented to maximize square footage and profits.) The best time to hike Jenny’s Canyon Trail is in the spring or fall when the temperatures aren’t as extreme as they can get in the summer. Even though it isn’t a difficult trail, make sure you’re comfortable with heights and narrow spaces, as some sections of the canyon walls are pretty close together. Jenny’s Canyon Trail is a great place to see some of the unique geology that makes up Southern Utah. The red, white, and black sandstone that you’ll see in the canyon is millions of years old!
  https://www.emmobb.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=399718
  Whether you are ready to play high limit slots for real money or want to play for free, we have you covered. Click here for real money slots, or visit our free slots page to browse over 300 games. Hit a Jackpot in everyone’s favorite classic slots game! You can take your pick of thousands of exciting free slots games. Many of the world’s leading slots developers are now licensed and regulated in US states. It can be hard to choose which free casino slots you should play. That’s why Gambling has carefully picked some of the best free slot machines on the internet. All slots are developed with bonus features that help boost the winnings a player acquires as they play. These bonuses may differ from one game to the next, but some remain similar in most of them. These are the likes of:

 14. Zawodniczki i zawodnicy z KS Petanque Oława, KP Wieprz Lubartów, KP Ciechan Ciechanów, Białostockiego Klubu Petanque, WNK Białystok, a także z Litwy wzięli… Zespół, który jak klasyka eleganckiego ubioru, bazuje na prostocie. Ludzie, którzy fascynowali się nieoczywistym wykorzystaniem pozornego banału. Muzyka obfita w gitarowe brzmienia i niespotykany wokal. Nie wszystko co proste jest genialne, ale wszystko co genialne jest proste. witam.oferuje Panstwu urozmaicenie kazdej Imprezy,wedlug potrzeb i ilosci Gosci proponuje wstawienie rollbaru z piwem , … ⭕ Hej ! Jest tutaj może zespół poszukujący wokalistki lub osoby chcące stworzyć zespół? Klimaty: raczej spokojne, pop, disco (stanowczo odpada mocne rockowe brzmienie metal) Język angielski wchodzi w gre. Numer telefonu: 692183789
  https://closer.digitalspacedevelopment.com/forum/profile/2803/
  Personalny agent Jesteśmy pewni, że Ty też będziesz chciał jak najszybciej dołączyć do grona użytkowników naszego serwisu GG Bet. Nie musisz więc czekać ani minuty dłużej, zrób to już teraz. Cały proces jest naprawdę niezwykle wręcz prosty. Odwiedź naszą stronę i zlokalizuj duży, pomarańczowy przycisk z etykietą ZAREJESTRUJ SIĘ. Znajduje się on w prawym górnym rogu. Kliknij go. Żetony są odpowiednio ciężkie, jak kasynowe, wykonane z odpowiedniego tworzywa, nadają się do pokazów krupierskich, gry w pokera texas holdem, ruletki i innych. Jedną z najpopularniejszych sekcji w naszej witrynie jest ta o nazwie ESPORT. Jak łatwo odgadnąć na podstawie nazwy, pozwala ona na zakłady esportowe. Możesz obstawiać mnóstwo różnych wydarzeń, rozgrywek, rozstrzygnięć oraz nawet pojedynczych osiągnięć. Masz do dyspozycji na przykład takie gry komputerowe, jak:

 15. GGPoker has become the European client for the second largest online poker network in Asia. Aside from PokerStars and the IDNPoker network, there is not other site that has more players that GGPoker. There is also a GGPoker app available for both Android and iOS devices and phones. The poker experience has clearly been the focus for GGPoker when developing their mobile software. GGPoker mobile app has an excellent interface, as you can comfortably play up to 4 tables of cash games or poker tournaments simultaneously. You can download the mobile app from GGPoker website. Disclaimer: GGPoker is currently not available in the US. This review is speculative based on what we know so far, and will be updated when GGPoker launches here. Withdrawing your cash via credit card, debit card, e-wallets or crypto is an option in most regions. Unlike with depositing, GGPoker charges a $1 fee for most methods of withdrawal, but Bitcoin withdrawals are free. Depending on your withdrawal method, the processing time can be anywhere from 30 minutes to five days. The limits here are a little different too and range from $5 up to a generous $15,000.
  http://lindberghkidnappinghoax.com/board/member.php?action=profile&uid=5992
  If you’ve used a casino with 5 minimum deposit, you probably know that not every site is like that. There are operators like these $ €10 minimum deposit casinos where you can find a bunch of daily, weekly, and monthly rewards. However, you may need to use slightly more of your bank to put them to the test. A deposit bonus is a promotional offer that incentivises players to deposit at a casino. It can come in different forms, such as match bonuses, where the casino matches a percentage of the player’s deposit. Some casinos offer reload bonuses, which reward players for making more deposits after the initial one. These bonuses enhance the player’s gaming experience by providing extra funds to play with. The minimum deposit limit players may rarely find in NJ online casinos is $5 – there are not a lot of casinos with a 5 minimum deposit cap, but they exist. Besides, there are a couple of lifehacks to use bonuses instead of 5 dollar minimum deposit – read on to find out how to do it.

 16. Share this item: Quickspin reveals the RTP rate of all its game releases, and that of King Colossus free slot game is 96.6%. This percentage is not the highest when placed against other games, but it ranks high among video slots. The RTP odds of the game cannot be used to make an accurate prediction of the payouts the game will grant, but it comes in handy in making hypothetical predictions. The payouts provided can swing to any side of the radar considering the random nature of slot gameplay. The Lion symbol is a scatter symbol, 3  or more Scatter symbols trigger a Free games feature. King Colossus real money and demo slot wows with an epic presentation before it can impress players with its appearance. The slot invites players into a royal castle with grand stairways on each side of what appears to be a ballroom decorated with a red carpet. The floor beneath these structures is mostly covered by treasures, which tells a lot about the king’s wealth. The five reels of the game occupy the centre of the room and are framed in gold. The characters are placed on an equally stunning royal blue fabric that puts the expectations of wealth and power high. The music that plays in the background matches the majestic appearance of the set and play in a slow but expectant tune.
  https://sethvvkl185852.blog-mall.com/23408176/monte-casino-website
  These games give you extra win potential, which players always appreciate! Let’s look at progressive games at this online casino to understand better what to expect in this slot gaming category. You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page. Las Vegas is big on slots, and if you are looking for some of the best paying ones, you have come to the right place. In fact, there are more than 160,000 slot machines in Sin City according to the Nevada Gaming Control Board. Slots can lead to big wins and they have a no-brainer gameplay style which makes them attractive to the millions of players who go there. The question remains, though. The convenience offered by mobile gambling simply can’t be matched by your local casino, or even the most famous casinos in Las Vegas and Atlantic City. Mobile casinos let you play from any device and from wherever you are. If you’ve got an iPhone, iPad or Android phone, you’re all set to enjoy thousands of the best online slots.

 17. Najważniejsza wiadomość której poszukujesz: kasyno online z minimalną wpłatą 5 złotych to min. ukochane kasyno przez Polaków: Wazamba, 22bet, Bitstarz Oficjalny numer i data wydania licencji: MGA B2C 106 2000 – wydana 1 sierpnia 2018 r., ważna do 17 lipca 2028 r.Trannel International Ltd działa na podstawie licencji wydanej przez Malta Gaming Authority (MGA). To instytucja rządowa, która kontroluje i nadzoruje działalność wszystkich firm oferujących usługi hazardowe, mających swą siedzibę na Malcie. Więcej informacji o MGA można znaleźć na stronie mga.org.mt Możesz dokonać minimalnej wpłaty w wysokości 5 € 25zł za pomocą Neteller w kasynie Royal Vegas. Podobnie jak Neteller, Royal Vegas istnieje od dziesięcioleci i zyskało reputację uczciwego kasyna z doskonałymi promocjami. Zasilane przez Microgaming, to kasyno oferuje duży wybór automatów, jak również Kasyna na Żywo, jackpot i gry stołowe. Zajrzyj do naszej recenzji Royal Vegas, aby uzyskać więcej informacji na temat jego gier, bonusu powitalnego i innych.
  http://sunginew.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=21438
  Darmowe spiny bez depozytu za rejestrację są zawsze objęte obrotem, czyli inaczej wagering requirements. Początkujący gracze mogą mieć problem ze zrozumieniem tego pojęcia. Bardzo łatwo można go jednak wytłumaczyć. Wyobraź sobie, że z darmowych spinów wygrasz 100 zł. Nie możesz wypłacić tych pieniędzy, dopóki nie wykorzystasz w kasynie pewnego powielenia tej kwoty ze swoich własnych depozytów. Kasyno darmowe spiny bez depozytu samo ustala jego zasady. Gomez, z drugiej strony, potrzebne inny Szpadel, aby zakończyć jego kolor. Australijskie praktyki zawodowe mogą zapewnić ścieżkę do zmiany kariery dla osób, które chcą ponownie wejść na rynek pracy i dla osób, które obecnie pracują. Dowiedz się, w co możesz grać w naszym przeglądzie kasyn.

 18. The thumb flip is a relatively easier poker chip trick you can learn quickly. You would need only three to four chips from the poker chips set. Place the chips between your index finger, middle finger, and ring finger. Apply slight pressure on the first chip and roll in upwards with your thumb. Guide the chip towards the back of the stack to place it on the other side. Tadas Peckaitis is a professional poker player, author of the free poker book “Play ‘A’ game and be the boss at your poker table”, and poker coach at mypokercoaching. He is also a big fan of personal effectiveness and always trying to do more. Tadas shares his knowledge about both of these topics with his Hi, I am the Chief Editor of top10pokersites.net, this site is dedicated to all thing poker. I have been working around the poker industry for the last 15 years, with different brands. The main purpose of this site is to keep you uptodate with the industry and offer you the best deals around.
  https://www.start-bookmarks.win/real-slots-on-phone-south-african
  The name Slotastic seems to suggest that the casino is more geared towards slot games, which includes the hottest progressive jackpots. While it’s true that the number of slots outweigh other games, the fact by itself does not mean Slotastic cares little for other types of games. Free no deposit bonus Slotastic Casino Slotastic Casino has a large selection of RealTime Gaming games: Mission146 from the Wizard of Vegas has taken a detailed look at the bonus offered at Slotastic Casino. Unfortunately not, players at this online casino are not permitted to claim multiple bonuses simultaneously. A new bonus can only be availed after the active bonus has been used in its entirety. Add to that, bonuses at Slotastic Casino can not be clubbed together to form a new bonus. Furthermore, all the bonuses are limited to One player per account, house hold, IP address, email ID, payment method and environments where computers are shared.

 19. Whether you are looking for a no deposit bonus, free spins, or a match-up bonus, we have the right casino for you. Just be sure to use our exclusive casino bonus codes when signing up so that you can enjoy all that these casinos have to offer without having to leave your home. Have fun and good luck! We have not covered the following but it is on the list: $200 no deposit bonus 200 free spins real money, $100 no deposit bonus codes and also real money casino no deposit bonus codes. Come visit us again for more on those. Another descendant of the global Bodog gaming empire, Cafe Casino does not mess around with poker or sports betting because it prefers to concentrate its efforts solely on its casino product. That way, it can aim to please casino gamers and casino gamers alone.
  http://www.icqt.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=16474
  No deposit bonuses are not as large as their deposit-match counterparts. Still, this doesn’t mean you should neglect such offers. On the contrary, no deposit bonuses are some of the best online casino bonuses. Here are a few reasons why. We respect your privacy. We’ll never spam you! Take advantage of PropaWin Casino 50 Free Spins No Deposit on the ‘Orango Tango’ slot. Only players who opened their accounts through our website spicycasinos… Keep in mind that AllGemCasinos is being managed by an independent group of players, therefore all content published on this source is only subjective opinion of ours, which means that we only share our personal experience with particular online casinos and their relevant services. We are not online casino operator nor a provider of online gambling in any form.

 20. Ακόμα κι ένα απλό αρχείο με τα στοιχήματα που έχεις παίξει και το πόσο κερδισμένος ή χαμένος είσαι μπορεί να βοηθήσει πολύ τον τρόπο που βλέπεις το στοίχημα, να οργανώσεις το μυαλό σου, να δεις ομάδες που «δεν σου πάνε» ή άλλες που μπορείς να ψυχολογήσεις ευκολότερα. Στην πορεία το αρχείο μπορεί να διευρυνθεί με τους λόγους που πίστεψες και πόνταρες, το αν τελικά εξελίχθηκε όπως περίμενες κτλ. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπερδευεσαι. Οταν λεω στο κατα 100 δεν πονταρω 100 του λεω απλα ποσα θελω να κερδισω. Σκεψου λοιπον στο παραδειγμα σου πως το υπολοιπο του λογαριασμου σου ειναι 1000 ευρω. Παιζεις αυτο το στοιχημα για 100. Σου τραβαει 700 αρα το υπολοιπο μενει στα 300 αν ληξει Χ το ματς. Αν ληξει ασσο η διπλο σου γυρναει τα 700 συν αλλα 100 αρα πας υπολοιπο 1100
  https://medvacancy.ru/user/profile/506309
  Χτισμένο στη δεύτερη κορυφή της Πάρνηθας, σε υψόμετρο 1055 μέτρων, το 1055 Restaurant του Regency Casino Mont Parnes προσφέρει μία ασυναγώνιστη γαστρονομική εμπειρία, σερβίροντας «στο πιάτο»-πανοραμικά όλη την Αθήνα. }}}}}It appears your submission was successful. Even though the server responded OK, it is possible the submission was not processed. Please contact the developer of this form processor to improve this message. Learn More} 50 χρόνια MontParnes 50 χρόνια MontParnes ΤΟ JET SET 50 χρόνια MontParnes Το καλάθι αγορών είναι άδειο! 50 χρόνια MontParnes Διασκέδαση \”υψηλών\” προδιαγραφών

 21. Niké realizáciu vkladov či výberov cez My Paysafecard neumožňuje. Paysafecard je obľúbená platobná metóda, ktorá umožňuje realizáciu internetových platieb bez nutnosti vlastníctva platobnej karty, či bankového účtu. Je síce podporovaná vo viacerých SK online casinach, avšak Niké ju zatiaľ do svojho zoznamu nezaradilo. Doxxbet vklad cez SMS je možný vďaka platbamobilom.sk a vklad podporujú všetci slovenskí operátori – Telekom, Orange Slovakia, 4Ka a O2. Na váš telefón bude odoslaná SMS správa s kódom. Na potvrdenie platby je zvyčajne potrebné odpovedať na správu. Ak nemáte dostatok peňazí, systém vás na to upozorní a môže vám ponúknuť malú pôžičku od prevádzkovateľa na uskutočnenie vkladu.
  https://thehansom.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=806711
  Bezplatné simulované hracie automaty online Populárne tituly miloval nespočetné množstvo hráčov Nového Zélandu sú Blackjack Party, že vyššie páry sú bezpečnejšie hrať. Stávková spoločnosť Niké rozširuje portfólio partnerov o dva futbalové kluby ► FK Železiarne Podbrezová a 1.FC Tatran Prešov! 18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou – informácie tu. Používaním webstránky PokerOnline.sk vyjadrujete súhlas s používaním cookies v súlade s nastavením vášho prehliadača.

 22. Bezplatné odborné vzdelávacie kurzy pre zamestnancov online kasín zamerané na osvedčené postupy v odvetví, zlepšenie skúseností hráčov a spravodlivý prístup k hazardným hrám. Pamäť: 256 MB RAM, 16 MB flash Hrajte v online kasíne Hrajte v online kasíne Ambiciózny projekt, ktorého cieľom je osláviť najväčšie a najzodpovednejšie spoločnosti v oblasti iGamingu a poskytnúť im uznanie, ktoré si zaslúžia. Vyberte si zo širokej ponuky online kasín. Zahrajte si poker alebo na virtuálnych automatoch. Hrajte v online kasíne Iniciatíva, ktorú sme spustili s cieľom vytvoriť globálny systém samovylúčenia, ktorý umožní zraniteľným hráčom zablokovať si prístup ku všetkým možnostiam online hazardných hier.
  http://jj.maeul.org/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=164
  Možnosť dotácie konta cez SMS správy patrí medzi menej rozšírené možnosti prevodu, čo sa však v priebehu času bude isto meniť. Aktuálne ponúkajú možnosť dotácie hráčskeho konta cez SMS hneď tri slovenské online kasína – Tipsport, DOXXbet kasíno, SYNOTtip Casino a tiež eTIPOS.sk. Tento typ vkladu pochopiteľne prebieha prostredníctvom mobilného telefónu a SMS služby, na ktorú budete posielať číselný kód v SMS. Legálne slovenské online kasína si veľmi dobre uvedomujú popularitu a potenciál mobilného hrania a neustále pracujú na vylepšovaní komfortu a zážitku pre hráčov. Vďaka tomu dnes môžete cez mobil už nielen hrať, ale aj kedykoľvek robiť vklady a výbery na, alebo zo svojho hráčskeho konta. A to rýchlo, pohodlne a bezpečne.

 23. Korzystając z tej promocji będziesz mógł grać na dowolnym automacie w kasynie – nie ma tutaj żadnych ograniczeń! Licencja hazardowa dopuszcza do rozgrywki wyłącznie bezpieczne gry działające na RNG. Dlatego w kasynie mającym taki dokument można mieć pewność rzetelnej zabawy. utworzone przez | lip 12, 2022 | Bez kategorii | Gry hazardowe od zawsze przyciągają ludzi ze względu na emocje. Nic nie generuje zaś takich emocji jak pierwiastek rywalizacji. Z tego powodu w kasyno internetowe polskie Vulkan Vegas prowadzimy cykl turniejów, które wzbudzają wielkie zainteresowanie. Na każdy z nich przyznajemy dodatkową pulę nagród, która często jest liczona w dziesiątkach tysięcy złotych. Pule nagród są dzielone na końcu turnieju pośród graczy, którzy osiągnęli najwyższe pozycje na liście rankingowej. By osiągać wysokie pozycje na liście rankingowej, trzeba często grać i uzyskiwać dobre wyniki w grze turniejowej.
  https://connermnkq120630.pointblog.net/poker-gra-58754452
  Wojska rosyjskie wokół Ukrainy to pokaz siły, na który trzeba patrzeć w szerszym kontekście geopolitycznym. Eksperci twierdzą, że na razie jest to tylko próba testowania nowej administracji USA. Jeśli we śnie grasz w ruletkę i wygrywasz, uważaj, grozi ci strata. TOP tytu³ w super cenie » 50% taniej Jeśli we śnie grasz w ruletkę i wygrywasz, uważaj, grozi ci strata. Szybsza, lepsza, wygodniejsza Jeżeli pomaga Ci to co piszę, wesprzyj mnie na Patronite i przyczyń się do dalszego rozwoju Wilczo Głodnej. Rozdział rozpocznie się w ogrodzie Zen. Tak jak poprzednim razem, gdy odwiedzałeś to miejsce, tak i teraz twoim celem będzie rozmowa z Amandą. Zwierzchniczka Connora będzie czekała na ciebie w innym miejscu. Udaj się na prawo, ścieżką okalającą jezioro. Pod konstrukcją przypominającą drzewo stoi Amanda – dołącz do niej (1).

 24. Raspadori torna sulla sconfitta contro l’Inter: “C’è stato un confronto negli spogliatoi” In particolare, durante l’azione di monitoraggio, ci riserviamo il diritto di rimuovere i commenti che:  Ricordami Ricordami Seleziona per area Se vuoi scommettere sulla squadra vincitrice della competizione, le quote per i favoriti di questa Premier League sono: Se vuoi scommettere sulla squadra vincitrice della competizione, le quote per i favoriti di questa Premier League sono: UEFA Champions League Rimani sempre aggiornato Copyright 2020 © Tutti i diritti riservati.Sitemap – Cookie Policy e Privacy – Community policy – Community policy – Dichiarazione di accessibilità   Tutti i risultati sportivi in tempo reale Vous pouvez voir la version French de BeSoccer.com.
  https://jaidenrgsd357788.blogdomago.com/18157373/prossime-partite-campionato
  Post season con finestra sulla serie B: a FeralpiSalò, Renate e Lecco si aggiungono Pergolettese e Pro Patria. Pro Sesto, Seregno e Giana: ultima chance per non retrocedere Prevedere la possibile avversaria non è semplice, perché l’abbinamento è soggetto a delle variabili: alla Triestina andrà una tra Pergolettese, Juventus U23 e Piacenza, mentre i blucelesti sono destinati a trovare, comunque in casa e con il vantaggio della miglior classifica, una tra Pro Vercelli, Juventus U23 o Piacenza. Il Cesena ora conosce l’avversario del primo turno nazionale dei playoff di serie C: il Monopoli. CATANZARO – Il sogno del Catanzaro si interrompe all’ultimo minuto della semifinale di ritorno dei Playoff di Serie C. All’Euganeo, con il supporto di oltre 1.200 tifosi giallorossi, la squadra di Vivarini mette in campo una prestazione autorevole, ma non basta. Il Padova vince 2-1 e conquista la finale per la promozione in Serie B.