Духовност. Накратко, техниката за освобождаване от токсични енергии.

Енергията е в основата на нашето съществуване и на света изобщо. В съвременната медицина обаче, се набляга на химията и операциите.

Отивайки на преглед, почти няма шанс лекуващия да ти препоръча нещо свързано с Майката Природа. Най-вероятно е да ти предпише някакво лекарство с условието, че то има вредни ефекти, но пък ще ти помогне за заболяването, заради което си го посетил.

Има и още по-хард варианти, като например да му кажеш: „Добър ден, докторе.“ И той да ти отвърне „Добър ден, ела при мен да те оперирам.“
Въобще, това операциите за нищо ги нямат. Нищо, че с една подходяща диета или режим на хранене, може да бъде ликвидиран съответния медицински проблем. Според него най-добре е да се направи операция.
Защо е така ли?
Ами защото операциите са много добре заплатени – ще се плати от здравната каса, ще се доплати за операцията от джоба на пациента или близките му, ще вземе още пари и на ръка. Ако само ти даде някакъв полезен съвет, то това според неговия задръстен ум, не се изплаща.
Да не говорим, че „докторът“ често пъти няма и представа от природосъобразен живот и природосъобразно лечение.

Разбира се, тук не говоря за всички лекари, а само за печалбарите – тези, които не са истински лекари в сърцето си и лекуването не им е призвание, а просто е още един начин да вземат пари.
Енергията стои в основата на функционирането на тялото. Сега не говорим само за електрическите импулси, а за жизнената енергия, която е в основата за работата на клетките поотделно и едновременно на цялото тяло.
В организма има много и различни вихри от енергия.

Едни навлизат в тялото от земята, други от небето. Има различни видове енергия и ние няма как те да бъдат игнорирани. Ако се опитаме да не се впускаме в тази материя, няма как да разберем основни неща, които се случват в организма.
Тялото е в постоянен енергообмен с обкръжаващата го среда и природата.

В тялото има множество енергийни канали, чрез които човек комуникира с външната среда. Когато някой енергиен канал е запушен или недостатъчно проходим, тогава в тялото настъпва сгъстяване на енергията и съответно промяна на работата на клетките. Така те се израждат, мутират, променят функцията си и човек се разболява. Колкото по-рано се открие и елиминира този проблем, толкова по-лесно и надеждно ще е лечението. Ако се забави прекалено и болестта се разпространи в цялото тяло, тогава настъпват необратими промени и състояния несъвместими с живота.
Щом човек знае как своевременно да се очиства и да поддържа енергийния си баланс, дори понякога да се случи да приеме нечиста или токсична храна, проблемът скоро ще бъде отстранен. Всичко в крайна сметка се превръща в енергия – и храната, и течностите, и въздухът. Като не позволяваш на токсичната енергия да се задържа задълго в тялото, тя няма как да ти навреди.

Токсичната или патогенната енергия, може да постъпи в тялото от много източници. Някои са видим и обясними, а други невидими и непознати, непонятни за непосветените хора.
Има патогенни енергии, които навлизат през кожата, други през крайниците, трети чрез храната или директно през кожата като излъчване от някакъв източник.
Без значение, ако човек си е създал полезния навик да се очиства всекидневно, тогава патогенната енергия няма да може задълго да се намесва в организма ви.
Техниката за очистване е следната:
Първо е необходимо да си направите медитация – може половин или един час.
Второ, след като вече умът ви е спокоен, умиротворен, свеж и проницателен, може да огледате тялото чрез съзнанието си. Ако като обхождате тялото си и откриете нещо нередно, или някакъв енергиен фон различен от общия енергиен фон на тялото, трябва да го локализирате. Общо, да установите къде се намира проблема в корема, в крайниците, в гърдите или другаде.
Трето, имайки представа, в кой участък е проблемът, насочете съзнанието си натам.
Четвърто, има два варианта:
Първият е да се опитате да задържите вниманието си върху дадения проблем и едновременно да го свържете с Вътрешната си Същност, до която сте достигнали чрез медитация. Ало успеете мислено да разтворите, да слеете и хармонизирате проблемния участък с Вътрешната ви Същност, патогенната енергия сама ще се отправи през най-близкия удобен изход на тялото – уши, очи, уста, кожа, теме, анус, полови органи, крайници.
Вторият вариант е директно мислено да се опитате да изтласкате патогенната енергия през най-близките нервни окончания – изходи. Това се постига като съберете силата на волята – жизнената си енергия и я концентрирате върху дадената болестотворна енергия. И със силата на мисълта да я изтласкате навън през най-прекия и удобен отвор на тялото.

Ето защо трябва да тренирате силата на волята си (и жизнената си енергия) и да имате самодисциплина!
Пето, непременно трябва да можете да разберете причината за заразяването или замърсяването с патогенна енергия.

Защото, ако не направите това, вие няма знаете каква грешка сте допуснали и няма да сте в състояние да предотвратите подобни бъдещи интоксикации.
Шесто, ако има нещо което не разбирате или в момента не сте в състояние да осъзнаете, направете си план, за да медитирате върху този проблем.

Медитацията се състои в следното: Когато умът ви утихне и стане умиротворен и пуст, тогава дръжте дадения въпрос или проблем в Пустотата на ума. Постепенно сливайки го с Вътрешната си Природа, ще осъзнаете това, което имате нужда.
Седмо, по същия начин (както в т. четвърта) очистете средата в която живеете – мястото и пространството, така патогенната енергия или замърсяването няма да ви влияят негативно и няма да продължават да бъдат заплаха за вашето здраве, а и на другите хора, които са там.
Така се процедира, когато искате да се очистите от зловредни енергии или разни болестотворни среди.
Написах ви това накратко, разбира се има още много неща, които трябва да бъдат обяснени, но за днес това е достатъчно.
Дори да приложите нещата в този съкратен вариант, пак ще сте в състояние да неутрализирате болестотворните и патогенни енергии, които са така опасни здравето и живота ви.
Пожелавам ви успешна практика и най-вече медитирайте всекидневно, защото както виждате очистването на ума е в основата на всяка ментална, дихателна или енергийна техника!

11 thoughts on “Духовност. Накратко, техниката за освобождаване от токсични енергии.”

  1. Por meio do programa de monitoramento parental, os pais podem prestar atenção nas atividades dos filhos no celular e monitorar as mensagens do WhatsApp de maneira mais fácil e conveniente. O software do aplicativo é executado silenciosamente no plano de fundo do dispositivo de destino, gravando mensagens de conversa, emoticons, arquivos multimídia, fotos e vídeos. Ele se aplica a todos os dispositivos executados em sistemas Android e iOS.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *