Духовност. Завихряне и очистване от духове. Как да очистваме живата и не жива материя, местопребиваването и пространството?

На всеки се е случвало, когато отиде на някое място да усеща нечие чуждо присъствие. Това може да е наличие на духове , а понякога се усеща като натрапване и дори нахлуване и вмешателство в душевния мир. 

Човек, който няма представа от невидими същества – духове, егрегори или други безплътни енергийни същности, ще си каже, че така му се е сторило. Дотук добре, но ако тези невидими същества, започнат да настояват и да искат нещо, те стават непоносими. 

Тези духовни или енергийни матрици, може да имат най-различен произход. 

Много ясно може да усетите такъв вид намеси, ако отидете в някое старо място, където се е случило някакво кръвопролитие или насилствена смърт, и където духовете на тези бивши същества още не са намерили покой. 

Разбира се, повечето пъти, когато някой си замине от този свят, викат свещеник, който да ги опее, да успокои душите им и да ги отпрати към по-нататъшното им битие.

Но понякога се случва така, че свещеникът, който е дошъл да умиротвори душите им, не е достатъчно силен духовно или енергийно, за да постигне това в действителност.. Той идва, изпява си там духовните песни и изпълнява тайнствата си, но духът или енергийната същност не се успокояват. Тогава този размирен дух или друг вид невидимо енергийно същество, се развихря с цялата си сила. 

Ако духът е гневен и неудовлетворен, той може да напада всяко живо същество, което му попадне в територията му. Може да се появява във вид на мъгла или направо в образ, може да се мята върху хората и да ги души и плаши до смърт. 

По-слабите духове не могат да ви направят големи поразии, освен да ви стряскат и да ви въвеждат в неприятни усещания като потискащо чувство, страх, безсъние или да ви ужасяват.

Но понякога има много силни гневни или зли духове или други невидими същества като бесове или демонични създания, който могат да се проникват през аурата – те са по-опасните. 

Има и такива, които създават паранормална активност като местят предмети, може да повдигат или да събарят всичко, което попадне по пътя им. Най-различни  могат да са проявленията им. 

Особено агресивни могат да станат, ако разберат, че не им се подчинявате или че действията им ви причиняват паника и страх.

Всъщност, това са нещастни същества, които поради привързаност, неудовлетворени желания, гняв или несправедливо третиране, не могат да отидат към следващите си превъплъщения или те сами се отказват от по-нататъшните си прераждания и като стоят около местата, към които са привързани, пристрастени и желаят да си отмъстят и да  накажат  всеки, който е бил виновен за тяхната участ, или пък на този който им попадне в ареала.

Казах, че това може да са духове на почнали хора. Може да са служители към някоя демонична същност, може да са енергийни матрици създадени да изпълнят някаква цел – да са пазачи или да отговарят за неприкосновеността на съкровище. А може да са същества от астрала или ефира, които са гневни, искат да воюват, да наказват или са просто обидени и желаят да въздадат възмездие. Те са подобни на хората. Трудно можеш да ги убедиш, успокоиш или да им въздействаш с обичайните методи като думи, жестове или постъпки.

Защо този вид същества не са преминали към следващи превъплъщения?

-Защото, те обикновено са пристрастни към определени хора, сгради, местности и са се влудили – объркали са си енергетиката с несправедливостите, които са им се случили приживе. И те са станали подвластни на желанията си за мъст или да останат на тези места, към които са се привързали или където не са се наситили.

Много пъти съм се сблъсквал с такива духове, души или енергийни същности. 

Като бях още младок съм се опитвал да ги убеждавам с думи да не нарушават личното ми пространство, но нямаше голяма полза от такова отношение, защото повечето от тях желаят доминация над хората и да правят това, което им е угодно.

Просто, ще е глупаво от ваша страна, ако се опитвате да ги убедите или уговорите да не се намесват. Глупаво е, защото тези енергийни същности сами не принадлежат на себе си и не могат да спазят дадените обещания.

Най-добре е ако имате силата да ги овладеете. 

Тогава, първо, че ще подсигурите безопасността си. И второ, че ще можете да им помогнете на тях самите да продължат пътя си във Вечността, т.е. те ще престанат да са неспокойни скитащи души и ще тръгнат към следващите си прераждания.

В много от свещените текстове за живота на Буда се говори са сблъсък на такива духове. 

В библията, Христос също изтласква бесовете от телата на болните хора в свинете. А в Старият Завет има много примери са среща с такива зли духове, души на умрели хора, дяволски създания и др.

Без значение, дали е близкоизточна религия, дали са Източни учения – йога, дао, будизъм,  или духовен опит от Запада или откъдето и да е другаде по света, тези срещи са реалност. 

По принцип не е добре да се занимавате с тези неща, тъй като са опасни и крият риск от енергийна намеса или психически увреди.

Проблемът е, че понякога и да не ги желаем, тези срещи се случват и ни се налагат принудително.

Купуваш си нова къща, двор, или отиваш в някаква местност, а там те очакват изненади! 

Няма как дал си пари, имал си надежда, правил си планове, а нещата се оказват други. Отиваш там и веднага или след известно време разбираш, че има сериозен проблем. Най-вероятно предишните собственици не са могли да се справят с тези обитаващите духове и същества, и са ви го продали. 

И да извикате попа или там някой друг свещеник, зависи, дали ще му стигне силата, за да прогони тези „стопани“ на къщата или местността. 

Ако не може, ще му остане само пеенето и прекадяването, а вашият проблем ще се задълбочава във времето.

А ако някой реши да не обръща внимание, може да се стигне вселяване в тялото на човека, който настоява да обитава тези места. 

Много още мога да ви описвам, какво се получава в такива случаи, но не това е целта ми сега.

Важното да се запомни е:

Какъвто дух или енергийна същност и да се опитва да ви въздейства, най-добре е никога да не влизате в контакт с него!

Или отношението ви към него трябва да е такова, както към мислите по време на медитация. Наблюдавате, но без да участвате по никакъв начин. Никаква комуникация. Никакво подчинение. Никаква уплаха.

Стоите и наблюдавате, какво се случва. Може да е само натрапчиво присъствие, може да е паранормална активност, може да е атака към вас.

Вашата концентрация и линия на поведение би следвало да е насочена към Вътрешната ви Природа. 

Няма да се плашите, нито да се разстройвате. 

Гледате и внимавате с ум насочен навътре в Себе си и „пет пари не давате“ за духовете, които се правят на интересни и се опитват да ви влияят, та дори и да проявяват свръх или паранормална активност!

Все пак трябва да прецените силите си, защото има такива духове, които ще насочат силата си директно към слънчевия ви сплит и ще се опитват да ви депресират, потискат, объркват с енергията си.

Ако сте сигурни в тренираността, силите  и уменията си, може да пристъпите към техниката, която ще ви дам. 

А ако не се чувствате готови, просто се отстранете веднага от това място и потърсете някой, който ще се справи и ще прехвърли тези духове в Небитието – там където всички духове чакат своето следващо превъплъщение.

Не се захващайте с нещо, с което не сте сигурни, че ще се справите! 

Никога не рискувайте, ако не сте сигурни, че сте готови и че можете да се справите! Иначе е възможно да си навредите. После и да намерите подходящия човек, който да очисти мястото, местността, дома, човек или живо същество, ще трябва да се справите и с вредите, които са нанесени на тялото ви – патогенните енергии, лошите навици, порочните стереотипи, следите от пребиваването в организма ви и прочие.

Предприемайте само сигурни действия и играйте на сигурно!

Техниката за справяне с тези същества – духове, демонични същности, енергийни матрици или каквито и да са други призрачни същества, е следната:

 1. Влизате в медитация, докато очистите и избистрите ума си да е спокоен, умиротворен, невъзмутим;
 2. Насочвате се в Навътре в Себе си, за да усетите и да се съедините с Вътрешната си Същност;
 3. Водите се от Вътрешния си Пилот;
 4. Отивате на проблемното място и намирате духа, призрака или съществото, което ще обработвате;
 5. Събирате силите си! И се насочвате директно в призрака, духа или там каквото друго същество е;
 6. Хващате го с енергията си, държите го здраво и го завихряте по посока на часовниковата стрелка и едновременно с това го насочвате към „Вратата на Небитието“ – пъпа ви. Чрез въртеливи движения на таза си, го придърпвате и насочвате към „вратата“. Изтегляте го и пак завъртате – завихряте. Оттам ви сте дошли в този свят и когато успеете да го прехвърлите отвъд пъпа ви – в Духовния свят на Небитието, той повече няма да може да премине в нашия материален свят. С него е свършено като неспокоен дух, който да броди, да тревожи и да притеснява, който и да било на земята;
 7. Оставате така, докато сте сигурни, че вратата е затворена. Това е краят на земното му скитане и митарства;
 8. След като сте го отстранили от дома, местността, местообитанията му, хора или живи същества, е време да почистите останалата негативна или патогенна енергия от средата и пространството;
 9. Трябва да последва и отстраняване на нанесените поражения върху определените обекти – жива или не жива материя.

Описах ви техниката накратко като се надявам, че ако сте вещи в медитацията, вие ще си я разширите, ще я развиете, ще я нагодите, ще я направите удобна за вашата практика. Ще я направите да ви е удобна и сигурна!

Пак искам да ви напомня да се упражнявате редовно в медитация, да сте усърдни в дихателните и енергийни техники!

И е много важно! – да можете да преценявате правилно, дали нещо е във вашите възможности и дали със сигурност ще можете да доведете започнатата работа докрай!

Не подценявайте тези скитащи безплътни същества. Не забравяйте, че психиатриите са пълни с хора обсебени от подобни призрачни същности.

Съвременната наука може да си прокламира, че всичко е химия, и е въпрос на психика и организъм, но древните практики по цял свят показват друго. – обсебване има, не е лесно и не всеки може да се освободи от него.

Още повече, че има могъщи духове пазачи – на местности, на съкровища, на съоръжения и домове, които е трудно да бъдат преодолени. 

Да, трудно – но не е невъзможно!

Няма сила, която да не може да бъде подчинена, премахната, прехвърлена отвъд този материален свят. 

Всичко е възможно, когато си вещ, способен, трениран да се справяш! 

И нищо не е възможно, ако се отдадеш на слабоволието, малодушието или на пораженско си мислене!

Написах тази статия, но тя е само за отворените духовно и енергийно хора, с чувствителни, с фини екстрасензорни способности и умения.

Може да я чете всеки, с изключение на задръстените и духовно слепи хора. 

Нека, всеки който е с притъпени усещания и не му е възможно да възприеме, че съществуват безбройни светове, различни други измерения и фини същности, да не я чете или ако я е прочел, нека да я забрави. Това четиво не е за него!!

Следва продължение..

265 thoughts on “Духовност. Завихряне и очистване от духове. Как да очистваме живата и не жива материя, местопребиваването и пространството?”

 1. Play Alien Wins Slot from Real-time Gaming at this Casino New Free spins for Jackpot Wheel Casino Play Alien Wins Slot from Real-time Gaming at this Casino JACKPOT WHEEL casino gives 100 free spins no deposit on Band Outa Hell to all new players that sign up and Redeem the code ROCKSTAR Sitemap LevelUp Casino20 Free Spins No Deposit You have no reason to worry because this part is for our safety. When you finish everything you will get Jackpot Wheel 100 Free Spins 2023 and Jackpot Wheel Casino 100 free chip 2023. The game is on at Jackpot Wheel Casino, with a stable of over 200 HD video slot games from the best providers around the world. Providers like Saucify and Betsoft offer up games like 7 Chakras, Great White Buffalo, and Wish Me Luck, as well as a hearty contingent of table games like blackjack and roulette. This stable of mobile-optimized games, which means you can take them with you wherever you go, come complete with jazzy soundtracks, eye-catching graphics, and sometimes if you’re on a roll, a Progressive Jackpot that will shoot your wins into the stratosphere!
  http://mededu.snu.ac.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=21901
  Situs slot gacor terbaik dan mudah menang yang memberikan jumlah jackpot fantastis adalah judi slot online Joker Gaming. Selain dikenal memberikan nilai RTP tinggi, slot Joker Gaming juga akan memberikan jackpot melimpah bagi pemain. Game slot Rima adalah salah satu judi slot mereka dengan jumlah jackpot tinggi. Salah satu game judi slot pragmatic dengan jackpot terbesar yang harus Anda mainkan adalah Gates of Olympus. Ini dikarenakan game judi slot satu ini menawarkan nilai maxwin jp tinggi mencapai 5000x jika Anda berhasil mendapatkan kombinasi slot yang tepat. Game slot satu ini dilengkapi dengan nilai rtp slot sebesar 96,50%. Situs slot gacor dengan server thailand no 1 menawarkan ratusan jenis taruhan online terlengkap, dengan jackpot kemenangan mulai dari Rp 5.000 hingga Rp 10.000. Sebagai tambahan, Kami tidak hanya mendukung game slot server Thailand no 1 dengan fitur terbaru dan paling seru, Bonus yang kami tawarkan tidak hanya untuk berbicara dengan situs taruhan slot server Thailand no 1 terbaru; Mereka adalah yang tertinggi. Apa saja fasilitas dan layanannya? Penjelasannya yaitu berikut ini. Jadi tidak ada keraguan. Semuanya bisa dilihat di halaman depan website slot thailand server luar gacor 2023.

 2. Dynamic Web Applications: It is a web app that generates code in real-time by utilizing server-side and client-side processing functionalities. When the page is refreshed, the dynamic app can change it. Create a database for such apps to safely keep the information or data. All of the web applications are a subset of dynamic web apps. Figma is an excellent tool to design wireframes and prototypes for the web. This program provides a seamless way to transform your web ideas into life. With animated prototypes, your designs become more interactive and appealing. Again, it is packed with an assortment of features and unique tools like Arc tool and Vector Networks to enable you to design good wireframes. Since it is a cloud-based application, you don’t have to install it. With Figma, you can work on the same page with team members irrespective of where they are.
  http://shinternal.dgweb.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=91968
  (Atlanta-Sandy Springs-Alpharetta, GA)While Texas and California have been basking in the limelight, Atlanta has steadily been doing the work and climbing the ranks as a legitimate and sought-after IT hub in the United States. Making its debut on the Tech Town Index in 2018 at no. 9, Atlanta has always been a presence. Coming in at no. 8 in both 2019 and 2020 showed the progress the region was consciously making. This year, that hard work has paid off as the Atlanta metro area cracks the top five. The project focuses on what the companies have extracted from the ground, and the subsequent emissions they are responsible for, since 1965. The analysis, undertaken by Richard Heede at the Climate Accountability Institute, calculates how much carbon is emitted throughout the supply chain, from extraction to use by consumers. Heede said: “The fact that consumers combust the fuels to carbon dioxide, water, heat and pollutants does not absolve the fossil fuel companies from responsibility for knowingly perpetuating the carbon era and accelerating the climate crisis toward the existential threat it has now become.”

 3. Благодаря ти Нед, както винаги даваш много полезна информация и упътвания за тези, които искат да чуят и да знаят

 4. Маргаритка

  Благодаря, Нед! Пишеш, описваш, че тази техника е за вещи в материята хора. Със сигурност е така. На този етап, не бих рискувала, но ми е интересно и необходимо, за да съобразя всичко споделено с моите възможности. Благодаря, приятелю!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *