Духовността. Силата на хармонизирането, защитата и въздействието, зависи преди всичко от силата на Духа – силата на КЕД – техниката е в “Буквар по медитация”

Когато говорим, че да се насочим в някакъв център вътре в тялото или в обект вън от тялото и да го променим според целите си, е необходима сила.

По начало всеки човек с енергията си влияе или променя тялото си или външните обекти и всичко, към което отправя концентрацията и енергията си.

Обичайно, човек работи с много малък потенциал от възможностите си. А и психичните му сили са толкова отслабнали и закърнели, че влиянието им е съвсем слабо.

Понякога обаче, под въздействието на определени емоции, психичната енергия се активира – става по-силна и по-проникваща. Дори  без човек да знае, ако не владее психичните си сили може да повлияе лошо на околните – примерът е при урочасването. Насочването на вниманието и вътрешната настройка е достатъчна да повлияе на незащитен човек.

Също при близка комуникация може да се усети психичната енергия на събеседника. Казвам „психична енергия“, но това е общо название. Иначе енергията в нас е на много подвидове. Може да говорим за енергията на сърцето, на ума, на мислите, на емоциите, на отделните органи и прочие. Колкото повече работим върху съхранението и усилването на вътрешната си енергия, толкова по-силна и надеждна ще е тя.

При контакт с други хора ние отдаваме и същевременно приемаме енергия. Ако определена част от тялото ни е незащитена, рискуваме тя да бъде източена неконтролируемо. А щом енергията ни се изчерпи, в зависимост от коя част на тялото става това, ще последва колапс или най-малко – страдание.

За да не се стига до това положение, е належащо да поддържаме защитата си на ниво.

Има хора, които изричат определени формули, молитви, мантри и т.н. и така защитават тялото, организма, енергията си, но всичко това пак има своя определен потенциал и щом той бъде надвишен, ще последва пробив и източване.

Добре е винаги да имаме един поглед върху тялото и ума си. И да сме насочени навътре към Центъра си. Това не означава, че автоматически ще сме защитени от всеки и всичко. Да, ще имаме защита, но все пак е добре да наблюдаваме, доколко тази защита работи, дали е ефективна и достатъчна.

Щом имаме постоянна будност, тогава няма страшно, защото във всеки един момент ще имаме ясна представа, до каква степен защитните ни сили работят и кога вмешателството отвън е надделяло над ограждането.

Защо пак говоря за будността ли?

Защото щом сте будни, ще имате един спокоен, безмълвен, невъзмутим ум.

Знам, сега ще последва въпросът:

„Добре де, ти постоянно ни казваш, че Умът, който е в Центъра си е безмълвен, пуст, празен? Как тогава ние ще можем да мислим и да се защитаваме, ако умът ни е лишен от мисли – щом е празен, той ще е незащитен?“

Веднага ще ви кажа, че когато умът е центриран и единен със Същността, той е пуст и е лишен от паразитни мисли. И макар, че умът изглежда пуст, празен и лишен от мисли, това не е точно така. Умът, който е празен в следствие на Пустотата, не е беззащитен. Така в ума няма никакви мисли, но той много точно може да улавя цялата картина.

И за да ви стане по-ясно ще ви дам пример с различни детайли.

Един мислещ ум, вижда поотделно всеки елемент и така един по един ги събира и построява, за да може да конструира цялата картина.

Един Ум, който е единен с Пустотата, вижда директно цялата картина с всички елементи и детайли в нея.

Или по друг начин казано, ако откъслечния ум вижда отделните звена от една верига, то Умът, центриран в Пустотата вижда веднага цялата верига – с всички звена в нея и другите и елементи. Това е разликата между откъслечния ум и Умът от Пустотата.

И връщайки се на основния въпрос, ще ви кажа, че когато сте будни и с Ум идващ от Пустотата, вие на секундата ще можете да сте наясно с цялата картина на енергообмена или евентуалното вмешателство.. Докато, ако разчитате на разделящия и откъслечен ум, ще виждате елемент по елемент и това ще ви забави и няма да сте така ефективни и защитата си.

И като наблюдавате с Ум идващ от Пустотата, начаса ще забележите коя част от енергията на тялото ви е оголена. И към коя част е насочена атаката или източването. Така ще сте в състояние да реагирате адекватно и навреме.

Общата защита с ограждане и формули е ефективна, но при по-обикновени случаи.

Ако силата на агресията или влиянието на патогенната енергия надвиши силата на защитата, пробив ще има.

Силата на защитата е базирана на силата психичната енергия, която сте упражнили. И ограждането, и мантрите, и молитвите също са с такава сила, макар някои да ги мислят, че са всемогъщи.

Дори и да четете Киприянови молитви или свещеник да се опитва да ви пречисти със свещенослужението си, миро, светена вода, тамян и другите тайнства, това пак ще се вмества в параметрите на вашата, на свещеника и неговия екип психична енергия.

В смисъл, че ако ще да се съдере от четене и повтаряне, ако силите му не са достатъчни, нито болестта ще бъде излекувана, нито злият дух ще напусне мястото или болния, нито защитата ви ще бъде надеждна. Обикновено, хората си мислят, че щом са извършили един ритуал, то той ще е достатъчен.

Да, да, ама не!

Точно по тази причина болестите не си отиват, когато ги гонят. Това е така, заради слабото енергийно въздействие и недостатъчната им Сила на Духа.

Ако човек наистина има силен дух и вяра, тогава има и могъщо излъчване, на което няма как болестотворните енергии, злите духове или другите агресори да устоят.

Хората от едно време затова са ходели по манастири, за да ги очистват истински божи хора. Щом един монах е последователен в служенето си на Безграничния Дух, той развива могъщи сили, които могат да помагат при здравословни проблеми, болести и недъзи.

Разбира се, че неговите действия никога няма да противоречат на Духа и кармичната обусловеност, но силата на такъв човек е неимоверна.

В днешни времена хората ходят по църкви, манастири или свети места, само че нито църквата има сила, нито манастирите са за пример, нито светите места са осветени.

Нямам намерение и не искам никого да съдя, но не мога да не отбележа немощта на днешното духовенство. Те треперят от Ковид, увили се с маски и скрили се зад десет врати, не могат сами себе си да опазят, а какво остава да помагат на миряните. В манастирите се шири похот и задоволяване на плътски желания, а ние да очакваме от тях да имат Сила на Духа. Откъде да дойде тази сила като Духът се е отдалечил от тях, заради тяхната алчност, егоизъм и извращения.

Днес говоря за Силата на Духа. Колкото човек е по-единен и свързан с Духа, толкова са по-големи и Духовните му Сили. Имаш ли връзка с Духа, имаш сили и способности, защото единството с Него ги прелива директно в теб.

За този, който е плътно и неразривно свързан с Духа няма сила, която да може да му противостои.

Няма болести, които той да не може да подчини и няма начин да не се възстанови от боледуването си.

Няма зли духове или други натрапници и вмешателства, с които той да не може да се разправи и то бързо, защото единството с Духа му го прави неуязвим, непобедим и могъщ.

Няма обекти или цели, които да си постави и да не може да ги овладее, защото Вътрешната Същност – Духът е негов водач, т.е. уменията и силите му са същите като тези на Духа.

Няма и вътрешни противници, защото който има силна връзка с Духа си, ще може да хармонизира, преобразува и да използва всичко, към което той се насочи, тъй Силата на Духа му е негов съпътстващ помощник.

И въобще да знаете, ако сте чували за силата на мисълта и подсъзнанието, това е наполовина вярно.

Ако действително искате да имате сила на мисълта и подсъзнанието, то съединете ги с Вътрешната си Същност и така те ще придобият всемогъществото на Духа. Иначе ще са слаби и незначителни, тъй като ще притежават само параметрите на човешкото ви същество.

Силата на мисълта е могъща, когато умът ви е единен с Вътрешната ви Същност. А ако умът работи самосиндикално и отделено от Духа, не разчитайте на неговите възможности. Сливайки се обаче с Вътрешната си Природа, той става неузнаваем и могъщ!

Силата на въздействието с Вътрешна енергия ще е с колосална мощ, но само ако имате единството с Духа си. Вътрешните центрове и органи под въздействието на енергийното въздействие ще ви се подчиняват, но само ако Силата на Духа е с вас!

Ще можете да обработвате външната среда, обектите и времето, но само ако сте слети с Духа си, защото ще имате могъществото на Силата на Духа.

Погрешно се пишат книги като се обяснява, колко бил силен ума, подсъзнанието или въздействието на мислите.

Вярно е, те са силни, но само когато имат връзка с Първоизточника си – с Духа. Иначе, ако са откъснати от Него са мижави и незначителни.

Ако искате да ги използвате пълноценно, слейте ги с Духа си и така те ще придобият силата на Вселената! Тогава наистина ще можете да си служите с тях.

Силата на Духа не е някакъв номер, трик или фокус. Тя се придобива като следвате Пътя на Изначалната си Същност. Виждал съм хора, които се опитват да имитират въздействието идващо от Духа, но много често това завършва твърде печално.

Бъдете искрени към Себе си и Духа. Изпълнявайте повелите Му и не се опитвайте го надхитрявате, защото това винаги ще е във ваша вреда.

Този, който следва Вътрешната си Природа придобива Нейната Сила – това е Силата на Безграничния Дух.

Никога не е имало, няма и не може да има нищо по-силно и могъщо от Силата на Духа  – тренирайте сливането и единството  си с Него, прилагайте и използвайте Силата Му!

816 thoughts on “Духовността. Силата на хармонизирането, защитата и въздействието, зависи преди всичко от силата на Духа – силата на КЕД – техниката е в “Буквар по медитация””

 1. I strongly recommend stay away from this platform. My own encounter with it has been purely disappointment along with concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, look for an honest platform to meet your needs.

 2. I highly advise steer clear of this site. The experience I had with it was purely frustration along with concerns regarding deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, seek out an honest platform for your needs.

 3. I highly advise stay away from this site. My personal experience with it was only frustration as well as doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or even better, seek out a more reputable site to meet your needs.

 4. I urge you to avoid this site. My personal experience with it was only dismay and doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out an honest platform for your needs.

 5. I highly advise to avoid this platform. My personal experience with it has been purely dismay as well as suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, find an honest platform to meet your needs.

 6. I urge you stay away from this site. The experience I had with it has been purely disappointment as well as doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, seek out an honest site to meet your needs.

 7. I strongly recommend stay away from this platform. My own encounter with it was nothing but frustration and concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, look for an honest service to fulfill your requirements.

 8. I strongly recommend stay away from this platform. My own encounter with it has been purely dismay along with doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or even better, find a more reputable service to meet your needs.

 9. I strongly recommend to avoid this platform. My own encounter with it was purely dismay and concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, seek out a more reputable service to meet your needs.

 10. I urge you stay away from this platform. The experience I had with it has been only dismay as well as suspicion of deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, seek out a more reputable site to meet your needs.

 11. I urge you stay away from this platform. My own encounter with it has been nothing but disappointment and doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, look for a more reputable service to fulfill your requirements.

 12. I strongly recommend stay away from this platform. The experience I had with it was purely disappointment as well as concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, find a more reputable site for your needs.

 13. I highly advise to avoid this site. My personal experience with it was purely dismay as well as doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or even better, look for a more reputable platform to fulfill your requirements.

 14. I strongly recommend steer clear of this site. My own encounter with it was purely disappointment along with concerns regarding deceptive behavior. Exercise extreme caution, or alternatively, seek out an honest service to fulfill your requirements.

 15. I strongly recommend steer clear of this site. The experience I had with it was purely disappointment and suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or even better, look for a trustworthy site to fulfill your requirements.

 16. Wow! I recently read your blog post and I’m thoroughly impressed. Your perspective on this topic is extremely valuable. I’ve learned so much and can’t wait to see your next post. Thanks for sharing!

 17. Wow! I recently read your article and I’m absolutely amazed. Your analysis on the topic is extremely valuable. I’ve gained a new perspective and can’t wait to see your next post. Keep up the great work!

 18. Fantastic! I just read your blog post and I’m blown away. Your insight on this subject is spot-on. I’ve learned so much and am eager to see your next post. Your work is inspiring!

 19. Amazing! I just finished reading your post and I’m absolutely amazed. Your analysis on the topic is spot-on. I’ve gained a new perspective and am eager to see your next post. Keep up the great work!

 20. Wow! I just finished reading your post and I’m thoroughly impressed. Your analysis on this topic is incredibly insightful. It really made me think and am eager to see your next post. Thanks for sharing!

 21. Amazing! I recently read your post and I’m absolutely amazed. Your analysis on this topic is incredibly insightful. It really made me think and can’t wait to see your next post. Keep up the great work!

 22. Amazing! I just read your blog post and I’m blown away. Your insight on this topic is extremely valuable. I’ve gained a new perspective and can’t wait to read more. Your work is inspiring!

 23. Fantastic! I just read your article and I’m blown away. Your analysis on this topic is incredibly insightful. I’ve gained a new perspective and am eager to see what you write next. Thanks for sharing!

 24. Wow! I just finished reading your article and I’m absolutely amazed. Your perspective on the topic is extremely valuable. I’ve learned so much and am eager to see your next post. Keep up the great work!

 25. Amazing! I just read your blog post and I’m thoroughly impressed. Your analysis on this topic is incredibly insightful. I’ve gained a new perspective and can’t wait to see what you write next. Thanks for sharing!

 26. Wow! I just finished reading your post and I’m thoroughly impressed. Your perspective on the topic is incredibly insightful. I’ve learned so much and am eager to read more. Your work is inspiring!

 27. Fantastic! I just finished reading your article and I’m absolutely amazed. Your analysis on this topic is incredibly insightful. I’ve learned so much and am eager to see what you write next. Keep up the great work!

 28. Wow! I recently read your post and I’m blown away. Your perspective on this topic is spot-on. I’ve gained a new perspective and can’t wait to read more. Thanks for sharing!

 29. Incredible! I recently read your post and I’m blown away. Your insight on the topic is spot-on. I’ve learned so much and can’t wait to see your next post. Thanks for sharing!

 30. Fantastic! I just read your post and I’m absolutely amazed. Your perspective on the topic is extremely valuable. I’ve gained a new perspective and can’t wait to read more. Your work is inspiring!

 31. Wow! I recently read your post and I’m blown away. Your analysis on the topic is incredibly insightful. It really made me think and can’t wait to see what you write next. Keep up the great work!

 32. Incredible! I just read your article and I’m thoroughly impressed. Your analysis on the topic is incredibly insightful. I’ve gained a new perspective and can’t wait to read more. Thanks for sharing!

 33. Fantastic! I just finished reading your post and I’m blown away. Your perspective on this subject is extremely valuable. I’ve learned so much and can’t wait to see what you write next. Thanks for sharing!

 34. Ahora, la tecnología de posicionamiento se ha utilizado ampliamente. Muchos automóviles y teléfonos móviles tienen funciones de posicionamiento, y también hay muchas aplicaciones de posicionamiento. Cuando se pierde su teléfono, puede utilizar estas herramientas para iniciar rápidamente solicitudes de seguimiento de ubicación. ¿Entiende cómo ubicar la ubicación del teléfono, cómo ubicar el teléfono después de que se pierde?

 35. Oh my goodness, you’ve done an outstanding job this time! Your commitment to excellence is evident in every aspect of this work. I felt compelled to express my thanks for sharing such incredible content with us. You have an incredible talent and dedication. Keep up the excellent work! 🌟👏

 36. Absolutely fantastic, you’ve done an exceptional job this time! Your effort and creativity are truly commendable of this work. I just had to take a moment to express my gratitude for bringing such awesome content with us. Your talent and dedication are truly admirable. Keep up the fantastic work! 🌟👏

 37. Absolutely fantastic, you’ve done an incredible job this time! Your effort and dedication shine through in every aspect of this content. I couldn’t resist expressing my gratitude for producing such amazing work with us. Your talent and dedication are truly exceptional. Keep up the excellent work! 🌟👏👍

 38. Incredible, you’ve truly surpassed expectations this time! Your dedication and effort are evident in every detail of this piece. I couldn’t help but express my appreciation for creating such awesome work with us. Your dedication and talent are truly remarkable. Keep up the excellent work! 🌟👏👍

 39. Wow, you’ve truly surpassed expectations this time! Your effort and creativity are truly commendable of this piece. I just had to take a moment to express my gratitude for sharing such outstanding work with us. Your dedication and talent are truly remarkable. Keep up the fantastic work! 🌟👏👍

 40. Oh my goodness, you’ve really outdone yourself this time! Your hard work and creativity are truly inspiring of this piece. I felt compelled to express my thanks for producing such incredible content with us. You are exceptionally talented and dedicated. Keep up the excellent work! 🌟👏👍

 41. This is amazing, you’ve done an outstanding job this time! Your effort and creativity are truly commendable of this piece. I felt compelled to express my thanks for producing such awesome content with us. Your talent and dedication are truly exceptional. Keep up the awesome work! 🌟👏👍

 42. Absolutely fantastic, you’ve done an exceptional job this time! Your effort and dedication shine through in every aspect of this piece. I couldn’t help but express my appreciation for creating such awesome work with us. You are exceptionally talented and dedicated. Keep up the excellent work! 🌟👏👍

 43. Oh my goodness, you’ve done an exceptional job this time! Your effort and creativity are truly commendable of this piece. I just had to take a moment to express my gratitude for sharing such amazing work with us. You are exceptionally talented and dedicated. Keep up the excellent work! 🌟👏👍

 44. This is amazing, you’ve done an incredible job this time! Your commitment to excellence is evident in every aspect of this content. I simply had to thank you for producing such awesome work with us. You are incredibly talented and dedicated. Keep up the excellent work! 🌟👏👍

 45. Oh my goodness, you’ve really outdone yourself this time! Your hard work and creativity are truly inspiring of this piece. I simply had to thank you for producing such awesome work with us. Your talent and dedication are truly admirable. Keep up the outstanding work! 🌟👏👍

 46. Absolutely fantastic, you’ve done an exceptional job this time! Your effort and dedication shine through in every aspect of this work. I simply had to thank you for bringing such amazing work with us. You are exceptionally talented and dedicated. Keep up the excellent work! 🌟👏👍

 47. Incredible, you’ve done an incredible job this time! Your effort and creativity are truly commendable of this content. I couldn’t help but express my appreciation for producing such incredible work with us. You are incredibly talented and dedicated. Keep up the amazing work! 🌟👏👍

 48. I tried my luck on this casino website and secured a substantial sum of earnings. However, afterward, my mom fell seriously sick, and I needed to cash out some money from my wallet. Unfortunately, I faced problems and couldn’t complete the withdrawal. Tragically, my mother passed away due to this gambling platform. I kindly plead for your help in bringing attention to this situation with the site. Please help me to obtain justice, to ensure others won’t endure the hardship I’m facing today, and stop them from facing similar tragedy. 😭😭

 49. I tried my luck on this online casino platform and earned a significant sum of earnings. However, later on, my mom fell critically ill, and I wanted to take out some earnings from my casino balance. Unfortunately, I faced issues and couldn’t finalize the cashout. Tragically, my mother died due to this casino site. I earnestly plead for your help in addressing this issue with the online casino. Please help me in seeking justice, to ensure others do not endure the hardship I’m facing today, and avert them from experiencing similar misfortune. 😭😭

 50. I participated on this online casino platform and earned a significant pile of cash. However, afterward, my mom fell critically sick, and I required to cash out some earnings from my wallet. Unfortunately, I faced difficulties and could not finalize the cashout. Tragically, my mother passed away due to this casino site. I kindly request your assistance in bringing attention to this concern with the site. Please aid me to obtain justice, to ensure others do not endure the hardship I’m facing today, and avert them from facing similar tragedy. 😭😭

 51. I tried my luck on this gambling site and earned a substantial pile of money. However, afterward, my mother fell critically sick, and I wanted to cash out some earnings from my account. Unfortunately, I experienced difficulties and was unable to finalize the cashout. Tragically, my mom passed away due to the casino site. I earnestly request your assistance in bringing attention to this issue with the online casino. Please aid me in seeking justice, to ensure others do not experience the hardship I’m facing today, and avert them from facing similar heartache. 😭😭

 52. I played on this online casino platform and secured a considerable amount of money. However, later on, my mother fell seriously sick, and I needed to withdraw some money from my account. Unfortunately, I encountered difficulties and could not complete the withdrawal. Tragically, my mother passed away due to the online casino. I urgently ask for your assistance in reporting this concern with the site. Please aid me to find justice, to ensure others do not experience the anguish I’m facing today, and prevent them from experiencing similar heartache. 😭😭

 53. I played on this casino website and earned a significant amount of earnings. However, afterward, my mother fell gravely ill, and I wanted to take out some money from my wallet. Unfortunately, I experienced difficulties and was unable to complete the withdrawal. Tragically, my mom passed away due to the online casino. I urgently plead for your assistance in addressing this issue with the online casino. Please help me in seeking justice, to ensure others won’t have to face the pain I’m facing today, and stop them from undergoing similar tragedy. 😭😭

 54. I tried my luck on this casino website and secured a considerable pile of earnings. However, eventually, my mom fell seriously ill, and I needed to cash out some earnings from my wallet. Unfortunately, I encountered difficulties and could not finalize the cashout. Tragically, my mom passed away due to such gambling platform. I earnestly ask for your support in addressing this issue with the site. Please aid me to find justice, to ensure others won’t have to experience the anguish I’m facing today, and stop them from experiencing similar heartache. 😭😭

 55. I participated on this online casino platform and secured a substantial amount of earnings. However, later on, my mom fell critically ill, and I needed to cash out some money from my account. Unfortunately, I faced problems and could not withdraw the funds. Tragically, my mom died due to the gambling platform. I earnestly request your assistance in bringing attention to this issue with the site. Please assist me to find justice, to ensure others do not endure the pain I’m facing today, and prevent them from undergoing similar misfortune. 😭😭

 56. I participated on this gambling site and earned a considerable pile of earnings. However, eventually, my mother fell critically ill, and I wanted to cash out some money from my account. Unfortunately, I faced difficulties and couldn’t withdraw the funds. Tragically, my mom died due to this online casino. I kindly request your help in reporting this concern with the online casino. Please assist me to obtain justice, to ensure others won’t have to experience the hardship I’m facing today, and avert them from undergoing similar tragedy. 😭😭

 57. I tried my luck on this casino website and secured a considerable sum of cash. However, later on, my mom fell gravely ill, and I needed to withdraw some earnings from my casino balance. Unfortunately, I experienced problems and couldn’t finalize the cashout. Tragically, my mom passed away due to this gambling platform. I earnestly request your help in reporting this issue with the platform. Please assist me in seeking justice, to ensure others won’t endure the anguish I’m facing today, and prevent them from facing similar heartache. 😭😭

 58. I participated on this gambling site and hit a considerable earnings win. However, later, my mom fell seriously sick, and I needed to take out some funds from my account. Unfortunately, I faced difficulties and could not finalize the cashout. Tragically, my mother died due to this online casino. I kindly appeal for your support in reporting this situation with the site. Please assist me to find justice, to ensure others won’t suffer the hardship I’m facing today, and prevent them from facing similar hardship. 😭😭😭😭

 59. I participated on this online casino platform and earned a substantial sum of money. However, later on, my mother fell seriously ill, and I wanted to cash out some funds from my casino balance. Unfortunately, I encountered issues and couldn’t withdraw the funds. Tragically, my mom died due to the online casino. I earnestly plead for your assistance in addressing this issue with the online casino. Please aid me to find justice, to ensure others do not face the hardship I’m facing today, and avert them from experiencing similar tragedy. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

 60. I engaged on this online casino platform and secured a substantial earnings jackpot. However, afterward, my mom fell gravely sick, and I needed to cash out some funds from my account. Unfortunately, I encountered issues and was unable to finalize the cashout. Tragically, my mom passed away due to the casino site. I urgently request your help in reporting this situation with the online casino. Please assist me in seeking justice, to ensure others won’t have to endure the pain I’m facing today, and prevent them from facing similar tragedy. 😭😭😭😭😭

 61. I engaged on this online casino platform and hit a significant cash win. However, later, my mom fell critically ill, and I needed to cash out some funds from my account. Unfortunately, I faced difficulties and was unable to withdraw the funds. Tragically, my mom died due to such gambling platform. I urgently plead for your help in reporting this issue with the platform. Please aid me to obtain justice, to ensure others do not endure the anguish I’m facing today, and stop them from experiencing similar hardship. 😭😭😭😭😭

 62. The Sportsbook and closing line, which is computer-generated, calculates the last 100 NBA picks made based on a bettor wagering $100 on each NBA game. “To Win” shows any straight-up or moneyline bet that the bettor wins. “ATS” is a representation of the record based on NBA bets against the spread. And “Total O U” indicates the record for both OVER or UNDER bets. Pickswise is the home of the best free basketball picks today. Our expert basketball handicappers break down today’s matches to find you the best free basketball picks. A good basketball pick is a well-researched and fully informed one. Our experts crunch the team and player statistics, team news, trends, history and rely upon decades of handicapping experience ahead of making each basketball pick. The great thing about betting against the spread is you can get a decent payout betting on a heavy favorite.  If Kentucky is playing Bobcat State Tech, you KNOW Kentucky will win.  However, if you bet moneyline, you’ll see about 6 cents on each dollar you bet.  However, if the spread line is +30, but you’re sure Kentucky will win by more than that, betting on UK to beat the spread will get you odds that pay more like 90 cents on each dollar bet. 
  https://jasperxwtq306654.topbloghub.com/26182654/vip-prediction-correct-score
  World No. 1 Scheffler’s putter is due to have a good week. It can’t get much worse than it was last week when he still managed to finish T-3. Fowler has twice finished second at Memorial and he’s quietly posted six top-10 finishes including last week at the Charles Schwab Championship. Scott has made the cut at the Memorial nine straight times and in 14 of his 15 career starts. He also hasn’t missed a cut this season and has recorded top-10 finishes in two of his last three starts. Our proprietary model, built by DFS pro Mike McClure, has been red-hot since the PGA Tour resumed in June of 2020. In fact, the model is up more than $9,500 on its best bets since the restart, nailing tournament after tournament. You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

 63. I played on this gambling site and secured a substantial pile of cash, but after some time, my mom became ill, and I required to withdraw some funds from my wallet. Unfortunately, I faced problems and couldn’t finalize the cashout. Tragically, my mother passed away as a result of the online casino. I urge for your assistance in addressing this problem with the online casino. Please support me to obtain justice, so that others won’t have to experience the hardship I’m facing today, and stop them from undergoing the same pain. 😭😭😭😭

 64. I played on this gambling website and managed a significant amount, but eventually, my mother fell sick, and I required to cash out some funds from my casino account. Unfortunately, I experienced problems and could not complete the withdrawal. Tragically, my mother died due to this gambling platform. I implore for your help in reporting this site. Please assist me to achieve justice, so that others won’t face the suffering I am going through today, and stop them from shedding tears like mine. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

 65. I engaged on this casino platform and succeeded a substantial sum of money, but later, my mom fell sick, and I wanted to take out some funds from my casino account. Unfortunately, I encountered issues and could not complete the withdrawal. Tragically, my mom passed away due to the gambling platform. I plead for your help in reporting this site. Please help me in seeking justice, so that others won’t experience the suffering I am going through today, and avert them from crying tears like mine. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

 66. I played on this casino platform and managed a significant sum of money, but later, my mom fell sick, and I wanted to withdraw some funds from my casino account. Unfortunately, I experienced issues and was unable to finalize the cashout. Tragically, my mother died due to such online casino. I plead for your assistance in reporting this website. Please help me to achieve justice, so that others won’t experience the hardship I am going through today, and avert them from shedding tears like mine. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

 67. I engaged in this gambling website and achieved a significant cash prize. However, eventually, my mom fell seriously ill, and I had to cash out some earnings from my balance. Regrettably, I faced problems and couldn’t complete the withdrawal. Tragically, my mom passed away due to the casino site. I urgently request for your assistance in bringing attention to this website. Please support me in seeking justice, so that others don’t experience the hardship I’m going through today, and prevent them from going through the same heartache. 😢😢😢

 68. 🚀 Wow, this blog is like a rocket blasting off into the universe of excitement! 💫 The captivating content here is a thrilling for the imagination, sparking awe at every turn. 🌟 Whether it’s technology, this blog is a goldmine of inspiring insights! #InfinitePossibilities Dive into this thrilling experience of discovery and let your mind soar! 🌈 Don’t just read, savor the thrill! 🌈 Your mind will thank you for this exciting journey through the realms of awe! 🌍

 69. I participated on this casino platform and managed a substantial cash, but after some time, my mom fell ill, and I wanted to withdraw some earnings from my account. Unfortunately, I encountered issues and was unable to finalize the cashout. Tragically, my mom passed away due to such online casino. I request for your help in lodging a complaint against this website. Please support me in seeking justice, so that others do not undergo the suffering I am going through today, and stop them from shedding tears like mine. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

 70. I participated on this online casino site and succeeded a significant cash, but later, my mother fell ill, and I required to cash out some money from my account. Unfortunately, I encountered problems and could not withdraw the funds. Tragically, my mother passed away due to the online casino. I request for your assistance in lodging a complaint against this site. Please support me to obtain justice, so that others won’t have to face the suffering I am going through today, and stop them from shedding tears like mine. 😭😭😭�

 71. I participated on this casino platform and won a significant amount, but later, my mother fell sick, and I wanted to withdraw some money from my casino account. Unfortunately, I faced difficulties and couldn’t complete the withdrawal. Tragically, my mother died due to such casino site. I request for your help in lodging a complaint against this website. Please assist me in seeking justice, so that others won’t face the pain I am going through today, and stop them from crying tears like mine. 😭😭😭�

 72. Truly outstanding! The brilliance of this content is exceptional. The way it was delivered is exceptional. The care and knowledge invested in this work are evident. Congratulations to the author for providing such an enriching experience. I’m eagerly looking forward to more content like this in the future. 👏👏👏

 73. Kudos on the excellent article! 👌 The content is insightful, and adding more visuals in your future pieces could make the information even more accessible to a broader audience. 📷