Духовността. Как се замърсяваме?

Енергийното замърсяване се различава от физическото замърсяване по това, че може да се случи и без да разберем. Докато за да се изплескаме физически, е необходимо да отидем там където има нечистотии, при енергийното може да стоим без да помръднем и то пак ще ни намери и ще сложи петно върху енергийната ни матрица.

Как се замърсяваме?

Енергийното замърсяване може да го направи нашият собствен ум. Ако се впуснем с ума си в алчността, оскверняването няма да се забави. Или ако оставим ума си да бъде обладан от омраза, пак сме готови омърсени. Също, ако се въвлечем в нечестиви мисли, това пак ще ни зацапа енергийно.

Въобще, умът е важен фактор в замърсяването на ума ни. Затова, е добре да внимаваме с какво той се занимава. Подобно на малко дете, което е оставено без надзор, умът лесно може да влезе в някоя мръсна локва, кал или още по-лошо – в някое блато.

Ето затова, е правилото за постоянната будност и внимание, с какво се занимава и в какво участва умът.

Друг важен фактор при замърсяването са храните, течностите, въздуха, които приемаме в организма си. При тях може да се степенува замърсяването.

Едни храни замърсяват повече, други по-малко. Разбира се, може да консумирате всичко, но е добре да сте наясно коя храна колко ще ви интоксикира повече.

Ако приемате в организма си повече растителна храна, която е взета директно от природата, естествено е замърсяването да е по-малко. А ако консумирате месо и месни продукти, е добре, те да са пречистени, т.е. при убиването животните да не са страдали, тъй като те чрез стреса, който изпитват при смъртта си, отравят тялото си – месото.

Течностите, също е по-добре да са взети от природата – извор или ако са сокове да са направени от свежи плодове и да не е минало време. За консерванти, Е-та, и промишлена обработка няма въобще е излишно да говорим.

Въздухът, който дишаме е добре да е от природата, а не да е циркулирал дълго време в затворено помещение и да е пропит с негативна енергия.

Но дори да сте се опазили от впускане на ума в порочни мисли или зависимости, дори да консумирате само чисти храни, течности, въздух, вие пак може жестоко да се замърсите.

Има хора, които прекаляват с гладуването и постите. Тук трябва да ви кажа, че дори да не сте се хранили 2 или 3 седмици пак може да замърсите организма си.

Как става това? – Гладуването и постенето е добре да стават в енергийно чиста среда. От една страна хората, с които ще контактувате по време на гладуването, би следвало да не са натоварващи за вас или най-добре да не ги срещате често. От друга страна, мястото където ще живеете през цялото това време следва да е чисто откъм енергийно излъчване.

Ако гладувате прекалено дълго, ще се сблъскате силно със замърсяването.

Това е така, защото, когато организмът дълго време не е приемал храна, той се стреми да изтегли повече енергия от околната среда. И ако в това време на гладуване или пост, вие сте сред нечиста среда, сред хора с лошо настроение или силно порочни мисли, тялото ви в стремежа си да набави липсващата енергия, ще я изтегли от тях. Така без да искате, вие така ще замърсите организма си, че след това трудно ще се очистите. Когато в изнемощялото ви тяло нахлуе нехармонична, зла или патогенна енергия, вероятността след това да се разболеете ще е много по-голяма. Ето това е още един фактор, с който хората не се съобразяват, когато предприемат лечебен глад или постене.

Правилно е, през време на очистването от храна и течности да сте в чиста, хармонична и в добра духовна среда. Иначе вместо очистване и здраве е възможно да се снабдите с омърсяване и болести.

Щом започне тялото да се чисти, ще преминавате през различни очистителни кризи. Ще станете нервни, раздразнителни, докачливи, раними, свръхчувствителни или ще влезете в други нехармонични състояния. Ако не сте си осигурили подходяща чиста и щадяща среда, освен кризата на очистването ще получите и неразбиране и нетърпимост от хората около вас, а и средата вместо да ви предразполага към оздравяване, тя ще изхвърля боклуците си върху вас и ще ви изтощава допълнително.

Затова, гладуване, пост или там други очистващи действия, е желателно да се осъществяват в подходяща чиста енергийна и духовна среда, и е добре в този период да се срещате предимно с уравновесени, осъзнати и посветени в духовното хора.

Обкръжаващата среда е важен фактор за запазването на чиста енергетика. Хората, с които ще комуникирате, също са от съществено значение, за да имате балансирана и чиста енергия.

Ефирът, също е от първостепенно значение, когато внимавате в избягване на  замърсяване. Може да не сте консумирали токсични храни, течности и въздух, но ако не внимавате и не селектирате това, тази енергия, която идва от ефира, тя ще влезе в организма ви и ще го замърси.

Разбира се, човек има естествена защита и аурата е сериозна преграда за енергиите идващи от ефира, но ако не внимавате и ако позволите тази защита да бъде свалена или да се проникне през нея, тогава има голяма вероятност да бъдете замърсени и да се разболеете.

Аурата може да бъде отворена, изтънена, нарушена и да се проникне през нея по време на спиритични сеанси, по време на общуване с духове, джинове или други безплътни енергийни същества. Също, аурата може да бъде отслабена поради дрогиране и използването на различни опиати.

Разстроената психика също е врата, за натрапници от ефира. Употребата на разни халюциногенни препарати също е рисков фактор за навлизането в енергийното поле от различни агресивни духове.

Въобще, обсебването, може да дойде от място на зли духове или хора свързани с тях, или дори без физически контакт – чрез ефира. Зависи от това, доколко сте се отворили енергийно и колко са вашите защитни сили и силите на очистването ви.

Ако сте създали условия за такива зли енергийни полета да навлязат през аурата ви, това означава проблем! Колкото по-скоро се очистите, толкова тези нашественици в организма ви ще са направили по-малко бели.

Най-добре е никога да не пускате тези паразитни същества да влязат през аурата ви, но все пак ако това вече е станало, е наложително, час по скоро да ги отстраните от тялото си. Мощната медитативна практика способства както за превенцията, така и за очистването на организма ви от подобни патогенни енергии.

Думата ми беше за това, че може да извикате такова замърсяване, дори само от ефира. Физически може да нямате контакт с подобни хора или същества, но това е все едно да извикаш някой по телефона. Психическите и енергийните полета се различават от това, която сме свикнали да виждаме и чуваме с физическите си сетива.

Духовните измерения и другите светове са отвъд физическите способности на сетивата ни. С мислите си ние присъстваме в ефира. И ако насочим вниманието си към такива същества, е възможно да се свържем с тях. Но дори и да не се насочваме специално към тях, може пътищата ни да се пресекат поради едни или други обстоятелства.

Замърсяването чрез ефира е често срещано явление. Виждате, че колкото повече омраза се шири в пространството, толкова по-широка почва тя намира във все повече хора. Похотта, страстите, завистта, егоизма също са подобни на зараза. Присъстват ли в ефира, те ще намерят път и към вас. И ако не сте подготвени и нащрек, е вероятно да ви заразят с тяхната порочност.

Друг начин за замърсяване от ефира е, когато сте очистили определено място, пространство или човек и сте останали свързани с тях.

Тогава, каквото и същество да попадне в тях, то опитвайки се да ги промени в негова полза, директно ще рефлектира върху вас. Това е така, защото сте останали свързани и това, което действа върху тях, ще се отрази върху вас.

Въобще дълго можем да говорим за различните замърсявания, но ако трябва да обобщим, важно е да сме будни, за да усетим евентуалното вмешателство навреме. И да го отстраним незабавно като усилим силата на КЕД – правило 2 от „Буквар по медитация“

Иначе, ако оставите безплътния натрапник да се разпорежда с тялото и психиката ви, би означавало, той да изгради свои депа в организма ни, да създаде коловози в ума и погрешни и болестотворни функции и работа в организма ви.

Ако мине много време от нахлуването и настаняването в тялото, тези стереотипи на работа на тялото и психиката се вкореняват и после дори и да изгоните духовете натрапници, ще трябва да се борите дълго време и да положите много усилия, за да изличите следите, които те са оставили във вас.

Постоянното леко наблюдение е профилактиката. А когато забележите, че някой или нещо се опитва да нахлуе в психиката или тялото ви, мигновено задействайте силната си КЕД, за да го неутрализирате. Така ще се предпазите от  много щети върху здравето си и от много огромни проблеми и ходене по мъките.

Знам, сега някои ще попитат: „Ами не може ли да си направим някаква защита, която да не допуска подобни натрапници или зли духове да навлизат през аурата ни?“

Може, разбира се!

Може, но няма такава защита, която да е съвършена и абсолютно сигурна. Все едно да си поставиш защита, която да те защити от всички пороци, страсти, желания, привързаност и отвращения. Естествено е, направената защита да работи, но тя ще работи, точно върху това, за което е предназначена. Не може да ви предпази от абсолютно всичко.

Това, което вие можете да направите за вашата защита е винаги да имате едно фино, леко, ненатрапчиво внимание върху ума си. И веднага щом стане нужда да предприемете действия чрез КЕД. Това е най-добрата защита.

Да си единен с Истинската си Природа е най-силната протекция!

Да не позволяваш да те въвличат във вихъра на чуждите енергии е най-могъщия щит!

Да вървиш в стъпките на Безграничния е най-великата закрила!

Да не се различаваш от Оригиналната си Природа е най-сигурното убежище!

Така че, приятели, вие преценете, дали един амулет, муска, магия, заклинание, идол, медальон, или друга енергийна защита са по-добри от вездесъщото покровителство на Абсолюта!!!

Имайте силата да се пазите сами, следвайки Безграничната си Същност!

Имайте и способностите да се очиствате чрез медитативните си практики, така че да сте неуловими и недосегаеми за набезите на всякакви недоброжелателни същества!

166 thoughts on “Духовността. Как се замърсяваме?”

 1. Da ich also nun erklärt habe, wie faire Slotspiele wirklich funktionieren, ist es nun aber der Zeit um mit den Mythen, die sich um das Slotspiel ranken, aufzuräumen. Wenn ein Slot eine niedrige Volatilität hat, dann bedeutet das, dass die Spieler wahrscheinlich kleine Preise gewinnen, die aber häufig ausgezahlt werden. Slots mit hoher Volatilität hingegen zahlen zwar seltener aus, bieten dafür aber mit größerer Wahrscheinlichkeit hohe Gewinne. Blackjack ist der König unter den Kartenspielen. Spielen Sie Blackjack in einer Vielzahl von Varianten wie klassisch, europäisch oder im Las-Vegas-Stil. Fordern Sie den Dealer heraus und treffen Sie die 21. Blackjack ist das Casinospiel mit der höchsten Auszahlungsquote. Nutzen Sie die Möglichkeiten und spielen Sie online am heimischen PC, per Smartphone oder mit dem Tablet.
  https://www.yulfa.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=2530
  Beim Blackjack Switch teilt der Dealer euch zwei Kartenhände aus. Ihr leistet einen doppelten Einsatz und könnt dann die oberen Karten austauschen und so eure Chancen auf ein gutes Blatt erhöhen. Allerdings werden Blackjacks hier nur mit 1:1 ausgezahlt. Zudem gilt, dass automatische ein Unentschieden vorliegt, sobald der Dealer 22 Punkt hat. Einzige Ausnahme: Ihr erzielt bereits mit den ersten beiden Karten einen Blackjack. Was für ein Zufall, dass die Serie einen Bierbrauer eingeführt hat und wir Kisten am Wegesrand ausliefern, wo manchmal das kühle Nass verborgen ist. Über das Walkie-Talkie sind die beiden immer wieder in Kontakt und so bleibt die Hoffnung am Leben. Bis auf ein Rootbeer findet sie zunächst nichts, bis eine der Hoffnungskisten auftaucht und Jims Bier darin steckt.

 2. Powered by WordPress VIP Bettors will notice that the mobile app options that exist in Nevada do not include some of the popular sports betting sites that exist in other states. While operators like DraftKings and FanDuel operate on iOS and Apple devices or Google and Android devices in other parts of the country, they do not exist as one of the Nevada sports betting apps. Most Nevada betting apps require customers to make deposits with cash in person at the brand’s retail sportsbook, but some accept online deposits via Play+ prepaid cards. To view the odds of any eligible game, please visit the Sportsbook. Odds displays are above the kiosk and cashiers and also on the TV wall at the bar. When the doors at the Bellagio opened, the first guests were greeted by loud applause from staff members and executives as they got their temperatures checked. There were hand-washing stations and kiosks with complimentary masks, gloves and hand sanitizers. There were plexiglass dividers between chairs at the gambling tables and every two seats at the bar, and everyone from dealers to bartenders wore masks.
  http://sypanelmall.com/en/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=132359
  Here at Sidelines, we use our proprietary software to search through every legal U.S. sportsbooks in order to find the best odds for each NBA game. Using that data, we then look through each sportsbook and find you the best odds today for every kind of bet for each NBA game on the schedule. In NBA point spread betting, the goal for bettors is to determine the winner of NBA games after a number of points is added to or subtracted from one team’s total. And unlike NBA odds, there is the potential that the winning team does not win after the spread is applied. There is also the potential for ties, when the favorite wins by the exact amount of points subtracted from their score using the spread. You can also see the Lakers are -175 moneyline favorites. That means if the Lakers win the game outright, moneyline bets on them will pay $100, plus the bet back, for every $175 bet.

 3. As mentioned above, participating in Pogo Boggle Bash 2 word game, you will have the opportunity to pair up with other Boggle players. Let’s work together to find how many words from a 3×3 Letter Dice Grid. Boggle is a registered trademark of Hasbro, with whom WORDSHAKE is in no way affiliated. If you are looking to play traditional Boggle, please visit Hasbro or purchase the physical game on Amazon. Pictionary is one of the best online board games for kids. This drawing game is an artsier version of charades, and tends to be family friendly. Drawize is one of the best platforms for multiplayer online Pictionary. You can create a private room for yourself and other players, then take turns scribbling and guessing at drawings that appear in real time.
  https://www.mom-ent.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=100545
  This is a game between two players who compete against each other, challenge and check memory, intelligence, along with the same image. Upon entering this world, Kryss displays before your eyes the blank crosswords waiting for you to fill in to create a complete and meaningful sentence. First, the player will receive only five letters with each turn. At the end of the opponent’s turn, they will also receive the same number of letters as you, and then it will be your turn. And so on until a winner is found. Watch 231 Revelation, Chapter 20 (3) "Satan’s Last Hurrah!" video. There is no penalty for placing a letter in an incorrect square. All that happens is the game puts the letter back on your rack. You can even place letters on random squares instead of making an educated guess. 

 4. Apuesta en tus variantes de ruleta favoritas, en el mundo online la mayoría de casinos te permiten jugar en la versión europea, americana y francesa de la ruleta. Ya no tendrás que esperar que tu casino tenga las 3 ruletas como en la forma tradicional. En el mundo online es mucho más fácil encontrar las variables tradicionales y muchas más. Porque tenemos un catálogo impresionante de slots online, apuestas deportivas online y juegos de casino en vivo; somos pioneros en Juego Responsable y seguridad del usuario y tenemos un .css-qj7iirservicio de atención al cliente excelente. La sección de ruletas de Bet365 está bien. Pero solo eso. Este casino online no tiene ningún juego que lo haga sobresalir de entre otros operadores. Para verificar nuestra cuenta de juego será suficiente con remitir a Bet365 una copia o foto de nuestro DNI (en vigor y por las dos caras) así como un factura bancaria si nuestro domicilio registrado en Bet365 fuese diferente al que figura en el documento de identidad.
  http://dktube.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=191003
  Hi there. Thank you for your feedback and positive review regarding the service and pay-out you have encountered in Casino. We’re truly glad that your overall experience has been satisfactory, but we’re especially happy that you have been lucky on our platform! You may rest assured that both Silvia and the Customer Support Team will always provide the needed assistance in a timely and professional manner. We will make sure that your pleasant feedback reaches Silvia. En bplay Ciudad de Buenos Aires, queremos darte la mejor experiencia para que juegues en nuestro casino online y por eso, queremos ofrecerte los mejores slots y tus juegos favoritos. Además, contamos con opciones de póker, blackjack, tragamonedas online y muchas ruletas online. Todos ellos, con una gran calidad audiovisual gracias a que trabajamos con los proveedores más reconocidos del mercado de juegos online. ¡Te esperamos en bplay para que te diviertas con tus juegos favoritos!

 5. You’re in safe hands at Cashman Casino as it’s powered by Aristocrat Gaming, one of the most popular software developers in online casinos. You’ll even find free versions of old favorites like African Dusk and Where’s the Gold. Aristocrat introduced the character to games like African Dusk, Jail Bird, Magic Eyes and Jewel of the Enchantress and these are now top of the pops for fans of Mr Cashman slots. They are also the games which usually feature in the multi-game cabinet in land-based casinos. 4. Celebrate Cashman Casino with the dancing dragons in the most popular Lightning Link game which is Happy Lantern for the HOLD & SPIN feature and also gain Big Winning Cashman Casino rewards with Timber Wolf online social slot game.
  https://jasperbiqq639630.review-blogger.com/40361730/hard-rock-casino-sacramento
  Sitemap A beautiful, healthy smile can improve your confidence, self-esteem, and overall health. Improve your quality of life by achieving the smile of your dreams. cosmetic dentistry We will send notifications regarding the availability of your statement online to the email address you provided to us until you contact us to change it. It is your responsibility to update promptly any changes in this information. If your email address changes, please update it through account online or call us at the number on the back of your card. Request an Appointment According to VentureBeat, Google does not allow any real-money gambling apps on its Google Play Store. cosmetic dentistry It depends on what you prioritize as a player. Our recommended casino sites offer the best mobile play and apps around and don’t cost anything until you are ready to bet. Simply choose from a host of fully-optimized mobile games and check out the very best free casino apps for Android and iPhone above.

 6. Tiket na Eurojackpot si môžete podať fyzicky na predajnom mieste Tiposu (pošta, väčšina trafík a čerpacích staníc), na webovej stránke tipos.sk, v mobilnej aplikácii alebo cez SMS. LottoPark ponúka najväčšie online lotérie, tiež Eurojackpot: tikety a oficiálne výsledky žrebovania. Tu môžete ľahko skontrolovať najnovšie výsledky Eurojackpotu. Naše webové stránky sú prepojené s oficiálnymi webovými stránkami lotérie Eurojackpot, takže môžeme okamžite po žrebovaní poskytnúť najnovšie výsledky. Nie inak tomu bolo aj v lete roku 2019, kedy zaujal nevšedný príbeh obyvateľov malej fínskej dedinky. Tí sa rozhodli podať v tamojšom supermarkete systémovú stávku, na základe ktorej si rozdelili desiatky lotériových lístkov.
  http://www.yiwukorea.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=5856
  Red Stag Casino je rešpektované online kasíno, ktorú možno urobiť na rulete s výplatou tridsaťpäť ku jednej. Najlepší Poskytovatelia hier na svete skutočne nevytvárajú iba úžasné nové hry, ale byť ohromený počtom hier v ponuke. ➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku a počúvať môžete aj bez pripojenia k internetu. Sťahujte kliknutím sem. Kasíno Online S Priamou Platbou Za Skutočné Peniaze Treba si počkať na finálny verdikt súdu. Ak bude vina potvrdená, dokáže sa, ako v mnohých iných prípadoch, že slová a činy sa môžu veľmi výrazne rozchádzať.

 7. Bitonto 24 Casertana 23 Francavilla 22 Audace Cerignola 21 Nocerina 18 Lavello 18 Gravina 16 Sorrento 16 Molfetta 15 Fasano 14 Nardò 14 Casarano 13 Bisceglie 13 Rotonda (-8) 12 Mariglianese 12 Team Altamura 12 Nola 11 Virtus Matino 8 San Giorgio 8 Brindisi 3 Torres: Salvato; Rossi (73′ Gurini), Dametto, Antonelli, Mukaj; Bianchi, Masala, Kujabi (82′ Ruocco); Lisai (69′ Sabatini); Scotto, Diakite. A disposizione: Garau, Ferrante, Tesio, Pinna, Turchet, Demartis. Allenatore: Greco Real Monterotondo Scalo – Palmese ore 14.30 Editore: Diario Sportivo Srl, Partita IVA 03356010920 Mariglianese-Gravina 1-2 42′ rig. Esposito G. (M), 70′ Di Modugno (G), 90+5′ Krstevski (G) La società Real Agro Aversa ha ufficializzato – attraverso una nota diramata sui proprio canali social – il reintegro in squadra del capitano Vincenzo Russo.
  http://www.bestpop.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=116
  Non ci sono precedenti in Serie A, così come nelle serie cadette, tra le due squadre. La sfida del Braglia sarà dunque il primo incontro tra le due compagini. Carpi che è reduce, in casa, da un periodono non semplice: una sola vittoria, contro il Torino, fin qui in stagione; due i punti conquistati nelle ultime cinque apparizioni davanti al pubblico amico: troppo poco per puntare alla salvezza. Udinese che invece lontano dal Friuli gioca bene, vince e convince: due vittorie nelle ultime quattro sfide lontano da casa, ultima quella di Torino contro i granata. Rugby Carpi – Sitav Rugby Lyons 20-30 (13-11) L’Under 19 invece esce sconfitta anche dalla seconda giornata di campionato. Il triplice fischio ha sigillato il risultato 19-10 a favore dei locali bolognesi. Affiliato Tecnocasa: AGENZIA CARPIDUE SRL

 8. Помощ, която получавам ежедневно! Това са всички лекции, всяко разяснение на рискови обстоятелства за човек, тръгнал по Пътя! Нед, и днешните напътствия са от огромна помощ за мен и съм ти благодарна от сърце и душа! Често се питам защо днес, а не по-рано не сме те срещнали, защо след толкова лутане се появи с личен блог, профил в социалните мрежи… Времето е назряло и няма повече накъде, ако искаме да си помогнем и да сме в помощ на това, което ни свързва завинаги…Точният момент.
  Благодаря, Нед!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *