Духовността. Защо са трудните моменти и не може ли да сме единни с  Духа, но без да навлизаме в разни изпитания?

Когато някой навлиза в духовното поприще, животът му поднася серия от изпитания. И човек се чуди: „Аз уж започнах да спазвам законите, да медитирам и да съблюдавам повеленията на Безграничния, а виж в каква черна серия от събития навлязох. В такива трудни дни не съм бил откак се помня..“

Да, така е. Щом веднъж сте се самоопределили, че тръгвате по Пътя на Безграничния, нужно е да се подготвите психически и да имате умствената нагласа, че ще трябва да преминете през кръговете на ада.

„Но, защо?“, ще попита някой. „Защо е нужно да минаваме през трудности и мъчения, та нали ние сме се отстранили от грешния път и сме осъзнали простъпките си, би трябвало да не ни се случват лоши неща..?“

За какво е всичко това?

Ех, приятели, не всичко е така, както сме си го представяли и не всичко е както сме го мислили!

Първо, на Безграничния не му е необходимо да ви изпитва, за да ви знае на какво сте способни. Той знае абсолютно всичко без да опитва и да си вади заключения от случващите се събития.

Второ, ако наистина сте решени да вървите в Пътя на Истинската си Природа – на Безграничния, то вие сами пред себе си трябва да докажете, че повече не сте подвластни на изкушенията, зависимостите, привързаността и лошите навици.

Трето – да вървиш в Пътя, е борба. Сега някои пацифисти ще се възпротивят и ще възроптаят: „Каква борба? Няма борба, а има приемане и съгласие?“

Тук много хора изпадат в заблуждение. 

Да приемеш, означава да вървиш в Пътя на твоята Изначална Природа. Приемаш, че си грешил. Приемаш, че си живял в невежество и илюзии. Приемаш, че си бил неосъзнат и заблуден. 

Но не може да приемеш пороците си и да се съгласиш с тях – това е глупост!

Четвърто, щом си приел Пътя на Неродената си Природа, то моментално би следвало да се откажеш от кривите пътеки на егото си. Това е много лесно да бъде разбрано, но е много трудно да се осъществи, тъй като егото – умът е много упорит и непримирим с новите порядки и стотици и хиляди пъти ще ви връща по старите коловози на мислене.

Пето, светът ще ви влияе със своите вибрации ще се опитва да резонирате в синхрон с него.

Шесто, вие с вашата енергетика ще въздействате върху заобикалящата ви среда и света, за да можете да помогнете, той също да тръгне по Пътя на Изначалната си Същност.

Седмо, би следвало да се научите как с енергията си да променяте света, защото това е начинът да го накарате да следва Безграничния и да се излекува от отклоненията си в себичното човешко съществуване.

Не искам да изброявам повече, защото има безброй илюзорни причини светът да се противопоставя на завръщането си в Истинския си Дом.

Както и също има точно толкова резонни поводи, вие да се стремите да очистите света и да го лекувате като му въздействате направлявайки го към Първоизточника.  

Просто е належащо, каквито и изпитания да дойдат, вие да можете да ги прегазите като останете недосегаеми за изкушенията. 

Демоничната ви природа – егото ще се опитва всячески да ви настрои против Божествената ви Същност.

Пак той – умът ви ще ви казва, че няма никакъв смисъл да следвате Истинския Път, защото той е суетен и измислен. Егото ви ще ви тласка към неприязън, недоверие, съмнения, двоумене или неверие към Пътя на Чистото ви Съзнание.

Дяволските енергии ще се пробват да ви пробутат някоя крива философия или изопачено тълкуване на някакви факти, за да ви разколебаят и отклонят от Пътя на Духа. 

По хиляди начини егото ще се опитва да ви разсее и да ви хвърли в ненужни разсъждения и маловажни занимания, само и само да останете в неведение –  в неговите заблуди.

Безброй са клопките на Мара Изкусителя да ви държи във владенията на удоволствията и сетивните наслаждения.

Но каквото и да става, както и да се опитва егото ви, както и да ви примамва демоничната ви природа, за да останете съпричастни в света на илюзиите, вие не бива нито за миг да се усъмнявате в Себе си.

Това, от което наистина имате нужда, това е вашата Истинска Природа. 

Само тя е вездесъща и вечна. Всички останали пътища са изпълнени със страдания. Да, в началото има зарибяване – охолен живот, разкош, слава и мнимо уважение, но сетнините на този път са изпълнени с мъки и разочарования.

Този, който е тръгнал по Пътя на Духа е непоколебим!

Той не се трогва нито от заплахи, нито пък се съблазнява от обещания за благоденствие и добруване.

Щом сте се отправили по Пътя към Себе си, би трябвало да се непоколебими, неумолими, невъзмутими, без значение какво се случва или какво има да преживявате занапред!

Не бива да се смущавате от това, че ще трябва да преминавате през изпитания и проверки. Както казах, тези изпити са необходими само на вас самите!

Веднъж като се научите да преодолявате трудностите, след това ще ви е все едно какво ще иде занапред. 

Или както казва онази Дао поговорка: „Ако се случи добро, за добро е; ако се случи лошо, за добро е.“

Въобще, каквото и да се случва, приемете го. Не приемайте само да вървите след пороците и лошите си навици – те трябва да бъдат претопени и да изчезнат във Вътрешната Пустота.

И сега техниката за трансформиране на изкушенията, страховете, терзанията.

Когато се появи изкушение, насочете го навътре в Духа си и продължавайте да го потапяте в Изначалното, докато изчезне!

Когато се появи страх, концентрирайте го и го дръжте навътре в Себе си!

Когато не можете да се освободите от някакво страдание, насочете го към Вътрешната си Пустота. 

Сега, ако се чудите дали това са различни направления – не, не са!

И Духа ви, и Себето, и Вътрешната ви Пустота, и Първоизточника, и Безграничния, и Нищото, и Всичкото, това е едно и също нещо. Говорим за Вечната ни Природа, но Я назоваваме с различни имена! 

Така че, приятели, не може без изпитания. Не може без да се каляваме, за да сме способни да преминем и през най-неблагоприятните условия.

Иначе, ще се окажем излъгани от самите себе си. 

Ще дойде някой наглец, който да ви наруши покоя и ще се объркате и ще изпаднете в истерия или пък ще се усъмните в вездесъщата справедливост. 

Ще дойде някой провокатор, който ще се опита да взриви покоя ви, и ако се поддадете, ще стане така, че ще сте по-податливи и от тези, които никога не са тръгвали по Духовния Път.

Така, човек ще заприлича на онези „йогини“, които практикуват, но само в идеални условия. 

Все едно да се учи да плува, но само така на ужким.

Или да тренира бойни изкуства като маха с ръце във въздуха и противника сам пада. Това би приличало на детски въздушен бой, в който те се бият от разстояние.

Не, сливането с Абсолюта не е детска игра, нито е плуване „на сухо“

Да си единен с Безграничния е да присъстваш, както в Себе си, така и в самия противник, т.е. ти си и единият, и другият, и във всеки, и в света.

И да си в едно с Него, значи, че за теб не съществува нито студ, нито жега, нито ограничения. 

Разбира се, че докато си човек, човешките граници ще са наложителни, но това е само докато сте с обичайните земни параметри. Когато се разтворите в Себе си – в Безграничния, ще станете Него – без ограничаващите ви рамки.

Но това е, когато успеете да се слеете с него.

А като за начало ще е необходимо да не се смущавате, нито да се разколебавате, нито да се поддавате на изкушенията и да останете непоколебими в изпитанията.

Наслушал съм се на разни теории, прочетени книги, за незабравими срещи с „учители“ и адепти. Но много рядко човек може да срещне някой, който наистина следва Духа си и владее енергиите и материята.

Приятели, не се замисляйте дори, дали си струва тръгването по Пътя на Духа!

Няма нещо друго на земята и въобще в живота, което да е толкова важно и стойностно.

Ако си поставите цел да постигнете някакво благосъстояние, ще го постигнете и какво? Когато живота ви свърши вие ще трябва да оставите всичко постигнато на децата, на внуците и впоследствие на хора, които не познавате.

Ако постигнете кариера в службата, ще я имате известно време, което ще отлети яко дим и накрая ще се окаже, че напразно сте се стремили и сте си изгубили целия живот.

Ако целите власт или слава и ги постигнете, после когато трябва да се разделите с тях, ще усетите тежестта на живота.

Ако, обаче, се прицелите към Духа си и постигнете сливане и единство с Него, това ще е непреходно!

И ето мъдрите слова на Буда в Дхаммапада:

“Смъртта идва и отнася човека, възхваляван за неговите деца и семейство, човека, чието съзнание е отвлече­но така, както пороят отнася спящото село.

Нито синовете, нито бащата, нито роднините мо­гат да помогнат. Близките не могат да защитят човека, когото е сграбчила смъртта.

Мъдрият и добър човек, който разбира, какво означава това, трябва бързо да разчисти пътя, който води към нирвана.”

и още една древноиндийска мъдрост:

Богатството напуска умрелия на прага на дома му. Приятелите и роднините го напускат на гробищата. Само добрите и лошите му дела го следват след смъртта му.” 

Не губете скъпоценното си време напразно, приятели, а час по-скоро се мобилизирайте и направете живота си трамплин към вашата Истинска Природа.

И когато дойдат изпитанията, не се смущавайте и не скърбете, а се радвайте затова, че сте се отправили към Себе си и скоро ще пристигнете във вашия Истински Вечен Дом. 

Мястото, в което няма лъжа, измама, илюзии. Там където няма нито демони, няма дяволи, нито сатана. Където няма мъки, страдания, лъжливи и измамни очаквания, няма заплахи, жестокости и несправедливост.

Концентрирайте се в Себе си и следвайте Вътрешната си Природа, игнорирайки всякаква суета. 

Насочете ума си в Духа си и го дръжте там, докато се уподоби на Него. Разбира се, това няма да стане наведнъж, а с постоянна и методична работа – медитация!

Струва си човек да се замисли, преди времето му да е отлетяло безвъзвратно.

Пожелавам ви успешно преодоляване на изпитанията и да издържите проверките на времето!

378 thoughts on “Духовността. Защо са трудните моменти и не може ли да сме единни с  Духа, но без да навлизаме в разни изпитания?”

 1. To learn more, please visit gamesensema. If you or someone you know has a gambling problem or concerns with gambling responsibly, call the 24-hour Problem Gambling Helpline at 1.800.327.5050. Whether you need a speedy passport renewal or an expedited passport for your upcoming trip, do it all here in Las Vegas. Plus, conveniently get passport photos taken and printed at a FedEx Office near you. The other four commissioners said they were satisfied that city voters understood in 2013 that the reference to the former Monsanto site was essentially shorthand for a larger section of the lower Broadway neighborhood. Commissioner Brad Hill pointed to language in the casino-city agreement that directly addressed how the city’s impact fee could increase if the casino expanded as a sign that “they expected that there would be some type of expansion in that area, not specific to the location that they are currently in.”
  http://www.jasonding.com/on-line-casino-video-games/
  Online casinos are more or less like land-based casinos, except that all you need to access them are an internet connection and an internet-enabled device. Many online casinos, including FanDuel, offer games that you would also find at real-life casinos. Also, as you can wager with real money and walk away with winnings at a land-based casino, you can do the same here. 1. Research the Casino. Before you make any decisions, research the casino you plan on playing at. Check out reviews online, and speak to other players who have used the casino before. There are countless online casinos licenced in Europe to choose from, but you are probably wondering which the best ones are. A good online casino should have: Yes, Europa Casino has a mobile app available for download. The app is designed to provide a seamless and convenient casino experience on the go. It is compatible with Windows, Android, and iOS operating systems, allowing users to access the app and enjoy various casino games, including slots, blackjack, roulette, and more. The Europa Casino app can be downloaded directly from the respective app stores for Android devices or the App Store for iOS devices. It offers a user-friendly interface, smooth performance, and secure gameplay.

 2. If you’re interested in betting on the MLB look no further because our SGPN MLB team covers every corner of the strike-zone for you. There is the MLB Gambling Podcast if you would like your content in audio form. Also, we will be posting multiple free MLB picks articles each week. We at SGPN are here to give you all the best predictions and betting tips you could possibly need for this 2022 season. Here you can keep up with my favorite MLB bets throughout the season, and we’ll continue to track how my picks are doing. We’re treading water this season, going 21-21-1 on my betting picks so far, and we’ll work on getting back in the green today. Now, let’s dig into my recommendations for September 16, 2023! Similarly, bettingexpert’s Baseball Betting Guide is extremely concise and provides instructions on how to bet on the most popular MLB betting markets. If you are new to MLB expert picks, here are a few pointers taken from our Baseball betting guide:
  https://www.phone-bookmarks.win/most-reliable-football-predictions
  Free boxing predictions from our expert tipsters. The latest betting tips, match previews and best odds. — ProBoxingOdds (@ProBoxingOdds) August 3, 2022 Odds as of Wednesday and via Caesars. William Zepeda puts his undefeated record on the line on Saturday when Zepeda takes on tough Mercito Gesta. Before Saturday’s Zepeda versus Gesta bout happens, two of the most skilled boxers on the planet throw down on Saturday night when Joet Gonzalez goes against Luis Alberto Lopez. See below for boxing betting odds, analysis, and free picks for Zepeda versus Gesta, Lopez against Gonzalez, and three other of this weekend’s top matches. Saturday’s fight is expected to start around 5:30 ET on DAZN and you can check out the full list of odds for Saturday’s fight below, including method of victory props, round props and more.

 3. This means that if you invested $100 now, your current investment may be worth $220.557 on 2024 August 19, Monday. After the analysis of the prices of Bitcoin in previous years, it is assumed that in 2024, the minimum price of Bitcoin will be around $$45,727.51. The maximum expected BTC price may be around $$55,304.51. On average, the trading price might be $$47,390.22 in 2024. Over 19.4 million BTC has already been mined. Less than 1.6 million BTC is left to be mined. The last satoshi (smallest denomination of Bitcoin) will be mined in the year 2,140.\n Recent Trading Strategies Headlines Traders and investors use our platform. Greater institutional adoption of Bitcoin could lead to future price gains, says billionaire investor David Rubenstein.
  http://ssiot.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=22731
  Whatever Bitcoin’s eventual fate, its blockchain technology is truly ingenious and groundbreaking. Bitcoin has shown how programs running on networks of computers can be harnessed to securely conduct payments, within and between countries, without relying on avaricious financial institutions that charge high fees. For migrant workers sending remittances back to their home countries, for instance, such fees are a major burden. Technologies that make payments cheaper, quicker and easier to track would benefit consumers and businesses, facilitating both domestic and international commerce. Check your connected wallet to see how much Bitcoin you have, and choose the amount you want to sell. In 2018, Coinbase raised its default limits for trading and started allowing people to trade their cryptocurrency immediately after buying it, which is one reason we are fans of the service. You can see your weekly bank limit in the same section. Finally, choose if you want to repeat this sale, and if so, at what frequency. Then select Sell Bitcoin. That’s it!

 4. After being held at Fox Hill Prison in Nassau for 10 days, Bankman-Fried consented to his extradition from the Bahamas to the United States in order to face fraud charges. He is currently free on a $250 million bond, the largest such bond ever set in an American criminal proceeding. Among his conditions is that he reside at his parents’ home in California. Get big, quick. Solana is made to handle thousands of transactions per second, and fees for both developers and users remain less than $0.01. Rating from 1M+ reviews. No other finance apps are more loved. The Sandbox is unique mainly because it introduced blockchain technology to the world of gaming. The gaming industry is a huge market with billions and billions of revenues that can be generated. The founders aimed to create a universe in which gamers would create and collect blockchain-based digital assets, essentially revolutionizing the gaming market. It makes a niche for itself in the world of gaming.
  http://www.rohitab.com/discuss/user/1710056-referralcodeforcryptocom/
  Protect digital wallets from scammers by practicing good digital security habits such as strong passwords, using only secured connections or VPNs and choosing safe storage. There are two types of wallets: digital and hardware. Digital wallets are hosted online and have a higher rate of getting hacked. Hardware wallets store information, such as the cryptocurrency wallet and keys, offline within a device. Cryptocurrency exchanges are not entirely safe. An exchange can easily be hacked, and your wallet might be part of the unfortunate ones affected. You should store crypto on exchanges mostly if you make a lot of crypto transactions or trade crypto. Coinbase is the world’s largest bitcoin broker. Citizens of the Netherlands can use iDEAL to buy crypto like Bitcoin and Ethereum as well as other coins on the platform. Coinbase charges a flat 1.49% fee on all transactions. If you want to cash out, though, you will need to use Sepa transfer.

 5. Casino coupon code: CASH2 Please, note: this coupon code (‘SPINBANDITS’) is for exclusive use by FreeExtraChips visitors players. It works only on Slots Empire Casino. If the same code is found on other websites, it will not work and it will not credit any bonus. İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 21 polis müdürü ve emniyet amiri başka illere tayin edilirken 7 emniyet müdürü ile 5 emniyet amiri İstanbul’a atandı Bigger groups, bigger fun. With the code FREEBANDITS, you can even get 30 free spins on the most popular Cash Bandits 3 slot machine without depositing any actual money. But it’s the free spins feature with those incredible 190x free spins and 17x multiplier wins. We can say in all honesty that Cash Bandits 2 is a romp from start to finish. Jesse R. won $5,100 on Cash Bandits 2
  http://k-vsa.org/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=67570
  Evolution’s Gold Bar Roulette and XXXtreme Lightning Roulette offer the highest table limits, with wagers ranging from £0.20 to £10,000 per spin. Pragmatic Play has contributed to the live portfolio with Mega Roulette, PowerUp Roulette, and Azure Roulette where the ceiling on bets is capped at £5,000 per round. Players can generally deposit between £10 and £5,000 per transaction, although certain payment methods may support higher limits. If you would like to give high stakes roulette a try, you can register here at King Casino. We are a reputable and licensed online casino with a wide range of games you can play, including roulette. A few of the games out there that allow the biggest stakes, both on inside bets and outside bets, are listed below with their highest and lowest maximum bets plus the overall table limit alongside:

 6. It was possible for the average person to mine Bitcoin in the early days, but that’s no longer the case. The Bitcoin code is written to make solving its puzzles more and more challenging over time, requiring more and more computing resources. Today, Bitcoin mining requires powerful computers and access to massive amounts of cheap electricity to be successful. Being the first successful online cryptography currency, Bitcoin has inspired other alternative currencies such as Litecoin, Peercoin, Primecoin, and so on. Stocks: 15 20 minute delay (Cboe BZX is real-time), ET. Volume reflects consolidated markets. Futures and Forex: 10 or 15 minute delay, CT. Market Data powered by Barchart Solutions. Fundamental data provided by Zacks and Morningstar. Bitcoin and Ethereum have plenty of upside potential, and both have shown the ability to bounce back from steep market downturns.
  http://seoulamc.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=8069
  ✔️ WATCH the Video explaining how to BUY YOLO: youtube watch?v=pwss5VgSr6s $YOLO ( #YouOnlyLiveOnce ) token is on the BinanceSmartChain. It is being built as a Rug-proof, community-owned passive yield moonshot token. I’m in it, and you should be, too. There is a lot of buzz on the internet about the YOLO BSC crypto. Many crypto experts believe this coin has a lot of potential in the coming few months. This coin is available to buy exchange on Pancakeswap and JazzDefi exchanges. You can also check the live YOLO BSC price on Pancakeswap too. With such a lucrative model, millions of people around the world have started investing in various different types of cryptocurrencies such as Bitcoin, Ethereum, Dogecoin etc. A new cryptocurrency by the name of YOLO BSC (As famous from the internet term – You Only Live Once) has been launched recently and has been gaining a lot of attention on the internet. Read on to know more about where to buy YOLO BSC.

 7. Kasyna często ograniczają wysokość maksymalnego zakładu, jaki możemy złożyć za pomocą środków bonusowych do kilkunastu złotych. Oznacza to, że nie uda nam się wykorzystać na przykład całych 200 PLN z salda bonusowego do postawienia zakładu 50 50 w ruletce lub w wideo blackjacku. Musimy o tym pamiętać podczas dysponowania darmowymi pieniędzmi, ponieważ niedotrzymanie warunków rozegrania premii będzie skutkowało jej utratą. 50 Free Spinów za rejestrację na Starburst!OFERTA SPECJALNA DLA FREESPINS.PL: Odbierz aż 50 Darmowych Spinów na grę na automacie kasynowym Starburst od NetEnt Bonus bez depozytu dla wszystkich, którzy zarejestrują konto gracza w kasynie online Fortune Clock Skorzystaj z naszej instrukcji i graj gdzie chcesz, bez blokad i bez żadnych ograniczeń.
  http://yepaper.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=30483
  Каżdу grасz dесуdująсу sіę nа grę w kаsуnіе оnlіnе z mіnіmаlnуm dероzуtеm 1 zł. musі brаć роd uwаgę рóźnіеjszą wурłаtę dlаtеgо wаżnе jеst kоrzуstаnіе z kasyno z szybkimi wypłatami. Тrzеbа раmіętаć, żе kаżdе kаsуnо mа swоjе włаsnе wаrunkі оbrоtu dlа оsób którе zdесуdują sіę nа skоrzуstаnіе z bоnusów. Nаjсzęśсіеj kоnіесznу jеst оbrót śrоdków bоnusоwусh w оkrеślоnеj jеdnоstсе сzаsu. W рrzураdku gdу grасz nіе zrеаlіzujе tусh wуmаgаń śrоdkі zоstаną utrасоnе bеz mоżlіwоśсі wурrаwу. Celem projektu jest pomoc średnim przedsiębiorcom, którzy znaleźli się w trudnej sytuacji ekonomicznej w związku z zakłóceniami w funkcjonowaniu gospodarki na skutek wystąpienia pandemii COVID-19.

 8. Investigate an intriguing mystery full of conspiracy and dark secrets! Are you looking to play all of the best mobile slots on the go? Then you have come to the right online casino. Here at JeffBet, we provide a range of online gambling games that you can enjoy anytime, anywhere straight from your mobile device. This includes many video slots, progressive jackpots, classic slots, and casino games. Once you’re a member, the top slots from real-world casino floors are available whenever you are! Yes, casino apps that pay real money are legit in NJ. The New Jersey Division of Gaming Enforcement monitors all legal online casinos in the state for safety, fairness, and responsible gambling policies. The agency is in charge of licensing casino apps and all land-based casinos in New Jersey. It ensures you will receive any winnings and mandates online security requirements to protect your information.
  http://hansukkyu.net/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=85809
  As it stands now, the speed and simplicity of online video poker makes it popular with brand-new Internet casino gamblers as well as veterans. The low cost of entry which attracted the first video poker players back in the 1970s is still present today, and the current state of online video poker legality in most countries provides immediate and instant access from any smartphone, tablet, or computer with an Internet connection. vs. average for the Games category, $, by region That really depends on you. We like apps because they allow us to play in offline mode…but we also like playing video poker on mobile, as it gives us a little more flexibility, and takes up less space on our phones. Our newsletter contains the latest no deposit bonus info and codes

 9. Samotný vklad zrealizujete tak, že si vyberiete preferovanú platobnú metódu, do príslušného okienka uvediete čiastku, ktorou chcete svoj Tipsport účet zadotovať, a kliknete na tlačidlo „Vložiť“. Následne budete presmerovaní na stránku spracovateľa platieb, kde celý platobný proces dokončíte a potvrdíte. Tento postup vykonania vkladu je rovnaký, nech už vklad robíte cez počítač alebo mobilnú aplikáciu Tipsportu. Platba mobilom je, samozrejme, len jednou z platobných možností vkladu v Synottipe. Využiť môžete aj platbu kartou VISA, MasterCard, Maestro, vklad cez internet banking SporoPay či Poštovú banku alebo klasický bankový prevod. Poplatky za platbu kartou môžu byť podobné či dokonca ešte vyššie, ako pri sms casino vklade.
  https://www.yjmp.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=127033
  (*je pracovný deň v krajine príjemcu) Ak chcete používať SMS kasíno, hráči si musia zaregistrovať účet a prepojiť svoje mobilné telefónne číslo s účtom. Vklady potom môžu vykonávať zaslaním textovej správy s výškou vkladu na určené telefónne číslo kasína. Suma sa potom pripíše na hráčsky účet v kasíne a hráč ju môže použiť na hranie hier. Vašu žiadosť spravidla spracujeme v priebehu niekoľkých minút, najneskôr však do 24h od jej podania a následne na Váš bankový účet poukážeme peniaze. Naši operátori na Zákazníckej linke 0949 949 949 vám radi pomôžu v pracovné dni a v sobotu (okrem dní pracovného pokoja) v čase 06:00 – 22:00. V prípade technických problémov sme tu pre vás na Linke technickej podpory 0949 949 966 od pondelka do nedele v čase 08:00 – 20:00. Ak voláte z čísla O2, Zákaznícka linka aj Linka technickej podpory sú spoplatnené jednorazovým prepojovacím poplatkom 0,30 € (cena s DPH). Ak voláte z čísla iného operátora, cenu nájdete v aktuálnom cenníku operátora.

  1. Илиана Петрова

   Благодаря за знанието, защото за мен лично е много ценно. В момента съм точно в това чистилище и е много интересно. Продължавам, защото знам, че е верният път, а цената която плащам е поредният урокът, който вземам. ❤❤🤗🤗

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *