Важна е силата на нивото на честота на енергийното излъчване, а не броя на участниците

От древни времена хората са се научили да използват психичната си енергия, за да управляват живота или отделни събития. Колкото по-далновиден е човек, толкова повече внимава в това, което създава или предпоставя.

Да прилагаш психичните си сили, за да твориш е същото като да осъществяваш нещата физически, т.е. и това, което създадеш, ще има отзвук в бъдещето. Тук също законът за кармата е неумолим и действа с цялата си сила.

Независимо, дали използваш своите си сили или призоваваш разни демонични същества като джинове, духове на мъртви или енергийни покровители, това което ще направиш, ще подлежи на кармични последствия.

Някои не се интересуват, какво ще се случи по-нататък и са решени на всичко, за да постигнат желаната цел.

Това прилича на вземане на заем. Вземаш парите сега, изиграваш ги на хазарт и после дълго време си длъжник, че и слуга на този, който ти е дал пари. Така постъпват и хората, които имат силни емоционални желания и по този начин си продават времето и силите занапред в бъдещето. После, когато съдбата ги постави в неблагоприятни условия, протестират, сърдят се, негодуват, хулят и злословят каквото им попадне: „щото те били невинни, а съдбата била зла. “

Затова, преди да пристъпите към създаване на матрица или друга енергийна намеса, си задайте въпроса: „Какво ще спечеля и какво мога да изгубя?“

Най-правилно е първото нещо, което човек ще направи да е връзка с Вътрешната си Природа.

И точно, както всяко друго действие е добре да попиташ Вътрешната си Природа: „Това добре ли е да го направя или не е?“ Дори е най-добре, ако във всяко свое действие следваш неотклонно Вътрешното си Себе. Тогава няма опасност да сгрешиш, а и ще знаеш как точно да постигнеш целта си!

И когато медитираш и не се залавяш за нито една от мислите, които ще възникват в ума ти, и умът ти стане умиротворен, безмълвен, добронамерен към всички и всичко, можеш да преминеш към създаването на енергийната матрица.

Не ви препоръчвам да използвате демонични същества за постигане на целите си, защото те винаги ще ви водят към постигане на техните си интереси. Макар че ще ви помогнат да осъществите намеренията си, това в крайна сметка ще е огромна загуба, а не успех.

А затова как се създава енергийна матрица можете да си спомните древното арамейско заклинание „Авра кедабра“, което означава „Аз създавам, това което говоря!“

Една силна, интензивна и продължителна мисъл действа като енергийна матрица, но за да се осъществи целта е необходимо да няма ответна сила. Понякога, когато няма съпротивителни сили, целта се постига лесно, а когато има – зависи от това кой ще надделее. Колкото по-силна е психичната енергия, толкова по-силно е въздействието и силата на осъществяването на целта.

Психичната енергия има същите аспекти, каквито са и енергийните тела у човека – физическо тяло, емоционално, ментално, астрално, каузално, духовно, божествено. Колкото по-усъвършенстван е човек, толкова по-висша е и енергията, с която оперира.

Например, ако някой създаде матрица на определено ниво, тя може да бъде променена или разрушена лесно от по-висшето ниво. Най-нисшето ниво е физическото тяло, а най-високото е божественото.

Ето затова, ако някой създаде енергийна матрица от по-ниско ниво, тя може да бъде изменена от друг с по-висше въздействие. Така духовете и хората, предпоставят събитията.

И когато хората се молят, зависи с каква точно психична сила въздействат – дали това е на физическо, на емоционално, ментално или друго по-висше ниво. От това се определя доколко успешно ще е постигането на целта.

Друг важен фактор е, количеството – броя хора, които отправят психична енергия. Тя се събира в едно енергийно поле наречено „егрегор“. Но колкото и да е силен един егрегор, той може да бъде разрушен или променен от по-висшето ниво на психичната енергия. Затова не са важни толкова броя на хората, които съставят егрегора, а по-висшето ниво на психичната енергия. Качеството на излъчената психична енергия е определящо, а не количеството!

Та така, приятели, това са много важни принципи, защото от тях се определя успеха на въздействието.

Преди всичко, обаче, най-важното нещо е да сте единни с Вътрешната си Същност, тъй като това ще определи висшето ви ниво на излъчване и така ще можете да подчините всяко друго енергийно въздействие или създадена енергийна матрица.

Точно, затова медитацията е много важна, защото директно ще ви изпрати енергия от по-висшите нива и ще сте в състояние да промените според необходимостта или унищожите всяко друго въздействие или енергийна матрица, независимо колко много ще са хората, които са формирали по-нисшето излъчване.

Пак ще говорим по-нататък, но запомнете, приятели, че е важно качеството на психичната и жизнена енергия, с която оперирате, а не количеството или броя хора, които създават енергийното поле на въздействие – егрегора.

Пожелавам ви упорита всекидневна медитативна практика!

10 thoughts on “Важна е силата на нивото на честота на енергийното излъчване, а не броя на участниците”

  1. Поне аз не виждам какво можем да кажем след прочита на всяка беседа, освен да замълчим и да практикуваме, или да благодарим на съдбата, на теб и на себе си, че сме срещнали такъв дзен учител като теб. Благодаря, учителю и приятелю!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *