Основни принципи във вещерството

Принципите на вещерството

Човечеството е забравило на какво е способно. 

С развитието на технологиите и изкуствения интелект, хората все повече са отправили погледите си към разните машинарии и за забравили кое е най-важното и как да инициират и да предпоставят бъдещите събития в съдбата си.

Техническият прогрес е в груб в материален план. 

Или ако можем да си представим целия процес на производството на един продукт, то материалното осъществяване е последния етап от завършването му.

А кой е първият етап и къде е започването му?

В самото начало е мисълта, но има нещо, което предхожда мисълта и то е духовния проект. 

В Свещеното писание се казва, че „ В началото бе словото..“, но преди словото е Духът, защото за Него няма нито начало, нито край.

И ако искаме едно произведение да е издържано от всякъде, то ние пак от Духа е правилно да започнем.

Разбира се, можем да почнем и „От краката за главата..“, но такова начинание ще е хаотично и в последствие ще трябва да го поправяме постоянно.

В енергийните практики има вещери, които пристъпват към реализацията на дадено нещо – събитие, срещи, раздели, лекуване или увреди и прочие, на енергийно ниво.

Добре, но тези практики са неиздържани и несъобразени с действителността. 

Не са взети предвид много неща и затова подлежат на кармичен отговор.

Каква полза, ако за да постигнете целта си вземете сприхавостта на някое животно, или коварство, или сласт, или непостоянство, и като впрегнете тези енергии, ги излъчите към даден обект, който искате да обработите, манипулирате и контролирате, за да постигнете определена цел..

Да, така можете да постигнете целта си, но това освен, че ще е в ущърб на някой, също ще е и във ваша вреда. Така ще си осигурите за в бъдеще такова плащане с мъки, болки и страдания, каквото не сте и предполагали.

Представете си сега, че готвите някакво ястие. 

Ако искате манджата ви да е леко сладникава – ще сложите захар или друг сладък продукт. Ако искате да е по-солена, ще добавите сол, или ако искате да е кисела или с някакъв друг вкус или аромат – ще сложите съответните съставки и подправки.

Същото е с енергията или енергийния облак, който продуцирате. Може да го направите агресивен или грубо въздействащ, а можете да го направите по-пасивен и изчакващ. Също можете да го заредите с такава енергия, че обектът – човекът да се почувства слаб, или силен, или тъжен, или носталгичен – въобще, както си пожелаете, като сложите в „манджата“ съответните продукти, чиято енергия ще бъде излъчена.

В „манджата“, можете да сложите някой пера от някоя птица, животно, растение или друго, с които да подсилите реализацията на желанието или идеята.

Тази енергийна манджа, ще работи според силата, с която сте я изработили и сте вложили в нея. 

Същевременно, можете да призовете някой силен дух – стихия, джин пазител на местност, животни, егрегор или друг енергиен помощник да ви съдейства активно в постигането на желанието. 

Така работят вещерите, запитвачите на зли духове и мъртвите. Всичко това би било много яко, ако не беше токсично и за самите „готвачи“. А то е токсично, защото не са взети предвид всички обстоятелства и последствия.

Всъщност, принципът на работа с енергията въобще не е лош.

Лошото произтича от това, че едно такова действие не е съобразено с Вездесъщия Дух.

Ако човек е достатъчно далновиден и съобразителен, и не противоречи на Първоизточника, изработването на такъв енергиен облак не би било нещо лошо. А съобразяването идва от вглеждането и търсене на отговор Отвътре. 

Щом медитирате и сте безпристрастни, умиротворени, добронамерени, и щом всичко е в синхрон с Духа вътре във вас, то от това не би могло да произтече нищо лошо, т.е. такива практики биха могли да бъдат много полезни.

Значи, на първо място, всичко следва да е съобразено и да е в пълен синхрон с Духа – Вътрешната ви Природа и след това можете да си служите и да приготвите всичко необходимо, за да постигнете дадената цел.

В смисъл, вие също бихте могли да приготвите една такава „манджа“, и тя не би била нито вредна, нито токсична и не би ви донесла кармични последствия, но само ако е съобразена с волята на Безграничния, т.е. да е в синхрон с вашата Вечна Вътрешна Същност.

Има вещества, които могат да сгъстят или да разпръснат определени чувства, в зависимост от това как са приложени.

Примерно, ако искате да съберете двама влюбени можете да използвате най-обикновено кафе като го заредите, с определена енергия и го излъчите към тях.

 Обаче, същото това кафе, което събира хората, можете да го използвате, за да потушите една любовна връзка и то е като го разсипете върху въглени. Тогава тази енергия или връзка, която сте вложили в него, ще изгори, ще се излъчи, ще се разпръсне и ще угаси връзката.

Такива са принципите на вещерството, които древните хора са владеели до съвършенство. 

А сега, човечеството е отправило взор към научно-техническия прогрес и ги е забравило. Забравило е Началото на началата. Забравило е откъде е тръгнало, накъде отива и докъде ще стигне.

Изличило се е почти от паметта му как се създават определени енергийни матрици, които в последствие чрез многобройни верижни реакции и закономерности водят до крайната цел, която обаче е проектирана още в невидимото начало.

Тези принципи са останали само при някои, които и до днес си служат с тях и управляват процесите в живота и света.

Но не се чудете, винаги и на първо място е връзката с Духа ви, и едва след това, тези знания ще ви се изясняват все повече и повече и ще ставате все по-вещи в тях.

Затова, медитирайте, приятели, за да можете да прилагате знанията, които ще получавате от Вътрешната си Природа, а също и аз ще поствам в моя сайт.

Пожелавам ви упорита и успешна медитативна практика!

5 thoughts on “Основни принципи във вещерството”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *