“Отстранете причината – тогава ще изчезне и болката”

Когато усетите, че ви подработва някакъв вирус, не бързайте да бягате за помощ от аптеката.

Знам, има хора, който и при най-малкото неразположение разчитат на медикаментите.

Обаче, на първо място би било добре човек да разбере причината за психичното или физическото си неразположение и чак тогава да предприеме някакви мерки.

И друго важно нещо! Не бързайте с изкуствените препарати или там другите прехвалени илачи.

Добре би било, ако е възможно да се придържате към естествените начини за лечение и възстановяване.

Да не говорим, че много често попадайки в дадена среда и имайки интензивен енергообмен, причината може да е чисто енергийна.

Какво ще рече „енергийна“?

Ами то това е много трудно да бъде обяснено с няколко изречения, но вътрешната биоенергия определя всички процеси в един организъм. Биоенергията стои в основата на самия живот. И когато се влияе върху енергията, след това всичко ще последва като верижни реакции подобно на ефекта на доминото. Ако енергията е слаба или недостатъчна, или пък много силна или прекомерна, следващите видими процеси в организма също са съответно слаби или недостатъчни, или пренапрегнати и опънати до скъсване.

А причината за едно неразположение най-често е заради някакъв енергиен дефицит или се дължи на негативно енергийно замърсяване. И не е много уместно в такъв случай да използвате някакви медицински препарати, за да коригирате несъответствията. В най-добрият случай тези лекарства ще повлияят върху някои от симптомите и временно ще се справят с болката, но това ще е само до приключване на действията им и после подобно на наркомани, ще трябва да подновите приема. Е това лечение ли е как мислите? – Не, това си чиста проба предложение за подчинение и оковаване с веригите на зависимостите.

А причината за здравословния проблем така и ще си остане неизяснен или ще ви се даде някакво обяснение за него, но това няма да е същинската първопричина.

В този смисъл, не е добре да стартирате приема на антибиотици, тъй като освен болестта те ще повлияят и на защитните функции на организма ви и после ще сте много уязвими и към иначе незначителни по сила болести.

Накратко, това, което искам да ви кажа е да слушате организма си. Как да го слушате ли?

Медитацията ще ви направи чувствителни към всичко и същевременно достатъчно силни, за да не сте раними и уязвими!

Щом медитирате редовно, ще имате усещане за тънките енергии, а и ще сте във връзка с Вътрешната си Същност – Духа си и така ще ви е възможно да достигате до първопричината за едно неразположение или друг проблем с организма ви.

И така вместо да ставате зависими към един или друг химичен препарат, вие навреме ще разбирате причината за несъответствието и ще можете коригирате поведението или начина си на живот.

И както казва бащата на медицината Хипократ: „Отстранете причината – тогава ще изчезне и болестта.“

Да, първопричината за една болест не винаги може да бъде открита с обичайните ни сетива, но винаги можете да достигнете до нея посредством Духа си.

Затова, приятели, придържайте се към Духа си – вашата Изначална Същност и ще сте наясно с причините за проблема, независимо дали той е медицински, житейски, битов, финансов или от друго естество.

Медитирайте редовно, за да имате непосредствена връзка със Себе си. Така ще сте свободни и ще сте неподвластни към мрежите и капаните на зависимостите и заробването.

Желая ви Щастие!

22 thoughts on ““Отстранете причината – тогава ще изчезне и болката””

  1. Modern Talking был немецким дуэтом, сформированным в 1984 году. Он стал одним из самых ярких представителей евродиско и популярен благодаря своему неповторимому звучанию. Лучшие песни включают “You’re My Heart, You’re My Soul”, “Brother Louie”, “Cheri, Cheri Lady” и “Geronimo’s Cadillac”. Их музыка оставила неизгладимый след в истории поп-музыки, захватывая слушателей своими заразительными мелодиями и запоминающимися текстами. Modern Talking продолжает быть популярным и в наши дни, оставаясь одним из символов эпохи диско. Музыка 2024 года слушать онлайн и скачать бесплатно mp3.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *