Проникновението и Единството с Абсолюта са в основата на успеха, а не чувството на примирение

Невъобразима е силата на Истинската ни Природа.

Това, което е лесно постижимо за Вътрешното, е непосилно и немислимо да бъде реализирано от външните сили.

Сега ще възникне въпросът:

„Добре, но щом Истинската ни Природа е толкова силна, защо има толкова много страдания?“ – Отговорът ми, както в онази притча ще е малко комичен: „Ами като съществуват толкова много бани и бръснари, защо има толкова много мърляви, неугледни и неподдържани хора?“

Ясно е, просто защото не правят нищо и не отиват да се приведат в приличен вид.

Ето, във всеки от нас има врата към океан от енергия, но повечето хора я търсят навън.

Намерили се светила в някакви области на науката, които казват: „Не може, не бива да правите нищо друго, освен това което ние ви препоръчваме. И… мнозинството от хората са готови да ги следват сляпо.

И как ще загърбиш Океана от Енергия, с която си свързан още преди да е съществувал животът, и ще последваш временното „светило“, т.е. духовния слепец?

Разбира се, аз нямам нищо против научните открития и напредничавите учени, но нека да не забравяме, че в нашето съвремие науката открива закони, съществували много преди да се е зародил живота на земята.

Думата ми днес е затова да се научим да следваме Вътрешната си Природа. И да действаме като Нейно непрекъснато продължение.

Естествено е да знаем новите открития, изкуствен интелект, технологии и възможности на съвременната наука, но преди всички тях е добре и е дори задължително да можем да следваме Вътрешната си Същност.

Някой се разболял от неизлечима болест и за съвременната наука е непосилно да я излекува . Да, за съвременната наука – да, но не и за Същинската ви Природа.

Това, което трябва да направите в този случай е да се обърнете Навътре към Истинската си Същност и да попитате: „Това защо дойде при мен?“ и „Какво сгреших или какво обърках, та да ме сполети тази беда?“, а може и „Как да поправя грешката в гените си, която са ми оставили моите прародителите?“

Няма начин да няма начин.

Може за съвременната наука да няма начин, но за Вечната Наука има!

Така, че когато се налага, се обърнете Навътре към Същността си и питайте, каквото имате за питане. Питайте настойчиво и упорито, докато не получите търсения отговор!

Сега, има много хора, които са склонни да се сдобряват с всичко и с всеки.

Нямам нищо против, добре е човек да е миролюбив, но когато се съешавате с пороците, лошите си навици и зависимостите, това за мен не изглежда никак добре.

Появила се болест, зависимост или беда и… дайте да се помирим с болестта или със зависмостта.. Тъпо е.

По-добре е да се обърнете навътре и да се помирите с вашата Вътрешна Природа. Това е, което трябва да направите, а болестите, дисхармонията или патогенните енергии следва да изгоните от тялото си и да се приведете в хармония с Първоизточника.

И още нещо, щом усетите неприятно чувство, което да ви обзема, страх, несигурност, съмнения или други чужди енергии, тогава се насочете Навътре към Себе си и трансформирайте тези нехармонични или патогенни сили. Това става ги като свържете с Дълбоката си Същност и ги държите с вниманието си там, докато се разтворят, хармонизират и променят.

Тогава ще усвоите енергията им, а отровите ще напуснат тялото ви през някой от отворите му – уши, нос, очи, фонтанела и прочие.

Та така, приятели, насочете се към Вътрешната си Същност и работете чрез Нея.

Точно този вид медитация, в който вие се сливате с Вътрешната си Същност е върховната техника. Техниката на техниките е да се слееш с Абсолюта и да промениш несъответствията в здравето, в психиката и енергетиката на тялото си.

Пожелавам ви успешна и всекидневна медитативна практика и никога да не се оставяте на покварата, зависимостите и пороците ви да ви владеят.

С тях не бива да се примирявате или да се помирявате, а следва да ги трансформирате като ги слеете с Духа си и ги превърнете в хармонични и благородни ваши черти на характера си. Проникновението, Вярата, Единството, Моженето и Силата са в основата на победата, а не пораженското чувство или примирението!

Успех!!!

2 thoughts on “Проникновението и Единството с Абсолюта са в основата на успеха, а не чувството на примирение”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *