Коронавирус

“Дребните камъчета преобръщат колата”, казва една поговорка. За големите препятствия ние сме подготвени, но малките, незначителните неща, ние подценяваме.

Ето, готови сме да се борим с всякакви болести и проблеми, но приемането на токсини в организма го пренебрегваме. Ако се зададе някаква страшна болест, настръхваме и включваме всичките си възможности, за да не позволим да се заразим и разболеем. Всеки, който има култура на здравословното хранене и го спазва ще ви каже, че е много малко вероятно, почти невъзможно той да се разболее от грип. Може да има епидемии с разни устойчиви щамове, но имате ли правилно и природосъобразно хранене, грипът ще е безпомощен да навлезе безнаказано във вас и да ви разболее. 

Това не е тайна, ако имате такива близки или приятели, които знаят как да се хранят здравословно, попитайте ги… Всеки от тях ще ви каже, че да се разболееш от грип или някакво заразно заболяване е по-скоро рядко изключение и няма как поредната грипна вълна да ги тръшне на легло. 

Това е една всеизвестна “тайна”. Казвам “тайна” защото за това почти не се говори по медиите. Постоянно се набляга кой каква ваксина да си постави, кой какви лекарства и сиропи да приема и как скоро щял да стане от тоалетната чиния и нямало повече да му се налага да пази тоалетната. Ами защо не се говори на хората, че следва внимателно да си избират храната, течностите и въздуха който дишат?! Защо, след като природосъобразния живот е много по-ефективен от измислените лекарства?

Ето например, някой страдал от сърдечносъдовата си система – имал запушване на артериите и веднага се пристъпва към поставяне на стендове, байпаси и не знам си още какви “гениални” съвети. Ами защо не кажете на хората, че ако погладуват няколко седмици и след като не приемат животински продукти и никакви (дори и растителни мазнини!), организмът сам ще очисти кръвоносната система от мастните, холестеролни отлагания?! 

Защо не се говори за това? Колко е лесно, ще погладуваш малко и после винаги ще внимаваш какво слагаш в устата си, и няма да имаш никакви проблеми, нито с артериалното налягане, нито със запушването на артериите! Разбира се, това е в повечето случаи, има и излючения. 

Веднага стендове и придружаващите ги лекарства до гроб. Наркомания и зависимост от медикаменти завинаги! Как лесно е решила Майката Природа всичко това. Пост и очистване – чао холестерол, сбогом дяволи, адио проблеми със сърцето. Това е масов проблем и нашата страна е в челните места със сърдечносъдови и заболяване. 

Много ли коства да се каже и да се разпространи това сред хората, че лечебният глад и правилното природосъобразно хранене ще ви излекуват без проблем, много ли е трудно това?!

Друго, сега се говори за този убийствен коронавирус. Ама нали знаете, че и той не може да убие всички, които се заразяват от него. Коронавирусът убива, вярно е, но както всяка болест, тя може да порази само тези, на които имунната защита не може да се справи…! Хората, които са наистина здрави, съблюдавайки природосъобразен живот, имайки силна имунна и енергийна защита няма как да бъдат поразени. Преди години с чумата е било така, умирали са тези, които са били по-податливите, слабите, уязвимите.

Сега ще ви кажа нещо, което може би противоречи на нашата конвенционална медицина, но мен не ме е еня какво щял да каже някой, нито ме страх от коронавирус, нито от каквито и да са други заразни и паразитни болести. Ще ви обясня защо:

Първо, когато човек внимава с какво се храни и не допуска в организма му да се внасят токсини, имунната защита става много силна и способна, т.е. тя може да се справи с всяко предизвикателство и ще убие навреме всеки вирус, бактерия или паразит и това е почти гарантирано!

Второ, дори и имунната ми защита по някаква невероятна причина да пропусне да унищожи потенциалната болест, това ще направи моята енергийна защита, която редовно упражнявам и тренирам. Насочената вътрешна енергия към критичните места, центрове, участъци ще порази със сигурност всеки паразит или бактерия независимо от какъв вид е. Енергията е в състояние даже да трансформира един вид токсично вещество в друг. Никой няма как да премине и да оцелее след третиране с Вътрешната енергия.

Трето, дори имунната ми защита да не успее и дори енергийното ми въздействие по някаква невъзможна случайност да не може да унищожи болестотворните агенти, имайки единния синхрон с Вездесъщата Вселена, патогенните енергии няма как да оцелеят. Първоизточникът, който контролира Безкрая, със сигурност ще ги ликвидира.

Ето затова не ме е страх нито от коронавирус, нито от никаква създадена или измислена болест. Затова ви пиша тези статии всеки ден, защото от сега нататък поради замърсената и унищожена природа и извратеността на хората, ще има много такива предизвикателства, били те болести, природни катаклизми, бедствия.

Когато обърнете внимание на природосъобразния живот, когато се съедините със Себе си и заживеете в Единство с Безграничното Цяло, всички тези неволи ще се превърнат в решими задачи и ще ви е истинско удоволствие да се справяте с тях. Няма защо да се тревожите, няма да изпадате в паника и ужас, а бивайки слети със Себе си ще знаете как и ще имате изход от всяка ситуация! 

Няма нищо по-могъщо или нещо непостижимо за Изначалната Пустота. От Нея произлиза всичко и накрая пак в Нея всичко се завръща. За да се завърне в Пустотата, е добре да се научи човек да медитира:

Когато медитираме, ние не се захващаме с мислите, които ще се появяват. Не се опитваме насила да спираме мислите, не им отдаваме значение и не ги моделираме. Наблюдаваме ума си, но без да участваме в това, което той създава. Само го гледаме и внимаваме да не се въвличаме. Не бива да се напрягате, но и не бива да се разсейвате. 

Спокойно, методично, упорито наблюдавайте ума си и не се поддавайте на изкушенията да се въвлечете в мислите. Така постепенно като не участвате в ума си, той ще утихне, ще стане пуст, естествен, добонамерен и умиротворен! Ще навлезете в състоянието на Истинската си Природа, ще се слеете с Нея и ще Я последвате навсякъде и винаги! Този, който следва Себе си, той следва ходовете на Безграничния, той не може да сгреши и не си създава карма.

Пожелавам ви упорита всекидневна медитативна практика и умело да прилагате дихателните и енергийни техники, за да сте Себе си, за да сте здрави и да можете да постигате определените си цели!

3 thoughts on “Коронавирус”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *