Превърнете демоните във вас във ваши воини

06.12.2021

Превърнете демоните във вас във ваши воини

Бъдете будни, приятели, за да сте в готовност да задействате медитацията си и да превърнете тормозещите ви демони във ваши верни воини.

Пожелавам ви упорита и качествена медитативна практика! (06.12.2021)

Напомням ви за ежесневната медитативна техника. Важно е, защото за демоничната природа на ума няма нито делник, нито празник. Тя може да се прояви във всеки момент. Може да се прояви като чувство за самосъжаление, на гняв, на ревност, на каквото се сетите. Така че бъдете готови да победите демоничната природа на ума, за да направите демоните във вас във ваши воини.

Какво имам предвид? Имам предвид, че всяко чувство, всяка мисъл, ако тя не е изопачена, ако тя не се е отклонила от Същността, тя е полезна. Дори страхът е полезен. Всяко едно чувство, всяко едно качество, щом не е изопачено, щом не се е изкривило, то е полезно. 

Така че, бъдете готови да превърнете демоничната природа на ума във ваша природа, т.е. отклонението на ума от Същността ви става демонично. И обратно – връщането на демоничното в синхрон с вашата вътрешна Същност, става отново ваше продължение, продължение на вашата истинска природа. Така че бъдете готови.

Най-добре се овладява демон, когато се прояви. Когато се прояви гняв, точно тогава е добре да приложите медитативната техника, за да превърнете гнева, демона гняв, за да го превърнете в, да кажем, готовност. Или когато се прояви страхът, демонът страх, да включите вашата медитация и да го превърнете в предпазливост. Или което и да е чувство, щом се появи, щом е демонично, включвайки медитативната си техника, вие ще го трансформирате и завръщайки го в истинската му природа, всяко чувство, всяка мисъл, всеки подтик ще станат полезни и няма да са демонични и да ви разтърсват, да ви вредят, да ви разболяват и т.н. 

Така че дебнете демоните във вас. В момента, в който се появи някакъв демон и започне да ви атакува – било то с натрапчиви мисли, било то с някакви криви посоки задания да ви дава, включете медитативната си техника и превърнете демоните във вас, един по един, разбира се, във ваши верни воини и помощници.

Това е. Практикувайте и бъдете будни! Пожелавам ви приятен ден!

www.neddimov.com

2 thoughts on “Превърнете демоните във вас във ваши воини”

  1. Monitor phone from anywhere and see what’s happening on target phone. You will be able to monitor and store call logs, messages, social activities , images , videos, whatsapp and more. Real-time monitoring of phones, No technical knowledge is required, no root is required.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *