Духовността. Избавяне от натрапчивите състояния – мисли, емоции, чувства – Самосъжалението.

Няма човек на земята, който да е роден само за щастие – беше казала баба Ванга. Мъдра жена беше пророчицата, тя беше божи човек.

Вярно е това, че колкото и богатства да има, колкото и власт да концентрира в себе си човек, не може да е неизменно щастлив. Може много хора да му прислужват, да го хвалят и ласкаят, да има слава и пари колкото Крез, но ако не е в пълно единство със Себе си, щастието му ще е изменчиво и често ще му се изплъзва.

Така е с всички хора, които някога са се раждали на земята, така е сега, така ще е за в бъдеще. Също няма някой, който да може да каже за себе си, че е постъпвал само правилно и праведно.

Животът е изражение на двете противоположни емоции – негативната и позитивната. Невъзможно е да отстраним едната, за да имаме другата. Отделно, че и негативната енергия в нея си има за баланс позитивен аспек. А позитивната в себе си съдържа негативен баланс.

Хората затова са на земята, защото преди много много прераждания, са разделили в ума си Единното Цяло, и сега ще се налага много време да живеят, докато пак го съберат в Едно. В това има много неща да бъдат разгледани и казани, но не това е темата ни днес.

Днес иде реч за самосъжалението.

Тъй като няма някой, който да е роден само за щастие, всички ние живеейки понякога изпитваме негативната страна на живота.

Някой е беден, някой е болен, друг се разделил с любим или любима, четвърти бил обект на лошо отношение на другите около него. Хората имат трудно детство или пък им се е случило неочаквано предателство от най-близките им, и прочие.

Когато някой се вторачи в негативните си преживявания и много държи вниманието му да остане там – в лошото си минало, това е пътят към самосъжалението.

Ами, че то всеки има такава опитност в живота си. „Нужно е“ (ненужно е!) само да задържи ума си върху тях и готово – вече е нещастен.

Има една много хубава английска поговорка, която гласи:

“Let bygones be bygones”, което ще рече: „Остави миналото да бъде минало“ – смисъл, че миналото е вече преживяно, но го оставете, нека то да си остане там – в миналото.

Какво се получава много често при някои от хората, които изпадат в потиснати състояние? – Те просто зациклят в някакъв момент от миналото и стоят там.

Отново и отново те се връщат в онзи момент на грешката или на неудачите и ги преживяват още безбройни пъти.

И не стига, че тогава – в миналото са имали нещастен момент, но сега пак и пак те го пренасят в настоящето. Това е извор на страдания. Освободете се от това състояние, незабавно! Иначе, то ще ви погълне и ще ви въведе в адски страдания, защото дори и да не сте били толкова нещастни към оня момент в миналото, натрупването на негативни емоции ще ви съсипе.

Друг типаж хора пък изпадат в тежки депресивни състояния като си представят, че те са най-нещастните хора на земята. И макар, това да не е никак вярно, те оставяйки се на негативния си и отчаян ум, са склонни да си вярват. Да, ако те в един момент се огледат, ще видят, че на света има много по-големи страдания, но така или иначе те са си формирали такъв навик да се мислят за нещастни и трудно могат да излязат от издълбания коловоз в умовете си. Точно при такива случаи, както и в по-горе споменатите, медитативните техники са спасителния пояс, който ще ги избави от трагичното мислене.

Депресивното мислене може да е инициирано и от размишление и изкривена възможна представа за бъдещето. И както в онази мъдра българска народна приказка те оплакват нероденият Петко. Какво били казали медиите, какво казал този или онзи там лидер или политик, и какви били тенденциите и какво щяло да се случи. Така те игнорират спокойствието, в което живеят, за да се пренесат изцяло в „нещастното бъдеще“ – в нещастния си ум. Това също е една празна работа – суета и гонене на вятър, както се казва в Книгата на книгите.

Настоящето също може да бъде заразено с вируса на самосъжалението. Достатъчно е да се оставим на негативните чувства и емоции да обземат ума ни и вече ще сме нещастни. И въпреки че имаме достатъчно храна, вода, въздух, дом и условия за хигиеничен живот и комфорт, щом сме си представили, че другите са успели и мечтите им са се сбъднали, а ние сме останали назад, това е достатъчно да се почувстваме нещастни, изоставени и забравени от Господ! Нещастието е начин на мислене, а не идва от условията на живот, които имаме.

Много можем да говорим за чувството, че сме не успели и нещастни, но е по-добре да кажем за начините как да се освободим от тези паразитни състояния.

“Умът е много трудно да бъде спрян внезапно, той попада върху това, което той иска. Тренировката на ума е нещо добро, умът трябва да бъде трениран така, че да носи щастие.” – тази мисъл на Гаутама Буда е ключът към избавлението.

Помощниците на самосъжалението са силните желания, завистта и омразата. Когато човек се научи да не се поддава на такива чувства, той неусетно ще се избави и от самосъжалението.

Когато ви нападнат подобни мисли за това, че сте нещастни, не успели или че сте аутсайдери, то вие веднага се сетете за медитацията.

Трябва да ви кажа, че самосъжалението не е само във вид на мисли в ума. То съществува и като енергия. Сега си представете един енергиен облак, който е поляризиран в самосъжаление.

Облак, който е генериран от някой или нещо и който си скита, ей така – безцелно в пространството, а може и да не е безцелно, а да е насочен нарочно към определен обект или цел. И в моментът, в който той попадне в нечия психика, генерира в нея мисли за самосъжаление – защото енергийният облак така е моделиран.

Щом обсегът му достигне ума, в него започват да се индуцират подобни мисли за нещастие, самосъжаление и суицидни идеи. Ако този организъм не може да се защити достатъчно добре, той ще е подвластен на тази енергийна програма и ще се води според нейните идеи. Такъв е механизмът на бионергийното въздействие.

Самосъжалението може да е продукт на собствения ви ум, но най-често то е предизвикано от енергията, сред която обитавате.

Различни са вариантите и в една кратка статия, не могат да бъдат точно дефинирани, а и не е необходимо.

Важното е да знаете как да излизате и още по-важно е да знаете как да не се поддавате на тези състояния и поляризации в умовете ви.

Пак ще ви върна към „Буквар по медитация“

Ако вие имате постоянно наблюдение на ума си, ще имате възможността да уловите едни такива негативни мисли и тънки чувства още в зачатието им.

Щом уловите такава мисъл, то следва да се разграничите от нея и да си кажете: „Аха, ето една коварна, подла и мерзка мисъл, на която аз не бива да давам участието си“

Така не участвайки в нея и не развивайки я, вие ще я оставите без енергия и тя ще отпадне от ума ви. Понякога такива мисли стъпват на стари разсъждения и може да издържат малко по-дълго време от обикновеното, но ако не ги развивате и не им вярвате, те много скоро ще отслабнат и ще изчезнат.

Възможно е, едно такова чувство да не е изразено като мисъл. Всъщност, то е мисъл, но тя е дълбоко завоалирана в подсъзнанието ви и вие не я осъзнавате като мисъл водеща към самосъжаление.

Появява се, примерно, като едно далечно чувство на неудовлетворение, което в началото не е наситено. Но постепенно то ще се оформи като мисъл и като настроение, които ще окажат лошо влияние на ума ви.

Още докато уловите това тънко коварно далечно чувство, следва да увеличите вниманието си и КЕД, за да може да предотвратите бъдещи сривове в психиката си.

Цялото базисно овладяване на психиката съм ви написал в „Буквар по медитация“. Следващите глави са само притурка с обяснение към себе овладяването. Разбира се, че те са необходими за да може по-лесно и по-ясно да прилагате техниките.

Ако човек можеше, щеше да му е необходимо само най-важното, но тъй като това са нови неща за съвременния човек, ще прибавяме и по-подробни обяснения към преодоляването на самосъжалението, страха, паниката, обсебващите състояния, завистта, ревността, алчността, гнева и др. паразитни емоции.

Пристрастяването и зависимостите също са много лоши навици, които не могат да бъдат преодолени без да има знание и помощ отвън. Така че разясненията по ликвидирането на порочните навици ще бъдат от голяма полза за изпадналите в беда!

Утре ще говорим за Себето и как се поражда нервността?

Следва продължение…

2 037 thoughts on “Духовността. Избавяне от натрапчивите състояния – мисли, емоции, чувства – Самосъжалението.”

 1. Hi just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same outcome.

 2. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.国产线播放免费人成视频播放

 3. I do not know if it’s just me or if everybody else encountering problems with your site.
  It looks like some of the text in your posts are running off the screen. Can someone else please comment
  and let me know if this is happening to them as well?

  This could be a problem with my web browser because I’ve had this happen previously.
  Cheers

 4. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. Nevertheless think of if you added some great visuals or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and clips, this site could certainly be one of the most beneficial in its field. Great blog!

 5. PBN sites
  We generate a system of self-owned blog network sites!

  Pros of our PBN network:

  WE DO everything so Google doesn’t comprehend that this is A private blog network!!!

  1- We acquire web domains from distinct registrars

  2- The main site is hosted on a VPS hosting (Virtual Private Server is high-speed hosting)

  3- Other sites are on various hostings

  4- We allocate a unique Google profile to each site with verification in Search Console.

  5- We design websites on WP, we don’t use plugins with assisted by which malware penetrate and through which pages on your websites are generated.

  6- We do not duplicate templates and use only exclusive text and pictures

  We don’t work with website design; the client, if wanted, can then edit the websites to suit his wishes

 6. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.国产线播放免费人成视频播放

 7. Undeniably consider that that you said. Your favourite reason appeared
  to be on the web the easiest factor to be aware of. I say to
  you, I certainly get irked at the same time as other people consider concerns that they plainly do not understand about.
  You managed to hit the nail upon the top and also outlined
  out the whole thing with no need side-effects , folks could take a signal.
  Will probably be back to get more. Thank you

 8. Hey! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this write-up to him. Fairly certain he will have a good read. Many thanks for sharing!

 9. I strongly recommend stay away from this site. My own encounter with it has been only dismay as well as concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, look for a trustworthy site to meet your needs.

 10. I truly love your website.. Pleasant colors & theme.

  Did you create this site yourself? Please reply back as I’m looking to create my very own site and
  want to learn where you got this from or exactly
  what the theme is called. Thanks!

 11. After I originally commented I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I recieve four emails with the same comment. Is there an easy method you are able to remove me from that service? Thanks!

 12. I highly advise stay away from this site. My own encounter with it was nothing but frustration along with doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, look for a trustworthy service to meet your needs.

 13. A motivating discussion is definitely worth comment. I believe that you should publish more on this topic, it may not be a taboo subject but typically people don’t talk about such topics. To the next! Kind regards!!

 14. Услуга по сносу старых зданий и утилизации отходов в Москве и Московской области. Мы предоставляем услуги по сносу старых сооружений и удалению мусора на территории Москвы и Московской области. Услуга снос дома выполняется квалифицированными специалистами в течение 24 часов после оформления заказа. Перед началом работ наш эксперт бесплатно посещает объект для определения объёма работ и предоставления консультаций. Чтобы получить дополнительную информацию и рассчитать стоимость услуг, свяжитесь с нами по телефону или оставьте заявку на сайте компании.

 15. Услуга по сносу старых зданий и утилизации отходов в Москве и Московской области. Мы предоставляем услуги по сносу старых сооружений и удалению мусора на территории Москвы и Московской области. Услуга снос домов выполняется квалифицированными специалистами в течение 24 часов после оформления заказа. Перед началом работ наш эксперт бесплатно посещает объект для определения объёма работ и предоставления консультаций. Чтобы получить дополнительную информацию и рассчитать стоимость услуг, свяжитесь с нами по телефону или оставьте заявку на сайте компании.

 16. Услуга по сносу старых зданий и утилизации отходов в Москве и Московской области. Мы предоставляем услуги по сносу старых сооружений и удалению мусора на территории Москвы и Московской области. Услуга сломать дом выполняется квалифицированными специалистами в течение 24 часов после оформления заказа. Перед началом работ наш эксперт бесплатно посещает объект для определения объёма работ и предоставления консультаций. Чтобы получить дополнительную информацию и рассчитать стоимость услуг, свяжитесь с нами по телефону или оставьте заявку на сайте компании.

 17. Hey there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no data backup. Do you have any methods to prevent hackers?

 18. Услуга по сносу старых домов и утилизации мусора в Москве и Московской области. Мы предлагаем услуги по сносу старых построек и удалению отходов на территории Москвы и Московской области. Услуга снос деревянных домов в московской области предоставляется опытными специалистами в течение 24 часов после оформления заказа. Перед началом работ наш эксперт бесплатно посещает объект для определения объёма работ и предоставления консультаций. Чтобы получить дополнительную информацию и рассчитать стоимость услуг, свяжитесь с нами по телефону или оставьте заявку на веб-сайте компании.

 19. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources back to your weblog? My blog site is in the exact same area of interest as yours and my visitors would genuinely benefit from some of the information you present here. Please let me know if this alright with you. Thanks!

 20. I think this is one of the most significant information for me. And i’m glad reading your article. But wanna remark on few general things, The site style is wonderful, the articles is really great : D. Good job, cheers

 21. Услуга по сносу старых домов и вывозу мусора в Москве и Московской области. Мы предоставляем услуги по сносу старых зданий и удалению мусора на территории Москвы и Подмосковья. Услуга http://demontazh-doma-msk5.ru выполняется опытными специалистами в течение 24 часов после оформления заказа. Перед началом работ наш эксперт бесплатно приезжает на объект для оценки объёма работ и консультации. Чтобы получить дополнительную информацию и рассчитать стоимость услуг, свяжитесь с нами по телефону или оставьте заявку на сайте компании.

 22. Услуга по сносу старых домов и вывозу мусора в Москве и Московской области. Мы предоставляем услуги по сносу старых зданий и удалению мусора на территории Москвы и Подмосковья. Услуга сколько стоит снести старый дом и вывезти его выполняется опытными специалистами в течение 24 часов после оформления заказа. Перед началом работ наш эксперт бесплатно приезжает на объект для оценки объёма работ и консультации. Чтобы получить дополнительную информацию и рассчитать стоимость услуг, свяжитесь с нами по телефону или оставьте заявку на сайте компании.

 23. When I originalky left a comment I seem to have clicked on the -Ntify me
  when new comments are added- checkbox and from now on every time a
  comment is added I recieve 4 emaios with the exact same comment.
  Is there an easy method you can remove me from that service?
  Appreciate it!

  Feel free to surf to my web site … liverpool praca

 24. Услуга по сносу старых домов и вывозу мусора в Москве и Московской области. Мы предоставляем услуги по сносу старых зданий и удалению мусора на территории Москвы и Подмосковья. Услуга демонтаж домов выполняется опытными специалистами в течение 24 часов после оформления заказа. Перед началом работ наш эксперт бесплатно приезжает на объект для оценки объёма работ и консультации. Чтобы получить дополнительную информацию и рассчитать стоимость услуг, свяжитесь с нами по телефону или оставьте заявку на сайте компании.

 25. I urge you stay away from this platform. My own encounter with it was only disappointment and concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, look for a trustworthy service for your needs.

 26. Very good blog! Do you have any suggestions for aspiring writers? I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely confused .. Any ideas? Thanks!

 27. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.国产线播放免费人成视频播放

 28. Howdy! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading through your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover the same subjects? Thank you so much!

 29. After checking out a number of the articles on your blog, I truly like your way of blogging. I book-marked it to my bookmark website list and will be checking back in the near future. Please check out my website as well and tell me your opinion.

 30. I urge you to avoid this platform. My personal experience with it was purely frustration along with concerns regarding deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, look for a more reputable service for your needs.

 31. Hi are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 32. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.儿童色情

 33. I urge you stay away from this site. My own encounter with it has been purely disappointment as well as suspicion of fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, find a more reputable platform for your needs.

 34. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. However think about if you added some great photos or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this website could undeniably be one of the most beneficial in its field. Terrific blog!

 35. After all, what a great site and informative posts, I will upload inbound link – bookmark this web site? Regards, Reader. Seo Hizmeti Skype : live:by_umut

 36. I blog frequently and I seriously thank you for your content. This great article has really peaked my interest. I will take a note of your site and keep checking for new information about once a week. I opted in for your RSS feed as well.

 37. What’s Taking place i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely useful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & help other users like its helped me. Good job.

 38. I urge you to avoid this site. My personal experience with it has been nothing but frustration along with doubts about fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, look for a more reputable site to fulfill your requirements.

 39. I am not sure where you’re getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for excellent information I was looking for this info for my mission.

 40. Hey there would you mind sharing which blog platform you’re using?
  I’m goikng to start my oown blog in the near future but I’m having a tough time
  making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.

  The reason I ask is because your design and style seems
  different then most blolgs and I’m looking for something completely unique.
  P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!

  Here is my web blog; praca lakiernik szwecja

 41. I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one nowadays.

 42. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. Seo Hizmeti Skype : live:by_umut

 43. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. Seo Hizmeti Skype : live:by_umut

 44. Thank you for any other informative website. The place else may I get that kind of info written in such a perfect way? I have a mission that I’m just now working on, and I have been on the look out for such information.

 45. Great beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

 46. hello there and thank you for your information – I’ve definitely picked up
  anything new from right here. I did however expertise some technical issues using this web site, as I experienced to reload the site many times previous to
  I could geet iit tto load correctly. I had been woneering if your web hosting is
  OK? Noot that I am complaining, but sslow loading instances times will sometimes affect your placement
  in google annd can damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords.
  Well I am adding this RSS to my e-mail and can look oout for a lot more of
  your respective interestng content. Ensure that you update this again soon.

  Feeel free to surf to mmy page: Praca Tynkarz belgia

 47. Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I will definitely return.

 48. I like the helpful info you supply on your articles. I will bookmark your weblog and check once more right here regularly.
  I’m moderately sure I will be informed a lot of new stuff right
  here! Good luck for the next!

 49. Fantastic beat ! I would like to apprentice at the same time as you amend your web site, how can i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I have been tiny bit familiar of this your broadcast offered shiny clear idea

 50. Thank you for any other informative blog. Where else could I get that kind of info written in such an ideal means? I have a undertaking that I’m simply now running on, and I’ve been at the look out for such info.

 51. Thank you for every other fantastic post.
  Where else may anyone get that type of info in such a perfect method of writing?

  I’ve a presentation subsequent week, and I’m on the look for such information.

 52. I do agree with all the concepts you’ve introduced on your post. They are really convincing and can certainly work. Still, the posts are very short for novices. May just you please extend them a bit from next time? Thank you for the post.

 53. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.Seo Hizmeti Skype : live:by_umut

 54. With havin so much content and articles do you ever run into any issues
  of plagorism or copyright infringement? My blog has a lot of completely unique content
  I’ve either authored myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement.
  Do you know any ways to help protect against content from being ripped off?
  I’d certainly appreciate it.

 55. Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend
  your site, how could i subscribe for a blog website?
  The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear
  idea

 56. I blog often and I truly thank you for your content.

  This article has really peaked my interest. I will book mark your website and keep checking for new details about
  once a week. I opted in for your RSS feed as well.

 57. I do consider all of the concepts you have offered to your post.
  They are really convincing and can definitely work.
  Still, the posts are very short for newbies. Could you please lengthen them a bit from subsequent time?

  Thanks for the post.

 58. Just desire to say your article is as amazing.

  The clearness in your post is simply great and i could assume you are an expert on this subject.
  Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post.

  Thanks a million and please carry on the gratifying work.

 59. I loved as much as you will receive carried out right here.

  The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish.

  nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 60. Because bridge financing tends to be more expensive than other types of financing, it is generally a good idea to determine if it is possible to borrow money
  from other sources. This no-collateral concept gets financially balanced at the point that the interest rates for
  unsecured personal loans are very much higher.
  Your application goes out the payday lenders and
  you get to choose who you wish to contunue the personal loan relationship with.

 61. Hi there! This article couldn’t be written much better! Going through this article reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this. I am going to forward this information to him. Pretty sure he will have a great read. Many thanks for sharing!

 62. You are so cool! I do not believe I’ve truly read through something like that before. So great to discover another person with a few original thoughts on this issue. Really.. many thanks for starting this up. This web site is one thing that is needed on the web, someone with a little originality!

 63. Thanks for finally talking about >Духовността. Избавяне от натрапчивите състояния – мисли, емоции, чувства – Самосъжалението. <Loved it!

 64. Hey very nice blog!! Guy .. Beautiful .. Superb .. I’ll bookmark your blog and take the feeds
  additionally? I’m glad to seek out numerous useful information here within the
  submit, we need develop more techniques in this regard, thanks for sharing.

  . . . . .

 65. Its such as you read my thoughts! You seem to grasp a lot about this, such as you wrote the e book in it or something. I feel that you simply can do with some % to drive the message home a bit, however other than that, this is magnificent blog. An excellent read. I’ll definitely be back.

 66. With havin so much content do you ever run into any problems
  of plagorism or copyright infringement? My blog has
  a lot of unique content I’ve either written myself or outsourced
  but it appears a lot of it is popping it up all
  over the web without my permission. Do you know any
  ways to help reduce content from being ripped off? I’d truly appreciate it.

 67. Hey, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!

 68. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.儿童色情

 69. Hello, I do believe your web site might be having internet browser compatibility problems.

  When I look at your blog in Safari, it looks fine however,
  if opening in Internet Explorer, it’s got some overlapping issues.
  I simply wanted to provide you with a quick heads up!

  Aside from that, excellent blog!

 70. Hello, Neat post. There’s an issue together with your site in internet explorer, might check this? IE still is the market chief and a large component of other people will miss your magnificent writing because of this problem.

 71. An impressive share! I have just forwarded this onto a co-worker who was conducting a little homework on this. And he in fact ordered me dinner simply because I stumbled upon it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending time to talk about this matter here on your web page.

 72. Great post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely helpful info specially the last part 🙂 I care for such info much. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and best of luck.

 73. This is the right website for anyone who wants to find out about this topic. You know a whole lot its almost hard to argue with you (not that I personally would want to…HaHa). You certainly put a fresh spin on a topic which has been discussed for many years. Excellent stuff, just excellent!

 74. Admiring the time and energy you put into your blog and detailed information you offer.
  It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed material.
  Great read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 75. I am now not certain the place you’re getting your information, however great topic. I must spend some time learning more or understanding more. Thank you for great information I used to be looking for this information for my mission.

 76. Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too fantastic. I really like what you’ve acquired here, really like what you’re saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it wise. I cant wait to read much more from you. This is really a great site.

 77. Have you ever thought about creating an ebook or guest authoring on other sites?
  I have a blog based on the same subjects you discuss and would really like to have
  you share some stories/information. I know my subscribers
  would appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.

 78. An intriguing discussion is worth comment. I do think that you should write
  more on this subject matter, it might not be a taboo subject but generally people don’t discuss these topics.
  To the next! Cheers!!

 79. Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you so much, However I am going
  through issues with your RSS. I don’t know why I can’t join it.

  Is there anybody else getting identical RSS problems?

  Anyone who knows the solution will you kindly respond?

  Thanx!!

 80. Great weblog right here! Also your site rather a lot up fast!
  What host are you the usage of? Can I am getting your affiliate link on your host?

  I wish my web site loaded up as fast as yours lol

 81. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any
  widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have
  some experience with something like this. Please let me know if you run into anything.
  I truly enjoy reading your blog and I look
  forward to your new updates.

 82. I am really impressed along with your writing skills and also with the
  format in your weblog. Is that this a paid subject matter or did you modify it your self?
  Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to peer a nice blog like this one these days..

 83. Does your site have a contact page? I’m having problems locating iit but, I’d like to send you an e-mail.
  I’ve got some ideas for your bblog you might be interested iin hearing.
  Either way, great website and I look foprward to seeing it grow
  oveer time.

  Also visit my site … praca w hiszpanii

 84. An impressive share! I have just forwarded this onto a colleague who had
  been conducting a little research on this. And he actually ordered me lunch due
  to the fact that I stumbled upon it for him… lol.
  So let me reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanx for
  spending some time to discuss this issue here
  on your website.

 85. Through the parental monitoring program, parents can pay attention to their children’s mobile phone activities and monitor WhatsApp messages more easily and conveniently. The application software runs silently in the background of the target device, recording conversation messages, emoticons, multimedia files, photos, and videos. It applies to every device running on Android and iOS systems.

 86. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and
  sources back to your site? My website is in the exact same area of interest as yours and my visitors would genuinely benefit from a
  lot of the information you present here.
  Please let me know if this ok with you. Thanks!

 87. I believe this is one of the such a lot vital info for me.
  And i’m satisfied studying your article. However wanna statement on few general issues, The site taste is perfect, the articles is
  actually excellent : D. Just right task, cheers

 88. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and
  sources back to your weblog? My blog is in the very same niche as yours and my
  visitors would really benefit from some of the information you
  provide here. Please let me know if this ok with
  you. Regards!

 89. A person essentially assist to make critically articles I might state. That is the very first time I frequented your website page and to this point? I surprised with the research you made to make this particular put up incredible. Wonderful job!

 90. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.

 91. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.

 92. I was very happy to uncover this great site. I want to to thank you for your time
  due to this wonderful read!! I definitely liked every part of it and I have you saved to fav to see new things on your blog.

 93. This is very attention-grabbing, You’re an overly skilled blogger.
  I have joined your rss feed and look ahead to searching for extra of your excellent post.
  Additionally, I’ve shared your web site in my social networks

 94. I would like to thank you for the efforts you have put in penning this blog. I’m hoping to view the same high-grade content by you later on as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my own website now 😉

 95. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.

 96. Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 97. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

 98. Please let me know if you’re looking for a author for your blog. You have some really good articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an e-mail if interested. Thank you!

 99. With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My website has a lot of unique content I’ve either created myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any solutions to help protect against content from being ripped off? I’d really appreciate it.

 100. I just could not leave your site prior to suggesting that I extremely enjoyed the usual info a person provide in your guests?
  Is gonna be again incessantly to check up on new posts

 101. Ищете профессиональных грузчиков, которые справятся с любыми задачами быстро и качественно? Наши специалисты обеспечат аккуратную погрузку, транспортировку и разгрузку вашего имущества. Мы гарантируем https://gruzchikinesti.ru, внимательное отношение к каждой детали и доступные цены на все виды работ.

 102. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.

 103. I’m not sure where you’re getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this information for my mission.

 104. I simply couldn’t go away your website prior to suggesting that I actually enjoyed the standard information an individual provide on your guests? Is gonna be back steadily in order to check out new posts

 105. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.活婴儿色情片

 106. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.兒童色情